tigergreg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ακομα 2 δισκοι IDE 3,5 80GB WESTERN DIGITAL λειτουργικοι.... 1.WD800JB-00ETA0 04/2003 2.WD800JB-00ETA0 12/2003 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Θα μπουνε και σε αλλο φορουμ με οτι αυτο συνεπαγεται... ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από tigergreg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, tigergreg είπε Ακομα 2 δισκοι IDE 3,5 80GB WESTERN DIGITAL λειτουργικοι.... 1.WD800JB-00ETA0 04/2003 2.WD800JB-00ETA0 12/2003 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. Θα μπουνε και σε αλλο φορουμ με οτι αυτο συνεπαγεται... Καλησπέρα Γρηγόρη. ᾿Εκδηλώνω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τούς δίσκους, ἐφοσον δέν ὑπάρξει ἐνδιαφέρον ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavouromamouna Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, johnykim είπε Χαρίζονται τα παρακάτω βιβλία και περιοδικά. Μερικά είναι σε ζελατίνα. Περιοχή Αθήνα, Κορυδαλλός. Καλησπέρα, με ενδιαφέρει το Lock & Key. ΠΜ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μιας και σήμερα κλείνω 15 χρόνια στο Insomnia να κεράσω μια βάση για φορητό υπολογιστή, δουλεύει μια χαρά το μόνο που έχει ένα ράγισμα δεξιά κάτω αισθητικό μόνο. Πρώτα εδώ μετά PM και παραλαβή από το σπίτι μου στο Περιστέρι. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Μιας και σήμερα κλείνω 15 χρόνια στο Insomnia να κεράσω μια βάση για φορητό υπολογιστή, δουλεύει μια χαρά το μόνο που έχει ένα ράγισμα δεξιά κάτω αισθητικό μόνο. Πρώτα εδώ μετά PM και παραλαβή από το σπίτι μου στο Περιστέρι. Για 15αρι, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε Για 15αρι, έτσι; Ναι, εγω 14αρι ειχα πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Στις 4/11/2021 στις 8:35 ΠΜ, TasSou είπε Καλησπέρα. Χαρίζονται βάσεις για δύο τηλεοράσεις: 1. Sony KDL-26S5500 2. KeySmart LCD/TFT 30LE9 Δεν θα κρατηθούν για πολύ. Αν κάποιος είναι γρήγορος, και τα θέλει, μπορεί να υπάρχουν και τα πλαστικά/ανταλλακτικά από τις τηλεοράσεις. Δεν αποστέλλονται. Παραλαβή από Δουκίσσης Πλακεντίας Φιλικά, Ένα up πριν τις παρατήσω δίπμα σε καδο ανακύκλωσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcred110 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Χαρίζονται οι μητρικες αγνώστου λειτουργίας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, pcred110 είπε Χαρίζονται οι μητρικες αγνώστου λειτουργίας... pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Στις 6/11/2021 στις 1:24 ΜΜ, georgeps21 είπε Γαλάτσι αθήνα, Χαρίζονται: 1) Πλακέτα φόρτισης Redmi note 4x silentvoice 2)Πλακέτα φόρτισης Καινουργια redmi note 4 >> @SilentVoice 3) Πλακέτα φόρτισης Καινουργια redmi 4x 4) Βίδες από Redmi Note 4 Κινητά silentvoice 5) καλώδιο κεραίας, ακουστικό και καλοδιοταινία σύνδεσης με μητρική από Redmi 4x post και πμ, παραλαβη από το σπιτι μου Θα πρέπει να αποσύρω το ενδιαφέρον μου, λόγω ότι βγήκα εκτός διαδρομής σήμερα , αλλιώς τα υπολόγιζα. Συγγνώμη και ευχαριστώ όπως και να έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hoannis Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, pcred110 είπε Χαρίζονται οι μητρικες αγνώστου λειτουργίας... Σε ποια πόλη-περιοχη είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimis12 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, pcred110 είπε Χαρίζονται οι μητρικες αγνώστου λειτουργίας... Στέλνω και εγώ pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Επειδη βλεπω οτι οι 3 μητρικες ειναι 478 μπορω να βρω επεξεργαστες ψυκτρες και μνημες προς τους νεους κατοχους. Τα υπολοιπα με ΠΜ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω 1) Λάπτοπ Hp g6 1021 sv χωρίς μπαταρία, μνήμες δίσκο και η οπτική μονάδα έχει αντικατασταθεί με θήκη για δευτερο δίσκο, Βασικό πρόβλημα ότι σβήνει μόνο του και στο πληκτρολόγιο κάποια γράμματα δεν πατιούνται πλέον τόσο καλά 2) Ακουστικά Roccat Kave λειτουργικά με φθορά 3) Τα παρακάτω γυναικία παπούτσια σε 37 νούμερο 4) Η παρακάτω καφετιέρα, δεν έχει καν ανοιχτεί παραλαβή στο κερατσίνι χέρι με χέρι όχι απόστολές στειλτε ΠΜ, δεν κρατάω προτεραιότητες, διατηρώ το δικαίωμα επιλογής Λάπτοπ και Καφετιέρα δόθηκαν Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2021 από pagratios 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, pagratios είπε 1) Λάπτοπ Hp g6 1021 sv χωρίς μπαταρία, μνήμες δίσκο και η οπτική μονάδα έχει αντικατασταθεί με θήκη για δευτερο δίσκο, Βασικό πρόβλημα ότι σβήνει μόνο του και στο πληκτρολόγιο κάποια γράμματα δεν πατιούνται πλέον τόσο καλά Συγγνώμη για το οφ τοπικ. Αν παραλάβει κάποιος και καταφέρει να φτιάξει το πληκτρολόγιο, αν έχει την καλοσύνη, να με ενημερώσει με την επίλυση του προβλήματος, καθώς έχω και εγώ ένα ίδιο με το ίδιο πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση