Crybal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, gustom2008 είπε Χαριζεται η webcamera που βλεπετε στις φωτο!Περιοχη Καλογρεζα! Στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisPalaskas Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 26 λεπτά πριν, gustom2008 είπε Χαριζεται η webcamera που βλεπετε στις φωτο!Περιοχη Καλογρεζα! Και εγώ στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 21 ώρες πριν, snbblp είπε Χαρίζεται συναγερμός και χειριστήριο AV2008D χωρίς τα αισθητήρια ζώνης. Τον άλλαξε φίλος και μου τον χάρισε, αλλά δεν έχω τι να τον κάνω. Παραλαβή μόνο Αθήνα Παγκράτι Παρέλαβα το συναγερμό και ευχαριστώ πάρα πολύ τον @snbblp για την προσφορά του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosdim Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζω (vol.1) μερικα πραγματακια το κακο ειναι οτι ειμαι απο επαρχια(νησι) θα πρεπει να τα στειλω σε οποιον ενδιαφερεται και θα επιβαρυνθει τα εξοδα αποστολης. Εκτυπωτης HP Deskjet 3650 λειτουργικος εχεις και 2 μελανια επανω αλλα ειναι ξερα οποτε τυπωνει λευκο θελει καινουρια Εκτυπωτής HP DeskJet 1220c πριν 2 βδομαδες αγορασα καινουρια μελανια δουλεψε εκανε μερικες εκτυπωσεις και σταματησε ξαφνικα τραβαει το χαρτι και το κολλαει μαλλον ενα γραναζι θελει φτιαξιμο ακουγεται σαν κατι να μαγκωνει οποιος ξερει να τον φτιαξει θα εκτυπωσει απευθειας Α4 κ Α3 τα μελανια ειναι ολοκαινουρια. Εκτυπωτης HP officejet 6950 τον πηρα απο αλλο μελος τον επιδιορθωσα επειδη δεν δουλευε το σκανερ, δεν εβρισκα μελανια να δοκιμασω αν τυπωνει ή εχει θεμα επειδη εχω laser Ραδιο CD απο Pajero Pinin δουλευε και αφαιρεθηκε για να μπει αλλο που υποστηριζει bluetooth Router Altec i-Call λειουργικο αλλα δεν βρισκω την κεραια του Laptop sodimm PC133 133Mhz 144pin SDRAM 2x128MB Microsoft Sidewinder Χειριστηριο τελευταια φορα που το δοκιμασα ηταν λειτουργικο Web Καμερα Sweex λειτουργικη τελευταια φορα που την δοκιμασα δεν ηερω τι παιζει με τους drivers νομιζα εχει παει μεχρι Windows Xp Αφυγραντηρας Juro-Pro μοντελο: AP25-201EE Τον πηρα απο αλλο μελος με σκοπο να δω τι εχει και να τον επισκευασω τελικα αφου τον καθαρισα η συσκευη θελει υγρα ρωτησα 3 ψυκτικους και κανεις δεν δεχτηκε να του βαλει υγρα σε μια λογικη τιμη, αν εχετε καποιον που μπορει να ασχοληθει πιστευω οτι αξιζει Η αληθεια ειναι οτι θελω να φυγουν οσα πιο πολλα γινεται για να μην τα πεταξω..θα επανελθω με μερικα πραγματα ακομα Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από steliosdim 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, steliosdim είπε Χαρίζω (vol.1) μερικα πραγματακια το κακο ειναι οτι ειμαι απο επαρχια(νησι) θα πρεπει να τα στειλω σε οποιον ενδιαφερεται και θα επιβαρυνθει τα εξοδα αποστολης. Εκτυπωτης HP Deskjet 3650 λειτουργικος εχεις και 2 μελανια επανω αλλα ειναι ξερα οποτε τυπωνει λευκο θελει καινουρια Εκτυπωτής HP DeskJet 1220c πριν 2 βδομαδες αγορασα καινουρια μελανια δουλεψε εκανε μερικες εκτυπωσεις και σταματησε ξαφνικα τραβαει το χαρτι και το κολλαει μαλλον ενα γραναζι θελει φτιαξιμο ακουγεται σαν κατι να μαγκωνει οποιος ξερει να τον φτιαξει θα εκτυπωσει απευθειας Α4 κ Α3 τα μελανια ειναι ολοκαινουρια. Εκτυπωτης HP officejet 6950 τον πηρα απο αλλο μελος τον επιδιορθωσα επειδη δεν δουλευε το σκανερ, δεν εβρισκα μελανια να δοκιμασω αν τυπωνει ή εχει θεμα επειδη εχω laser Ραδιο CD απο Pajero Pinin δουλευε και αφαιρεθηκε για να μπει αλλο που υποστηριζει bluetooth Router Altec i-Call λειουργικο αλλα δεν βρισκω την κεραια του Laptop sodimm PC133 133Mhz 144pin SDRAM 2x128MB Microsoft Sidewinder Χειριστηριο τελευταια φορα που το δοκιμασα ηταν λειτουργικο Web Καμερα Sweex λειτουργικη τελευταια φορα που την δοκιμασα δεν ηερω τι παιζει με τους drivers νομιζα εχει παει μεχρι Windows Xp Αφυγραντηρας Juro-Pro μοντελο: AP25-201EE Τον πηρα απο αλλο μελος με σκοπο να δω τι εχει και να τον επισκευασω τελικα αφου τον καθαρισα η συσκευη θελει υγρα ρωτησα 3 ψυκτικους και κανεις δεν δεχτηκε να του βαλει υγρα σε μια λογικη τιμη, αν εχετε καποιον που μπορει να ασχοληθει πιστευω οτι αξιζει Η αληθεια ειναι οτι θελω να φυγουν οσα πιο πολλα γινεται για να μην τα πεταξω..θα επανελθω με μερικα πραγματα ακομα pm 1,3,4,6 5 λεπτά πριν, retroman3 είπε pm 1,3,4,6 και 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 steliosdim Σου έχω στείλει pm να σε ρωτήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 20 ώρες πριν, gustom2008 είπε Χαριζεται η webcamera που βλεπετε στις φωτο!Περιοχη Καλογρεζα! Ευχαριστώ πολύ τόσο για την κάμερα όσο και για την διευκόλυνση της παραλαβής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MEGAS3250 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα Χαρίζονται αυτα τα δυο για να μην πανε στην ανακυκλωση για όποιον εχει την διαθεση να ασχοληθεί. 1) Σταθερο τηλεφωνο panasonic KX-PRW110GRW Η βαση χαλασε απο υπερταση και απο πτωση εχει φυγει η συνδεση για το ακουστικο. Το ακουστικό πέρα απο τις φθορες εξωτερικα λειτουργεί κανονικά. Προς το παρον δεν βρισκω τον φορτιστη αλλα υπαρχει πιθανοτητα να τον εχω. Υπαρχει και το κουτι του. 2) LG Optimus L5 II E460 Δεν φαινεται να λειτουργει ή να παιρνει ρεύμα οταν συνδέεται με φορτιστή. Βρίσκομαι στα Μέγαρα και μπορω να στείλω. Πρωτα ποστ εδω και μετα πμ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krami Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, MEGAS3250 είπε Καλησπέρα Χαρίζονται αυτα τα δυο για να μην πανε στην ανακυκλωση για όποιον εχει την διαθεση να ασχοληθεί. 1) Σταθερο τηλεφωνο panasonic KX-PRW110GRW Η βαση χαλασε απο υπερταση και απο πτωση εχει φυγει η συνδεση για το ακουστικο. Το ακουστικό πέρα απο τις φθορες εξωτερικα λειτουργεί κανονικά. Προς το παρον δεν βρισκω τον φορτιστη αλλα υπαρχει πιθανοτητα να τον εχω. Υπαρχει και το κουτι του. 2) LG Optimus L5 II E460 Δεν φαινεται να λειτουργει ή να παιρνει ρεύμα οταν συνδέεται με φορτιστή. Βρίσκομαι στα Μέγαρα και μπορω να στείλω. Πρωτα ποστ εδω και μετα πμ. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Τους δίνω όλους μαζί γιατί βαρέθηκα να τους βλέπω Τον hitachi όταν τον δοκίμασα δεν περνούσε το post. Τον seagate δεν τον διαβάζει καθόλου (χτυπάει ο δίσκος...τικ-τικ). Νομίζω ούτε κι αυτός περνάει το post. Ο WD είναι με 8% υγεία με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Δίνεται κυρίως για την πλακέτα του Παραλαβή από τον χώρο μου (Χαλάνδρι) στον πρώτο που θα μπορέσει να περάσει να παραλάβει Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από thodoris1985 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Στις 18/3/2021 στις 5:43 ΜΜ, Lazostat είπε Χαρίζω εκτυπωτή 4640 δεν εκτυπώνει το μαύρο χρώμα ή το κάνει οπότε το θυμηθεί. Λογικά κάτι παίζει με την κεφαλή δεν πατάει καλά στο χαρτί. Σίγουρα κάποιος που ασχολείται θα μπορεί να το φτιάξει. Τον θελει κανεις τελικα ή να τον παω για ανακυκλωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Πάνω πάνω βρίσκονται οι κανόνες του topic, ty. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkarydaki Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν είναι πλέον διαθέσιμο! Χαρίζω γραφείο διαστάσεων 120ΜΧ60ΠΧ78Υ. Περιοχή Χολαργός, παραλαβή από το χώρο μου. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2021 από kkarydaki 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω. Παραλαβή μόνο απο Φάληρο και γύρω περιοχές Λουράκι xiaomi mi band 3-4 γνήσιο σαν καινούργιο ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ 2 μνήμες για ps2 ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΟΘΗΚΑΝ γυαλιά ηλίου Polaroid PLD6035/S 807/LM τα οποία φορέθηκαν 2-3 φορές και μετά τα έβαλα στην μπαγκαζιέρα της μηχανής χωρίς θήκη και ο ένας φακός γέμισε γρατσουνιές, οπότε προορίζονται μόνο για διακόσμηση ή για τον σκελετό τους αν χρειάζεται κάποιος. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2021 από petaw-se-oneiro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, kkarydaki είπε Χαρίζω γραφείο διαστάσεων 120ΜΧ60ΠΧ78Υ. Περιοχή Χολαργός, παραλαβή από το χώρο μου. στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση