Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαρίζονται λαμπτήρες   μπαγιονετ  περίπου 30 τον αριθμό και λαμπτήρες τύπου κερί, Ε14 περίπου 20 κομμάτια.

παραλαβή από ραφήνα ή κορωπί  ή κερατέα κατόπιν συνεννόησης , όχι αποστολές ευχαριστώ.

• Like 5
  • Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Καλησπερα..Δινω κωδικο deals for you αν θελει καποιος..Εκτος ειναι μονο το box

Πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζονται...

1.Σκληρος  SATA2   3,5  excelstor callisto 80gb  που  ηταν  σε  αριστη  κατασταση  οταν

αποθηκευτηκε.

spacer.png

2.Σκληρος  IDE  3,5  80GB  WD800JB που  ηταν  σε  καλη  κατασταση  οταν 

αποθηκευτηκε.

spacer.png

3.Καρτα  γραφικωνε  AGP  ATIRADEON  2400PRO  που  ηταν  σε  καλη  κατασταση  οταν

αποθηκευτηκε.

spacer.png

4.ΜΗΤΡΙΚΗ   GIGABYTE  TITAN  478  GA-8IK1100  rev.2xx  που  δουλευε  κανονικα  οταν

αποθηκευτηκε.

Εχει  ολα  τα  εργοστασιακα  της  συμπραγκαλα  και  κουμπωμενο   εναν  

ΠΡΕΣΚΟΤ  3,2  Η  3,4ΗΤ με  ψυκτρα  και  λαμακι.

spacer.png

5.2  ηχεια  pc   της  πλακας  που  αλλοτε  δουλευουν  και  αλλοτε  οχι.

Πιθανον  λογω  βυσματος.

Παραλαβη   το  γρηγοροτερο   δυνατον  ΜΟΝΟΝ   στην  εδρα  μου  πισω  απο

το  εφετειο  αθηνας.

Ποσταρετε  πρωτα  εδω  και  στειλτε   αμεσα  ΠΜ.

ΔΟΘΗΚΑΝ!

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tigergreg είπε

Χαριζονται...

1.Σκληρος  SATA2   3,5  excelstor callisto 80gb  που  ηταν  σε  αριστη  κατασταση  οταν

αποθηκευτηκε.

Αν θα μπορούσες να κάνεις μια αποστολή, όποτε βρεις εσύ ευκαιρία, θα ήθελα πάρα πολύ τον calisto για να ανακτήσω κάποια χαμένα αρχεία από τον αντίστοιχο δικό μου. 

Στέλνω πμ

Επεξ/σία από 1nsom-n1k
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δίνεται το παρακάτω ληγμένο καθισματάκι μιας και έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από την αγορά του (κλικ για μεγέθυνση)

Παραλαβή από το χώρο μου στο Χαλάνδρι.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

@1nsom-n1k & @tigergreg υπάρχει courier που με ~8€ παραλαμβάνει από το χώρο σου στην Αθήνα και στέλνει μέσω συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. (δε χρεώνουν έξτρα για πληρωμή από τον παραλήπτη). Κατανοώ ότι και αυτό δεν είναι εύκολο μιας και πρέπει να γίνει πακετάρισμα να περιμενεις τον κουριερ στο σπίτι κτλ (και όλοι ξέρουμε ότι το περιθώριο που δίνουν είναι τεράστιο ~ ίσως και ολόκληρη την ημέρα). Απλά το αναφέρω με αφορμή το μήνυμα του 1nsom-n1k

Σίγουρα με λίγο ψάξιμο και τηλεφωνήματα θα βρεθούν κι άλλες πέρα από αυτή που αναφέρομαι και χρησιμοποιώ.

Επεξ/σία από thodoris1985
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tigergreg είπε

Χαριζονται...

αποθηκευτηκε.

spacer.png

αποθηκευτηκε.

spacer.png

3.Καρτα  γραφικωνε  AGP  ATIRADEON  2400PRO  που  ηταν  σε  καλη  κατασταση  οταν

αποθηκευτηκε.

spacer.png

4.ΜΗΤΡΙΚΗ   GIGABYTE  TITAN  478  GA-8IK1100  rev.2xx  που  δουλευε  κανονικα  οταν

αποθηκευτηκε.

spacer.png

Πιθανον  λογω  βυσματος.

το  εφετειο  αθηνας.

Καλημέρα Γρηγόρη. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τήν μητρική, ἐφόσον δέν ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Εὐχαριστῶ.

Δημοσ.
Στις 18/10/2021 στις 8:30 ΜΜ, Πανος999 είπε

καλησπερα. 

ενδιαφερομαι για τον κωδικο

Δημοσ.
Στις 18/10/2021 στις 8:30 ΜΜ, Πανος999 είπε

pm

Δημοσ.
21 ώρες πριν, tigergreg είπε

Χαριζονται...

αποθηκευτηκε.

spacer.png

αποθηκευτηκε.

spacer.png

αποθηκευτηκε.

spacer.png

αποθηκευτηκε.

spacer.png

Πιθανον  λογω  βυσματος.

το  εφετειο  αθηνας.

πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν ικανοποιηθείτε από τον κωδικό deals4u έχω και εγώ ένα με χρήση μόνο σε shell.

Επεξ/σία από Konstantin77
  • Like 1
Δημοσ.
18 hours ago, thodoris1985 said:

Δίνεται το παρακάτω ληγμένο καθισματάκι μιας και έχουν περάσει πάνω από 10 χρόνια από την αγορά του (κλικ για μεγέθυνση)

Παραλαβή από το χώρο μου στο Χαλάνδρι.

spacer.png

spacer.png

spacer.png

@1nsom-n1k & @tigergreg υπάρχει courier που με ~8€ παραλαμβάνει από το χώρο σου στην Αθήνα και στέλνει μέσω συνεργατών σε όλη την Ελλάδα. (δε χρεώνουν έξτρα για πληρωμή από τον παραλήπτη). Κατανοώ ότι και αυτό δεν είναι εύκολο μιας και πρέπει να γίνει πακετάρισμα να περιμενεις τον κουριερ στο σπίτι κτλ (και όλοι ξέρουμε ότι το περιθώριο που δίνουν είναι τεράστιο ~ ίσως και ολόκληρη την ημέρα). Απλά το αναφέρω με αφορμή το μήνυμα του 1nsom-n1k

Σίγουρα με λίγο ψάξιμο και τηλεφωνήματα θα βρεθούν κι άλλες πέρα από αυτή που αναφέρομαι και χρησιμοποιώ.

Ποιος είναι η κουριερ? Ας γράψει να ξέρουμε όλοι.. 8 ευρώ μαζί με την παραλαβή από το σπιτι? Για μικρά δέματα? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσον αφορά οικονομικές κούριερ, υπάρχει και η nextpoint η οποία έχει ως σημεία παραλαβής ψιλικατζίδικα,βιβλιοπωλεία κτλ και έχει χρεώσεις αντίστοιχες με τα ελτα για τα μικρά δέματα.Τα μειονέκτηματά της είναι ότι δεν παραλαμβάνουν από το σπίτι και ότι τα σημεία παραλαβής είναι κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.

Επεξ/σία από roybatty
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...