MessengerOfGood Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 4 λεπτά πριν, rohas είπε Δοθηκε, καλοδουλευτος ! Ευχαριστώ. Μάλλον η ταχύτερη συναλλαγή του νήματος! 1
grmarine96 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Χαρίζεται δορυφορικό πιάτο HUMAX χωρίς τα στηρίγματα για τη βάση του. Επίσης το πιάτο όπως βλέπεται στις φωτογραφίες έχει πρόβλημα το αλουμινένιο μπράτσο του. Προτεραιότητα σε ενδιαφερόμενους στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδος για άμεση παραλαβή. Δημήτρης-Τολό Αργολίδος Ευχαριστώ 1
TINGR Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mples είπε Χαρίζεται τηλέφωνο panasonic kx-t7668 το οποίο είναι αρκετά ακριβό ακόμα και σαν μεταχειρισμένο δυστυχώς μου λείπει το ακουστικό και δεν έχω την δυνατότητα να το δοκιμάσω Στέλνουμε πρώτα εδώ και μετά ΠΜ αποστολές δεν γίνονται Διατηρώ το δικαίωμα που θα το δώσω Καλησπέρα σε όλους. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων & μιας που στο παρελθόν έτυχε να ασχοληθώ επαγγελματικά ως τεχνικός επισκευών (service) & εγκαταστάσεων των Τηλ/κών Κέντρων της Panasonic, να αναφέρω κάτι βασικό που πρέπει να γνωρίζει όποιος ενδιαφερθεί για την εν λόγω συσκευή. Η Panasonic KX-T7668 ΔΕΝ είναι κλασσική τηλεφωνική συσκευή (ΔΕΝ θα λειτουργήσει αν τη συνδέσει κάποιος απευθείας σε κλασσική τηλεφωνική γραμμή ή σε έξοδο - θύρα FXS - τηλεφωνίας ενός router) αλλά προορίζεται για χρήση σε Τ/Κ (τηλεφωνικά κέντρα) της Panasonic . Η συσκευή είναι πάρα πολύ καλή & αξιόπιστη, όσο αφορά τις λειτουργίες της & η σημερινή αξία της στην Ελληνική αγορά είναι περί τα 50-60€ (ενδεικτική τιμή refurbished - δεν παράγεται πλέον). Όσο αφορά στο ακουστικό, μπορεί να λειτουργήσει με οποιοδήποτε ακουστικό από κάποια ΑΠΛΗ τηλεφωνική συσκευή της Panasonic (αρκεί να εφάπτεται/"εφαρμόζει" καλά στη θέση του πάνω στη συσκευή). Όποιος τη πάρει & θέλει να βρει ακουστικό, ευχαρίστως να βοηθήσω όπως μπορώ (ας μου στείλει pm)... είναι κρίμα να πάει στα ανακυκλώσιμα. Συμπληρωματικά αναφέρω παρακάτω τα Τ/Κ (τηλεφωνικά κέντρα) με τα οποία είναι συμβατή : Panasonic KX-TD15 / 30 Panasonic KX-TDA100 / 200 / 600 Panasonic KX-NCP500 / 1000 Panasonic KX-NS500 / 1000 Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από TINGR 12 3
Doubt Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 21 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Ραφιέρα γραφειου (φωτο). Πλήρης (η κολώνα (σε μαύρο) και τα τρία της ράφια). Τηλεσκόπιο (της πλάκας) λειτουργικό (φωτό). Ευχαριστώ πολύ για τα πράγματα.
MessengerOfGood Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Doubt είπε Ευχαριστώ πολύ για τα πράγματα. Κι εγώ για τις ζωνες. 1
tigergreg Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗΣ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗΣ.... Ακουστηκε μπαμ και επεσαν ολες οι ασφαλειες και μυρισε καιλας🤣 ολο το δωματιο. Λαπτοπ HP G7000 χωρις τροφοδοτικο και δισκο. Παραλαβη το συντομοτερο δυνατον ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από tigergreg 5 1
Konstantin77 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗΣ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗΣ.... Ακουστηκε μπαμ και επεσαν ολες οι ασφαλειες και μυρισε καιλας🤣 ολο το δωματιο. Λαπτοπ HP G7000 χωρις τροφοδοτικο και δισκο. Παραλαβη το συντομοτερο δυνατον ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. Ενδιαφέρομαι, κάτσε να δω τι είναι τώρα Το τροφοδοτικό μύρισε μόνο; Ή το λάπτοπ; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από Konstantin77
tigergreg Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε Ενδιαφέρομαι, κάτσε να δω τι είναι τώρα Το τροφοδοτικό μύρισε μόνο; Ή το λάπτοπ; Και τα δυο....
frantan Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗΣ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗΣ.... Ακουστηκε μπαμ και επεσαν ολες οι ασφαλειες και μυρισε καιλας🤣 ολο το δωματιο. Λαπτοπ HP G7000 χωρις τροφοδοτικο και δισκο. Παραλαβη το συντομοτερο δυνατον ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. μ ενδιαφερει εχω κ μητρικη σ αγγελια ΑΚΥΡΟ δεν ταιριαζει Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2021 από frantan
Crybal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 11/10/2021 στις 5:12 ΜΜ, Crybal είπε Χαριζονται Cpu socket478 @ 2.8 Πολυμηχανημσ HP 4780 (ειχε σπασει κάτι μεσα και τα μελάνια τερματιζαν δεξια αλλά δεν σταματουσαν και χτυπουσαν συνέχεια.Δεν εχει μελάνια ουτε τροφοδοτικο Ηχεια σε καλή εμφανισιακή κατάσταση αλλά άγνωστης λειτουργικότητας Καρτα γραφικων pci-e 7300LE (reserved) Αρχαιο ασυρματο GE Διαφορα SCSI με σκληρο 36gb (reserved) Sony DVD rom IDE Μη λειτουργικά τροφοδοτικα για επισκευη ή ανταλλακτικά (reserved) Οθονη viewsonic VA1916w .Δεν αναβει η οθονη.Τα λαμπακια αναβουν,αναγνωριζει οτι υπαρχει σημα και το λαμπακι παραμενει μπλε αλλά δεν δειχνει κάτι.Η πλακετα (νομιζω) δεν δειχνει κάποιο εμφανες πρόβλημα. Παραλαβη απο τον χώρο μου.Αποστολές δεν γίνονται.Ολα τα παραπάνω να θεωρούνται αγνωστου λειτουργικής κατάστασης. Προτεραιότητα σε όσους μου εχουν χαρισει στο παρελθόν. Να υπενθυμισω οτι υπάρχουν κάποια απο τα παραπάνω αντικειμενα και οι παρακάτω επεξεργαστες Celeron 430 @1.8 Celeron D331 @2.66 Pentium dual core [email protected] Intel Core 2 Duo Processor [email protected] Κρατημενος Λουρακι και usb φορτισης απο Mi Band 1 (μάλλον!) Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από Crybal 1
tasosv1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2021 Στις 26/9/2021 στις 11:30 ΜΜ, SilentVoice είπε Χαρίζεται μοτέρ γκαραζοπορτας οροφής γερμανικό. Παροπλιστηκε πριν 4 χρόνια. Δούλευε κανονικά απλά κάτι φορές η μητρική πλακέτα του κόλλαγε και δεν έδινε εντολή να ξεκινήσει το μοτέρ. Στο μοτερακι αν έδινες ρεύμα απευθείας δουλεύε μια χαρά. Σήμερα δίνεται ως άγνωστη κατάσταση. Είναι μαζί με όλη την σιδερια οπότε δεν ξέρω αν θα χωράει μέσα στο αυτοκίνητο και ίσως χρειαστεί να το βάλετε σε σχάρα ή με ανοιχτό το πορρπαγκαζ. Παραλαβή από Καισαριανή. Παρέλαβα ευχαριστώ για την υπομονή και το χρόνο σου!!! 1
georgetso Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, tigergreg είπε ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗΣ ΝΕΡΟΠΟΝΤΗΣ.... Ακουστηκε μπαμ και επεσαν ολες οι ασφαλειες και μυρισε καιλας🤣 ολο το δωματιο. Λαπτοπ HP G7000 χωρις τροφοδοτικο και δισκο. Παραλαβη το συντομοτερο δυνατον ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. Pm
GP Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται tower τελευταίας γενιάς 😄 (μόνο για παραλαβή Αττική). Το κουτί και η υδρόψυξη έχουν σκουριάσει σε κάποια σημεία, βλέπε φωτό. Επίσης το κουτί έχει χαλασμένα κουμπιά Reset (και power νομίζω). Μέσα έχει: PSU Enermax EG365AX Μητρική ABIT KW7 Athlon 1900+ RAM: Kingston 1GB + 512MB GPU ATI Radeon X800GT Floppy drive NEC DVD-RW Υδρόψυξη Thermaltake Aquarius II PM για περαιτέρω. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2021 από GP 7
georgios65 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Καλημέρα σας καί καλή ἐβδομάδα. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν πύργο. Εὐχαριστῶ.
frantan Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2021 Στις 11/10/2021 στις 11:33 ΠΜ, ταμτακος είπε εχω τρια αρωματα που δεν χρησιμοποιω και καθονται ετσι το white musk for men body shop(σχεδον γεματο) ,το white musk tesori d oriente(γυρω στο 50/100)και το noora(swiss arabian),περιπου 22/30ml.Mαζι μπορω να βαλω και καποια δειγματα αλλων αρωματων που δεν τα θελω δυτικη ελλαδα,αλλιως τα στελνω με ελτα με χρεωση παραληπτη Υ.Γ. δοθηκαν παρελαβα τ αρωματα κ θελω να ευχαριστησω τον @ταμτακος για την προσφορα του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση