Ser_nikos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, GP είπε Χαρίζεται tower τελευταίας γενιάς 😄 (μόνο για παραλαβή Αττική). Το κουτί και η υδρόψυξη έχουν σκουριάσει σε κάποια σημεία, βλέπε φωτό. Επίσης το κουτί έχει χαλασμένα κουμπιά Reset (και power νομίζω). Μέσα έχει: PSU Enermax EG365AX Μητρική ABIT KW7 Athlon 1900+ RAM: Kingston 1GB + 512MB GPU ATI Radeon X800GT Floppy drive NEC DVD-RW Υδρόψυξη Thermaltake Aquarius II PM για περαιτέρω. Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leolipop Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 16 ώρες πριν, Crybal είπε Να υπενθυμισω οτι υπάρχουν κάποια απο τα παραπάνω αντικειμενα και οι παρακάτω επεξεργαστες Celeron 430 @1.8 Celeron D331 @2.66 Pentium dual core [email protected] Intel Core 2 Duo Processor [email protected] Λουρακι και usb φορτισης απο Mi Band 1 (μάλλον!) Θα ηθελα τον Ε6400 εφοσον ειναι ακομα διαθεσιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ταμτακος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, frantan είπε παρελαβα τ αρωματα κ θελω να ευχαριστησω τον @ταμτακος για την προσφορα του 👍 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, GP είπε Χαρίζεται tower τελευταίας γενιάς 😄 (μόνο για παραλαβή Αττική). Το κουτί και η υδρόψυξη έχουν σκουριάσει σε κάποια σημεία, βλέπε φωτό. Επίσης το κουτί έχει χαλασμένα κουμπιά Reset (και power νομίζω). Μέσα έχει: PSU Enermax EG365AX Μητρική ABIT KW7 Athlon 1900+ RAM: Kingston 1GB + 512MB GPU ATI Radeon X800GT Floppy drive NEC DVD-RW Υδρόψυξη Thermaltake Aquarius II PM για περαιτέρω. Ενδιαφέρον για το δοχείο που έχει η υδρόψυξη στέλνω pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, georgios65 είπε Καλημέρα σας καί καλή ἐβδομάδα. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν πύργο. Εὐχαριστῶ. Καλησπέρα σας. Τελικά, θά ἀποσύρω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν πύργο, λόγω μεγάλης ἀπόστασης ἀπό τήν ἔδρα τοῦ χαρίζοντος GP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδιά χαρίζεται η αρχαία κάμερα της Logitech αν την θέλει κανένας συλλέκτης έρχεται και την παίρνει δεν κάνω αποστολες ούτε delivery ευχαριστώ Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από mples 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, GP είπε Χαρίζεται tower τελευταίας γενιάς 😄 (μόνο για παραλαβή Αττική). Το κουτί και η υδρόψυξη έχουν σκουριάσει σε κάποια σημεία, βλέπε φωτό. Επίσης το κουτί έχει χαλασμένα κουμπιά Reset (και power νομίζω). Μέσα έχει: PSU Enermax EG365AX Μητρική ABIT KW7 Athlon 1900+ RAM: Kingston 1GB + 512MB GPU ATI Radeon X800GT Floppy drive NEC DVD-RW Υδρόψυξη Thermaltake Aquarius II PM για περαιτέρω. Δηλώνω και γω ενδιαφέρον, μήπως και.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Χαριζετε μετριτης αποστασεων με λειζερ, αθηνα ποστ εδω και μετα πμ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Al_pacino είπε Χαριζετε μετριτης αποστασεων με λειζερ, αθηνα ποστ εδω και μετα πμ Καλησπερα με ενδιαφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyduck Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Al_pacino είπε Χαριζετε μετριτης αποστασεων με λειζερ, αθηνα ποστ εδω και μετα πμ Ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Καλησπερα..Δινω κωδικο deals for you αν θελει καποιος..Εκτος ειναι μονο το box 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται (Αθήνα - Χαλάνδρι) 1. Acer Aspire 5536 Αν θυμάμαι καλά (πριν 6 χρόνια) είχε πρόβλημα η μητρική. Είναι χωρίς δίσκο-μνήμες-τροφοδοτικό. 2.Fujitsu Siemens Amilo 7850 Πριν 8 χρόνια δούλευε καλά με windows xp. Είναι χωρίς δίσκο (2.5 ide) και χωρίς τροφοδοτικό. Παραλαβή από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι αυτήν την βδομάδα από της 9 το πρωί μέχρι της 8 το απόγευμα. Ποστ εδώ πρώτα και μετά πμ. Αν ενδιαφερθούν παραπάνω από ένας , θα γίνει κλήρωση. Προτεραιότητα σε άτομα που μου έχουν ξανά χαρίσει. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από SilentVoice 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cobspy Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, GP είπε Χαρίζεται tower τελευταίας γενιάς 😄 (μόνο για παραλαβή Αττική). Το κουτί και η υδρόψυξη έχουν σκουριάσει σε κάποια σημεία, βλέπε φωτό. Επίσης το κουτί έχει χαλασμένα κουμπιά Reset (και power νομίζω). Μέσα έχει: PSU Enermax EG365AX Μητρική ABIT KW7 Athlon 1900+ RAM: Kingston 1GB + 512MB GPU ATI Radeon X800GT Floppy drive NEC DVD-RW Υδρόψυξη Thermaltake Aquarius II PM για περαιτέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Καλησπερα..Δινω κωδικο deals for you αν θελει καποιος..Εκτος ειναι μονο το box Θέλω shell αλλά να φτάνει μέχρι Πέμπτη. PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 30 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Χαρίζονται (Αθήνα - Χαλάνδρι) 1. Acer Aspire 5536 Αν θυμάμαι καλά (πριν 6 χρόνια) είχε πρόβλημα η μητρική. Είναι χωρίς δίσκο-μνήμες-τροφοδοτικό. 2.Fujitsu Siemens Amilo 7850 Πριν 8 χρόνια δούλευε καλά με windows xp. Είναι χωρίς δίσκο (2.5 ide) και χωρίς τροφοδοτικό. Παραλαβή από τον χώρο μου στο Χαλάνδρι αυτήν την βδομάδα από της 9 το πρωί μέχρι της 8 το απόγευμα. Ποστ εδώ πρώτα και μετά πμ. Αν ενδιαφερθούν παραπάνω από ένας , θα γίνει κλήρωση. Προτεραιότητα σε άτομα που μου έχουν ξανά χαρίσει. καλησπερα μ ενδιαφερει το acer ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση