Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Panagiotis79 είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά. 

Χαρίζεται η οθόνη LCD 17" AOC LM720A, η οποία χρειάζεται 12V εξωτερικό τροφοδοτικό για να λειτουργήσει. Η οθόνη είναι λειτουργική (σύμφωνα με το μέλος @f2bnp, το οποίο μου τη χάρισε).

Στέλνω pm (για ερώτηση)

Έριξα μια ματιά, μήπως έχω μετ/στή αλλά τελικά δεν υπάρχει (άκυρο για την ερώτηση) 

Επεξ/σία από maxdore217
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Panagiotis79 είπε

Χαρίζεται η οθόνη LCD 17" AOC LM720A, η οποία χρειάζεται 12V εξωτερικό τροφοδοτικό για να λειτουργήσει. Η οθόνη είναι λειτουργική (σύμφωνα με το μέλος @f2bnp, το οποίο μου τη χάρισε).

Χρόνια πολλά, έστειλα pm για ερώτηση.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Panagiotis79 είπε

ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΟΣ  

@Locke_John

Καλημέρα από οτι καταλαβαίνω από τα επόμενα ποστ, δεν είναι κρατημένη ποια; Αν είναι διαθέσιμη με ενδιαφέρει. Περιοχή σου;

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε

Καλημέρα από οτι καταλαβαίνω από τα επόμενα ποστ, δεν είναι κρατημένη ποια; Αν είναι διαθέσιμη με ενδιαφέρει. Περιοχή σου;

Καλησπέρα. Δεν είναι διαθέσιμη, φίλε μου. Είναι κρατημένη για τον @Locke_John

Αν αλλάξει κάτι, θα σ' ενημερώσω. Καλή συνέχεια.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/10/2021 στις 7:25 ΜΜ, Material_Defender_1032 είπε

Χαρίζεται σκελετός κρεβατιού Neoset Balu (χωρίς τάβλες), διαστάσεις περίπου 200x140.

Παραλαβή μόνο από Νέο Κόσμο, Αθήνα.

Γράψτε εδώ το ενδιαφέρον σας και μετά PM.

https://imgur.com/Sku4p0Q

download.jfif 5 kB · 26 downloads

Κανείς? Δυστυχώς θα αναγκαστώ αύριο να καλέσω τον Δήμο να έρθει να το πάρει ως σκουπίδια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Material_Defender_1032 είπε

Κανείς? Δυστυχώς θα αναγκαστώ αύριο να καλέσω τον Δήμο να έρθει να το πάρει ως σκουπίδια.

κάλεσε καλύτερα τους Ρέτο για να το παραλάβουν, 2106625096

https://www.lifo.gr/now/greece/min-petas-ta-palia-soy-antikeimena-dorise-ta-sti-reto

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/10/2021 στις 2:57 ΜΜ, Material_Defender_1032 είπε

Άστο δίπλα από ένα κάδο, όλο και κάποιος θα το πάρει. Γράψε κι ένα χαρτί αν θες ότι είναι σκελετός κρεβατιού, τόσοι άστεγοι υπάρχουν, δεν παρακολουθεί όλος ο κόσμος το τι γράφουμε εδώ ή πάρε τηλέφωνο σε κάποια οργάνωση που να φιλοξενεί αστέγους αν το θέλουν. 

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
  • Like 4
Δημοσ.
Στις 25/10/2021 στις 1:21 ΜΜ, MessengerOfGood είπε

Επαναχαρίζεται ο ανωτέρω. Δεν κατάφερα να τον φτιάξω. Όταν τον συνδέω με το USB καλώδιο δεν τον βλέπει το λαπτοπ. 

Πήγε σε ικανότερο μάστορα του φόρουμ.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ τον @MessengerOfGoodγια τα modemακια. Το συγκεκριμένο Zoom το είχα πάρει το 2003 έπειτα από τρελές ταλαιπωρίες με ένα εσωτερικό PCI Crypto το οποίο σε κάθε format μας έβγαζε το λάδι να το στήσουμε. Κάτι οι κακοί drivers ενδεχομένως, κάτι οι ελλιπείς γνώσεις μας, όπως και να 'χει, το εξωτερικό modem αυτό ήρθε σαν τεράστιο δώρο τότε και μου έλυσε τα χέρια όταν έκανα τα πρώτα μου ιντερνετικά βήματα εκείνα τα χρόνια.
Το κράτησα μέχρι τέλη του 2005 όπου και κάναμε την μετάβαση σε ADSL, αλλά δεν παροπλίστηκε αμέσως, διότι πήγε στο χωριό που είχαμε ένα PCακι και μπαίναμε να κατεβάσουμε κανένα "abandonware" όπως τα λέγαμε τότε για να σκοτώσουμε την ώρα μας. Ευχαριστώ πολύ για τις αναμνήσεις που μου ανέσυρες!

• Like 4
Δημοσ.
Στις 22/10/2021 στις 1:55 ΜΜ, WebDevGr είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω:

1. Mp3 Creative Muvo, αρκετά ταλαιπωρημένο εξωτερικά αλλά ακόμη λειτουργικό (τα κουμπιά θέλουν λίγο περισσότερο πάτημα). Έχει ραδιόφωνο και μόλις 256MB χώρο, αλλά δέχεται SD κάρτα και λειτουργεί με ΑΑΑ μπαταρία. Μαζί και η θήκη για να το δέσεις στο μπράτσο, αλλά αγνοείται ο ιμάντας. Θα δοθούν μαζί και 2 SD κάρτες 256MB και 2GB.

2. Bluetooth Receiver/Transmitter  άγνωστη μάρκα/μοντέλο, πιθανόν το YPF - 03. Δεν κάνει για τηλεόραση καθώς έχει αρκετή καθυστέρηση και καταλήγεις να βλέπεις βραζιλιάνικο μεταγλωττισμένο, κάνει όμως για μουσική.

3. Xiaomi Mi True Wireless Earbuds, μάλλον ελλαττωματικά, καθώς δεν έχουν μεγάλη αυτονομία η μπαταρίας τους, ειδικά του ενός από τα δύο. Μαζί και μια θήκη σιλικόνης καθώς το καπάκι της θήκης είναι σπασμένο και δεν κλείνει καλά.

Τα παραπάνω δίνονται αποκλειστικά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασίες ταχυδρομείου, οπότε οι εκτός Κρήτης μην μπαίνετε στην διαδικασία να στείλετε PM

Το 2 κρατημένο για Nik1239

mp3.jpg

bluetooth.jpg

earphones.jpg

Μια τελευταία φορά πριν πάνε στην ανακύκλωση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...