xsaviola28 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται μπλέντερ σε λειτουργική κατάσταση, παραλαβή από Ραφήνα ή Κορωπί ή κερατέα κατόπιν συνεννόησης, όχι αποστολές ευχαριστώ. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2021 από xsaviola28 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
albabis Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Στις 4/11/2021 στις 8:28 ΜΜ, sstratos είπε Kαλησπέρα , υπάρχουν ακόμη ? Καλημέρα, έχουν φύγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Στις 3/11/2021 στις 9:43 ΜΜ, bnvdarklord είπε Χαρίζονται τα παρακάτω έπιπλα. Παραλαβή αποκλειστικά με δικό σας μέσο από περιοχή Αγια Σοφία, στον Πειραιά. Ειδικά για τα πιο ογκώδη αντικείμενα θα πρέπει να έχετε τρόπο να τα μεταφέρετε έξω απο το σπίτι στο όποιο μεταφορικό σας μεσο (είναι ισόγειο, με 4-5 σκαλάκια απο την εξώπορτα) Παρακαλώ στείλτε μου μέσω PM, ενδέχεται με μην δω τις απαντήσεις σας σε αυτό το νήμα. 1. Κομοδινάκι μικρό 3 συρτάρια https://ibb.co/zX8HcVV 2. Κομοδινάκι μικρό 1 συρτάρι https://ibb.co/HBzNJbZ 3. Μικρό "συνθετάκι" με περιστρεφόμενη βάση για τηλεόραση. έχει κάποιες τρύπες στην πλάτη όπου περνούσαν κάποια καλώδια https://ibb.co/7rZfmbg 4. Μεγάλο σύνθετο 4 κομμάτια. Μπορείτε να πάρετε και μεμονομένα κομμάτια. https://ibb.co/mzJFSq4 (το 2ο κομμάτι με το τζάμι έχει τρύπα απο όπου περνούσαν καλώδια στο πανω ραφι, και μια ρωγμή δεξια απο τα τζάμια στην ένωση των ξύλων) Παρέλαβα 1,2 ευχαριστώ πολύ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Στις 30/10/2021 στις 12:02 ΠΜ, mastropanagis είπε Sony Ericsson T610, Samsung Duos καθώς επίσης και διάφορα Hands Free. Δεν γνωρίζω εάν λειτουργούν. ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ. Μιας και δεν βλέπω να τα ζήτησε κανείς, εδώ τουλάχιστον, και αν είναι ακόμα διαθέσιμα, λέω να τα χαλέψω εγώ. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavouromamouna Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΑΘΗΝΑ Χαρίζονται Α: Ταινίες DVD (Vertigo, Άνοιξη Καλοκαίρι Φθινόπωρο Χειμώνα και Άνοιξη, κασετίνα με 6 ταινίες της Α. Βουγιουκλάκη) Β: Τα τεύχη #0, #1, #2 του gaming περιοδικού The Grid Γ: DVD με το making of του Age of Empires III Δ: Pro Evolution 6 για το Xbox 360 Πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ και μετά ΠΜ. Παραλαβή αποκλειστικά μετρό Νέος Κόσμος ή Φιξ. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από Kavouromamouna εισαγωγή εικόνας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γαλάτσι αθήνα, Χαρίζονται: 1) Πλακέτα φόρτισης Redmi note 4x silentvoice 2)Πλακέτα φόρτισης Καινουργια redmi note 4 >> @SilentVoice 3) Πλακέτα φόρτισης Καινουργια redmi 4x 4) Βίδες από Redmi Note 4 Κινητά silentvoice 5) καλώδιο κεραίας, ακουστικό και καλοδιοταινία σύνδεσης με μητρική από Redmi 4x post και πμ, παραλαβη από το σπιτι μου Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από georgeps21 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoNyFaNbOy Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, georgeps21 είπε Γαλάτσι αθήνα, Χαρίζονται: 1) Πλακέτα φόρτισης Redmi note 4x 2)Πλακέτα φόρτισης Καινουργια redmi note 4 3) Πλακέτα φόρτισης Καινουργια redmi 4x 4) Βίδες από Redmi Note 4 Κινητά 5) καλώδιο κεραίας, ακουστικό και καλοδιοταινία σύνδεσης με μητρική από Redmi 4x post και πμ, παραλαβη από το σπιτι μου Με ενδιαφέρουν αν στέλνεις με ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, SoNyFaNbOy είπε Με ενδιαφέρουν αν στέλνεις με ΕΛΤΑ Δυστυχώς, μόνο αν βρείς άτομο σου να το παραλάβει. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από georgeps21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 4/11/2021 στις 8:41 ΜΜ, Al_pacino είπε Το πληκτρολόγιο πηγε ανακύκλωση επομενο αυτο το κουμπιουτερακι με ολα τα γνωστα...... εφυγε στον grybal Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2021 από Al_pacino Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, georgeps21 είπε Γαλάτσι αθήνα, Χαρίζονται: 1) Πλακέτα φόρτισης Redmi note 4x 2)Πλακέτα φόρτισης Καινουργια redmi note 4 3) Πλακέτα φόρτισης Καινουργια redmi 4x 4) Βίδες από Redmi Note 4 Κινητά 5) καλώδιο κεραίας, ακουστικό και καλοδιοταινία σύνδεσης με μητρική από Redmi 4x post και πμ, παραλαβη από το σπιτι μου Ενδιαφέρομαι γιατί έχω αλλάξει ήδη δύο και το μικρόφωνο δεν φτιάχνει με τίποτα. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Χαρίζονται τα συγκεκριμένα ροδάκια από συρόμενη μπαλκονόπορτα. Έχουν χρησιμοποιηθεί για 2 μήνες. Χέρι με χέρι μόνο, περιοχή Κορυδαλλός 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Στις 4/11/2021 στις 8:41 ΜΜ, Al_pacino είπε Το πληκτρολόγιο πηγε ανακύκλωση επομενο αυτο το κουμπιουτερακι με ολα τα γνωστα...... Ευχαριστώ πολύ για το κομπιουτερακι και τον @minosnikas για τα αξεσουάρ του μπλεντερ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnykim Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Χαρίζονται τα παρακάτω βιβλία και περιοδικά. Μερικά είναι σε ζελατίνα. Περιοχή Αθήνα, Κορυδαλλός. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα σας. Θέλω νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τούς φίλτατους φίλους tigergreg γιά τά πληκτρολόγια καί τούς σκληρούς δίσκους καί e-tic γιά τόν desktop ὑπολογιστή καί τόν σκληρό δίσκο. ῞Ολα θά ἀξιοποιηθοῦν μέ τόν καλύτερο τρόπο καί γιά καλό σκοπό. Εὐχαριστῶ καί πάλι καλοί μου φίλοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Στις 4/11/2021 στις 12:41 ΠΜ, Carrion είπε Χαρίζεται μια οθόνη DELL ultrasharp u2414h. https://www.dell.com/gr/enterprise/p/dell-u2414h/pd Εδώ και 10 μέρες έβγαλε το πρόβλημα που φαίνεται στην εικόνα. Μάλλον ένα dimming zone την άκουσε και στο κέντρο της είναι πιο σκοτεινή. Αν την θέλει κάποιος να την παλέψει με επισκευή ή για ανταλλακτικά περνάει από το σπίτι μου και την παραλαμβάνει. Συσκευασία εννοείται πως δεν υπάρχει. Την βάση της κάπου την έχω και θα την ψάξω. Πρώτα μια απάντηση εδώ και μετά PM, και η σειρά των απαντήσεων δεν σημαίνει και σειρά προτεραιότητας. Παρελαβα την οθονη, για την χρηση που την θελω ειναι αψογη, ευχαριστω πολυ τον Νικο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση