georgios65 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, mples είπε Χαρίζεται ο πύργος δεν γνωρίζω λειτουργικότητα και δεν έχει δίσκο έχουν προτεραιότητα άτομα που χαρίζουν θα το έχω μέχρι αύριο μεσημέρι αλλιώς πάει κάδο Πρώτα εδώ και μετά πμ Καλησπέρα σας. ᾿Ενδιαφέρομαι. Στέλνω προσωπικό μήνυμα. 42 λεπτά πριν, MEGAS3250 είπε Καλησπέρα! Απο μινι αδειασμα αποθηκης χαρίζονται: 1) Fax panasonic 2)Σταθερο με τηλεφωνητη που παιρνει κασετουλες Panasonic 3)Εξαρτημα για παλιους εκτυπωτες hp για να τυπωνουν διπλής όψης 4)Πληκτρολογιο microsoft εργονομικό 5)Μητρική GA-8ITXE μη λειτουργική μαζι με τις μνημες, εχει σκασμένους πυκνωτές 6)Ανιχνευτής πλαστών χαρτονομισμάτων σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Δεν ειναι και στην καλυτερη κατασταση απο θεμα καθαριοτητας. Όλα εκτός από τα 5, 6 λειτουργούν. Βρίσκομαι στα Μέγαρα και θα προτιμούσα αποστολές, εκτος αν καποιος θελει να ερθει να τα παρει ολα. Πρωτα απάντηση εδω και μετα πμ. Με σειρα προτεραιοτητας. Καλησπέρα σας. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τό 1,3,4, ἐφόσον εἶναι λειτουργικά καί μποροῦν νά ἀποσταλοῦν ταχυδρομικῶς, φυσικά μέ δικά μου ἔξοδα. Εὐχαριστῶ.
Aurumnus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Χαρίζεται παλιό ασύρματο πολύ μικρό ποντίκι. Λειτουργικό όταν αποθηκεύτηκε. Παραλαβή από Νέο Κόσμο, Παγκράτι, Ζωγράφου, ανάλογα την μέρα/ώρα. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από Aurumnus 4
Doubt Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Στις 10/11/2021 στις 10:06 ΠΜ, lnoldori είπε Χαρίζονται τα παρακάτω δύο αντικείμενα. 1) TurboX ασύρματο τηλέφωνο, πλήρως λειτουργικό μέχρι και την ημέρα που το χρησιμοποιούσα Να ευχαριστήσω τον φίλο για τη συσκευή, αλλά τελικά δεν μου κάνει. Λειτουργεί μεν κανονικά, το δοκίμασα, τα πλήκτρα του όμως (όλα) θέλουν πολλή δύναμη για να "πιάσουν" κι έτσι στην πράξη είναι πολύ δύσχρηστο. Αν το θέλει κάποιος για ανταλλακτικά ή το τροφοδοτικό του, ευχαρίστως. Αιγάλεω και κέντρο (Ομόνοια) για να παραλάβετε. Spoiler
Crybal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Doubt είπε Να ευχαριστήσω τον φίλο για τη συσκευή, αλλά τελικά δεν μου κάνει. Λειτουργεί μεν κανονικά, το δοκίμασα, τα πλήκτρα του όμως (όλα) θέλουν πολλή δύναμη για να "πιάσουν" κι έτσι στην πράξη είναι πολύ δύσχρηστο. Αν το θέλει κάποιος για ανταλλακτικά ή το τροφοδοτικό του, ευχαρίστως. Αιγάλεω και κέντρο (Ομόνοια) για να παραλάβετε. Απόκρυψη περιεχομένων Αν θελεις μπορώ να του ριξω μια ματια.
Doubt Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Crybal είπε Αν θελεις μπορώ να του ριξω μια ματια. Δικό σου χωρίς δεύτερη κουβέντα. Στείλε π.μ.
Crybal Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Doubt είπε Δικό σου χωρίς δεύτερη κουβέντα. Στείλε π.μ. Εννοω εαν μπορώ να το φτιαξω και να στο επιστρεψω...εγω δεν το χρειαζομαι 6
Carrion Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Χαρίζεται το παρακάτω media player LG DP1W που κάθεται εδώ και χρόνια χωρίς λόγο. Παροπλίστηκε εδώ και χρόνια χωρίς να θυμάμαι κάποιο πρόβλημα λειτουργικό. Μαζί με το καλώδιο ρεύματος και το τηλεχειριστήριο του. Πρώτα μια απάντηση εδώ και μετά PM. Η σειρά των απαντήσεων δεν σημαίνει και σειρά προτεραιότητας. Αν το θέλει κάποιος έρχεται από το σπίτι μου (Αθήνα) και το παίρνει. https://productz.com/en/lg-dp1w/p/9nP73 4
TasSou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 54 λεπτά πριν, Carrion είπε Χαρίζεται το παρακάτω media player LG DP1W που κάθεται εδώ και χρόνια χωρίς λόγο. Παροπλίστηκε εδώ και χρόνια χωρίς να θυμάμαι κάποιο πρόβλημα λειτουργικό. Μαζί με το καλώδιο ρεύματος και το τηλεχειριστήριο του. Πρώτα μια απάντηση εδώ και μετά PM. Η σειρά των απαντήσεων δεν σημαίνει και σειρά προτεραιότητας. Αν το θέλει κάποιος έρχεται από το σπίτι μου (Αθήνα) και το παίρνει. https://productz.com/en/lg-dp1w/p/9nP73 Ενδιαφέρομαι
tasosv1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 7 ώρες πριν, Carrion είπε Χαρίζεται το παρακάτω media player LG DP1W που κάθεται εδώ και χρόνια χωρίς λόγο. Παροπλίστηκε εδώ και χρόνια χωρίς να θυμάμαι κάποιο πρόβλημα λειτουργικό. Μαζί με το καλώδιο ρεύματος και το τηλεχειριστήριο του. Πρώτα μια απάντηση εδώ και μετά PM. Η σειρά των απαντήσεων δεν σημαίνει και σειρά προτεραιότητας. Αν το θέλει κάποιος έρχεται από το σπίτι μου (Αθήνα) και το παίρνει. https://productz.com/en/lg-dp1w/p/9nP73 Pm
Crybal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Carrion είπε Χαρίζεται το παρακάτω media player LG DP1W που κάθεται εδώ και χρόνια χωρίς λόγο. Παροπλίστηκε εδώ και χρόνια χωρίς να θυμάμαι κάποιο πρόβλημα λειτουργικό. Μαζί με το καλώδιο ρεύματος και το τηλεχειριστήριο του. Πρώτα μια απάντηση εδώ και μετά PM. Η σειρά των απαντήσεων δεν σημαίνει και σειρά προτεραιότητας. Αν το θέλει κάποιος έρχεται από το σπίτι μου (Αθήνα) και το παίρνει. https://productz.com/en/lg-dp1w/p/9nP73 Καλημέρα.Θα με ενδιέφερε.
MessengerOfGood Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Carrion είπε Χαρίζεται το παρακάτω media player LG DP1W που κάθεται εδώ και χρόνια χωρίς λόγο. Παροπλίστηκε εδώ και χρόνια χωρίς να θυμάμαι κάποιο πρόβλημα λειτουργικό. Μαζί με το καλώδιο ρεύματος και το τηλεχειριστήριο του. Πρώτα μια απάντηση εδώ και μετά PM. Η σειρά των απαντήσεων δεν σημαίνει και σειρά προτεραιότητας. Αν το θέλει κάποιος έρχεται από το σπίτι μου (Αθήνα) και το παίρνει. https://productz.com/en/lg-dp1w/p/9nP73 Ενδιαφέρομαι επίσης. Xαρίζεται τηλεχειριστήριο Toshiba για DVD. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από MessengerOfGood
dpolal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Χαρίζεται το κουτί με το τροφοδοτικό του και το dvd-r όπως φαίενται στην φωτό. Το psu λειτουργεί από όσο θυμάμαι. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη. 6
Konstantin77 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 38 λεπτά πριν, dpolal είπε Χαρίζεται το κουτί με το τροφοδοτικό του και το dvd-r όπως φαίενται στην φωτό. Το psu λειτουργεί από όσο θυμάμαι. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη. Ενδιαφέρομαι.pm
Tsig0s Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, dpolal είπε Χαρίζεται το κουτί με το τροφοδοτικό του και το dvd-r όπως φαίενται στην φωτό. Το psu λειτουργεί από όσο θυμάμαι. Παραλαβή από Ν. Σμύρνη. exeis pm
dpolal Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Ο @Konstantin77 ήταν ο πρώτος που έστειλε, οπότε κατοχυρώνεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση