_Biohazard_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, AFK είπε Χαρίζεται ps3 joystick (το λαδί) για ανταλλακτικά.. Μαζί 1 ή 2 demos για το ps3 Περιοχή Αχαρναί η πατήσια pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AFK Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, _Biohazard_ είπε pm Έκλεισε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Πανος999 είπε Χαρίζεται κωδικος deals for you ..Οποιος θελει,pm.. Ληγει σε 2 μερες,ολα διαθέσιμα εκτος απο box Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Πανος999 για τον κωδικό . Να σαι καλά φίλε μου !!!! Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Στις 3/11/2021 στις 4:55 ΜΜ, Crybal είπε 3.Laser Lexmark CS410DN.Οταν εκτυπωνε αφηνε καποιες γραμμες οποτε δεν ηταν για επαγγελματική χρηση.Πλεον δεν ξερω την κατασταση του.Χωρις τονερ Παρέλαβα και ευχαριστώ τον @Crybal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LPFATHER Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Στις 4/11/2021 στις 7:35 ΜΜ, LPFATHER είπε Χαρίζεται το εικονιζόμενο πληκτρολόγιο σε πολύ καλή κατάσταση με μόνο θέμα ότι καμία φορά η πληκτρολόγηση γίνεται διπλή. Μάλλον με ένα καθαρισμα θα φτιάξει Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω. Δόθηκε στον @st@kas 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shutter Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Στις 2/11/2021 στις 12:56 ΜΜ, shutter είπε Χαρίζεται PC με Athlon XP1900, 1GB Ram, 40GB HDD. Πλήρως λειτουργικό. (ο προηγούμενος ενδιαφερόμενος δεν μπορεί να το παραλάβει, οπότε είναι και πάλι διαθέσιμο.) Θεσσαλονίκη. Παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω προσωπικών μηνυμάτων, διότι δεν παρακολουθώ συνεχώς το thread. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smarnel Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Στις 27/10/2021 στις 7:59 ΜΜ, smarnel είπε Χαρίζεται Πολυμηχάνημα HP B109 με πρόβλημα στην εκτύπωση. μου τον είχε χαρίσει ένας φίλος εδώ μέσα και τον χρησιμοποίησα λίγο ως scanner αλλά πήρα καινούργιο οπότε μου περισσεύει. δεν γνωρίζω γιατί δεν εκτυπώνει,δεν ασχολήθηκα καθόλου. παραλαβή από Μαρούσι-Νερατζιώτισσα. δεν χρειάζεται να στείλετε πμ. με τον πρώτο που θα απαντήσει εδώ,θα μιλήσουμε μετά με πμ για την παραλαβή-παράδοση. παραμένει διαθέσιμο μέχρι τέλος της εβδομάδας όπου θα πάει για ανακύκλωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μητρικη 775 dfi blood iron p45 SERIESστο κουτι της που παρουσιασε προβλημα ειτε με το τροφοδοτικο ειτε με την καρτα γραφικων η κατι αλλο και δεν θελω να ασχοληθω περισσοτερο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από tigergreg 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, smarnel είπε παραμένει διαθέσιμο μέχρι τέλος της εβδομάδας όπου θα πάει για ανακύκλωση. Με ενδιαφέρει. Πες μου αν θέλεις να στείλω εγώ pm ή στείλε μου εσυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steve Apo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Ευχαριστώ το μέλος dklovedoctor για την χειρονομία του όσον αναφορά για τα ανταλλακτικά του LG G2, που προτίμησε να έρθει στο σπίτι μου να μου τα φέρει μιας και ήταν ο δρόμος του προς τα εδώ. Μακάρι να βρω και εγω κάτι να δώσω το οποίο δεν το χρειάζομαι ενώ για κάποιον άλλον να είναι χρήσιμο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Μητρικη 775 dfi blood iron p45 SERIESστο κουτι της που παρουσιασε προβλημα ειτε με το τροφοδοτικο ειτε με την καρτα γραφικων η κατι αλλο και δεν θελω να ασχοληθω περισσοτερο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 7/11/2021 στις 8:54 ΜΜ, pagratios είπε Χαρίζονται τα παρακάτω 1) Λάπτοπ Hp g6 1021 sv χωρίς μπαταρία, μνήμες δίσκο και η οπτική μονάδα έχει αντικατασταθεί με θήκη για δευτερο δίσκο, Βασικό πρόβλημα ότι σβήνει μόνο του και στο πληκτρολόγιο κάποια γράμματα δεν πατιούνται πλέον τόσο καλά 2) Ακουστικά Roccat Kave λειτουργικά με φθορά 3) Τα παρακάτω γυναικία παπούτσια σε 37 νούμερο 4) Η παρακάτω καφετιέρα, δεν έχει καν ανοιχτεί παραλαβή στο κερατσίνι χέρι με χέρι όχι απόστολές στειλτε ΠΜ, δεν κρατάω προτεραιότητες, διατηρώ το δικαίωμα επιλογής Καφετιέρα έχει κρατηθεί Λάπτοπ δόθηκε Παρέλαβα το λάπτοπ, ευχαριστώ πολύ. Θα πέσει δουλειά την επόμενη εβδομάδα. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από Konstantin77 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavouromamouna Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Στις 6/11/2021 στις 4:14 ΜΜ, johnykim είπε Χαρίζονται τα παρακάτω βιβλία και περιοδικά. Μερικά είναι σε ζελατίνα. Περιοχή Αθήνα, Κορυδαλλός. Θέλω, εδώ, να ευχαριστήσω θερμά και δημόσια τον @johnykim για το βιβλίο που μου χάρισε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Kavouromamouna είπε Θέλω, εδώ, να ευχαριστήσω θερμά και δημόσια τον @johnykim για το βιβλίο που μου χάρισε. Να είσαι καλά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subnigur0th Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, shutter είπε Ευχαριστώ πολύ τον φίλο για το σύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση