Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! v.4

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, barman_ said:

Ποιος είναι η κουριερ? Ας γράψει να ξέρουμε όλοι.. 8 ευρώ μαζί με την παραλαβή από το σπιτι? Για μικρά δέματα? 

biz courier λέγεται

ναι και στα δυο

Επεξ/σία από thodoris1985
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

14 ώρες πριν, TasSou είπε

Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον @GreeKar98K

Ελπίζω να είναι ακόμη λειτουργικά και να σου φανούν χρήσιμα. Σε κάθε περίπτωση ζητώ και δημόσια συγγνώμη για την πολύμηνη αναμονή, αλλά ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι.

Μένει να δωθούν τα PC Master Gold στ @Kavouromamouna.

• Like 3

Χαρίζω αυτό το πράγμα που το βάζεις στο γραφείο για να βάλεις πάνω οθόνη εκτυπωτή.

Παραλαβή μόνο από το σπίτι μου στο Περιστέρι Χρυσούπολη.

IMG_20211021_120332_edit_1027545911466123.jpg

IMG_20211021_120351_edit_1027529631369771.jpg

• Like 8

Στις 20/10/2021 στις 4:42 ΜΜ, Konstantin77 είπε

Αν δεν ικανοποιηθείτε από τον κωδικό deals4u έχω και εγώ ένα με χρήση μόνο σε shell.

Στέλνω π.μ. για ερώτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζονται οι παρακάτω μητρικές (ΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ)

1.MSI P4N-SLI (θεωρητικα λειτουργει,οταν αποθηκεύτηκε λειτουργούσε)

2.ASUS P5LD2 (θεωρητικα λειτουργει.Μεχρι και πριν λίγες μέρες ήταν σε συστημα)

3.GIGABYTE GA-8IPE1000 με κάποιον επεξεργαστη πάνω. (Πιθανοτατα να μην λειτουργει)

4.ASROCK 939 DUAL-SATA2 με κάποιον επεξεργαστη πάνω. (Πιθανοτατα να μην λειτουργει)

Χωρις παρελκόμενα,χωρίς μπαταρίες,χωρις back plates

Θα προτιμουσα να τις παρει κάποιος όλες μαζί.Αποστολές δεν κάνω.Παραλαβή από τον χώρο μου.Προηγούνται όσοι μου έχουν χαρίσει κάτι στο παρελθόν.

Επεξ/σία από Crybal
  • Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται τα παρακάτω:

1. Mp3 Creative Muvo, αρκετά ταλαιπωρημένο εξωτερικά αλλά ακόμη λειτουργικό (τα κουμπιά θέλουν λίγο περισσότερο πάτημα). Έχει ραδιόφωνο και μόλις 256MB χώρο, αλλά δέχεται SD κάρτα και λειτουργεί με ΑΑΑ μπαταρία. Μαζί και η θήκη για να το δέσεις στο μπράτσο, αλλά αγνοείται ο ιμάντας. Θα δοθούν μαζί και 2 SD κάρτες 256MB και 2GB.

2. Bluetooth Receiver/Transmitter  άγνωστη μάρκα/μοντέλο, πιθανόν το YPF - 03. Δεν κάνει για τηλεόραση καθώς έχει αρκετή καθυστέρηση και καταλήγεις να βλέπεις βραζιλιάνικο μεταγλωττισμένο, κάνει όμως για μουσική.

3. Xiaomi Mi True Wireless Earbuds, μάλλον ελλαττωματικά, καθώς δεν έχουν μεγάλη αυτονομία η μπαταρίας τους, ειδικά του ενός από τα δύο. Μαζί και μια θήκη σιλικόνης καθώς το καπάκι της θήκης είναι σπασμένο και δεν κλείνει καλά.

Τα παραπάνω δίνονται αποκλειστικά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασίες ταχυδρομείου, οπότε οι εκτός Κρήτης μην μπαίνετε στην διαδικασία να στείλετε PM

Το 2 κρατημένο για Nik1239

mp3.jpg

bluetooth.jpg

earphones.jpg

Επεξ/σία από WebDevGr
  • Like 5

3 λεπτά πριν, WebDevGr είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω:

1. Mp3 Creative Muvo, αρκετά ταλαιπωρημένο εξωτερικά αλλά ακόμη λειτουργικό (τα κουμπιά θέλουν λίγο περισσότερο πάτημα). Έχει ραδιόφωνο και μόλις 256MB χώρο, αλλά δέχεται SD κάρτα και λειτουργεί με ΑΑΑ μπαταρία. Μαζί και η θήκη για να το δέσεις στο μπράτσο, αλλά αγνοείται ο ιμάντας. Θα δοθούν μαζί και 2 SD κάρτες 256MB και 2GB.

2. Bluetooth Receiver/Transmitter  άγνωστη μάρκα/μοντέλο, πιθανόν το YPF - 03. Δεν κάνει για τηλεόραση καθώς έχει αρκετή καθυστέρηση και καταλήγεις να βλέπεις βραζιλιάνικο μεταγλωττισμένο, κάνει όμως για μουσική.

3. Xiaomi Mi True Wireless Earbuds, μάλλον ελλαττωματικά, καθώς δεν έχουν μεγάλη αυτονομία η μπαταρίας τους, ειδικά του ενός από τα δύο. Μαζί και μια θήκη σιλικόνης καθώς το καπάκι της θήκης είναι σπασμένο και δεν κλείνει καλά.

Τα παραπάνω δίνονται αποκλειστικά στο Ηράκλειο της Κρήτης. Δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασίες ταχυδρομείου, οπότε οι εκτός Κρήτης μην μπαίνετε στην διαδικασία να στείλετε PM

mp3.jpg

bluetooth.jpg

earphones.jpg

Πμ για το bt transmitter

Χαρίζεται οθόνη LCD 17" AOC LM720A με ενσωματωμένα ηχεία. Λειτουργεί κανονικά με μια σύντομη δοκιμή που έκανα.

aoc-lm720a.jpg

Παραλαβή από τον χώρο μου στα Β. Προάστεια, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.

• Like 5

11 λεπτά πριν, f2bnp είπε

Χαρίζεται οθόνη LCD 17" AOC LM720A με ενσωματωμένα ηχεία. Λειτουργεί κανονικά με μια σύντομη δοκιμή που έκανα.

aoc-lm720a.jpg

Παραλαβή από τον χώρο μου στα Β. Προάστεια, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.

Πμ.

Στις 20/10/2021 στις 7:39 ΜΜ, thodoris1985 είπε

biz courier λέγεται

ναι και στα δυο

Παιδιά πάρτε εδώ στο Courier 4 U έκανα ένα μεσαίο κίτρινο φάκελο αποστολή το φετινό καλοκαίρι τον αύγουστο συγκεκριμένα από αθήνα σε χωριό της άρτας και μου πήρε 5 ευρώ και ενώ το άφησα 16.30μμ στο γραφείο τους στην καλλιθέα την επόμενη μέρα στισ 09.00πμ είχε φτάσει στο γραφείο της ACS(για τα εκτός αττικής συνεργάζεται με την ACS) αλλά η κοπέλα η ξαδέρφη μου το παρέλαβε στις 13.00μμ ενώ εαν έστελνα το ίδιο πακέτο απευθείας με την ΑCS θα πλήρωνα 19 ευρώ, το γραφείο τους βρίσκεται στην Ανδρομάχης 136 Καλλιθέα και τηλ. 210/9595527

Στις 4/3/2021 στις 10:31 ΠΜ, polog40 είπε

Χαρίζεται η παρακάτω κουζίνα. Είναι απολύτως λειτουργική με κάποιες μικρές τρύπες στο φούρνο από πολυετή χρήση. Περιοχή Αμπελόκηποι

Πρώτα ποστ εδώ και μετά π.μ.

Διατηρώ το δικαίωμα της επιλογής που θα την δώσω.

IMG_20210304_101717.jpg

καλησπέρα σας υπάρχει ακόμα η κουζίνα?

• Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...