themanager Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Στις 12/10/2021 στις 11:42 ΜΜ, themanager είπε θηκες για cd και ενα κουρδιστηρι για κιθαρες αγνωστου λειτουργικοτητας. ειμαι βολο,ή ερχεστε και τα πέρνετε ή καταθεση τα μεταφορικά και σας τα στελνω οπου θελετε. ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙ - ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ. κριμα μαλλον θα τις πεταξω. ή να περιμενω λιγο ακομα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 41 λεπτά πριν, themanager είπε κριμα μαλλον θα τις πεταξω. ή να περιμενω λιγο ακομα? pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται πληκτρολόγιο το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αναβει το λαμπάκι αλλά δεν δουλεύει δεν το έχω δει καθόλου και εμένα μου το έδωσε ένας γνωστός μου όποιος το θέλει πρώτα εδώ και μετά πμ Παραλαβή μόνο από Καματερό Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από mples 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 46 λεπτά πριν, mples είπε Χαρίζεται πληκτρολόγιο το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αναβει το λαμπάκι αλλά δεν δουλεύει δεν το έχω δει καθόλου και εμένα μου το έδωσε ένας γνωστός μου όποιος το θέλει πρώτα εδώ και μετά πμ Ερωτηση πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmak Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 47 λεπτά πριν, mples είπε Χαρίζεται πληκτρολόγιο το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αναβει το λαμπάκι αλλά δεν δουλεύει δεν το έχω δει καθόλου και εμένα μου το έδωσε ένας γνωστός μου όποιος το θέλει πρώτα εδώ και μετά πμ Ενδιαφέρομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themanager Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, themanager είπε κριμα μαλλον θα τις πεταξω. ή να περιμενω λιγο ακομα? ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ retroman3.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, mples είπε Χαρίζεται πληκτρολόγιο το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αναβει το λαμπάκι αλλά δεν δουλεύει δεν το έχω δει καθόλου και εμένα μου το έδωσε ένας γνωστός μου όποιος το θέλει πρώτα εδώ και μετά πμ Αν και ο crybal είναι πρώτος στο πμ δεν μου λες φίλε ότι το θες άλλα ρωτάς τι ακριβώς κάνει οπότε πάει στον επόμενο εκτός αν δεν έρθει να το πάρει ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, themanager είπε ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ retroman3.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο themanager για τα πράγματα . Να σαι καλά φίλε μου . Ευχαριστώ πολύ !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, mples είπε Χαρίζεται πληκτρολόγιο το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αναβει το λαμπάκι αλλά δεν δουλεύει δεν το έχω δει καθόλου και εμένα μου το έδωσε ένας γνωστός μου όποιος το θέλει πρώτα εδώ και μετά πμ Παραλαβή μόνο από Καματερό Προς ενημέρωση ο Dhmak δεν μπορεί να έρθει να το πάρει όποτε είναι ακόμα διαθέσιμο μέχρι αύριο αλλιώς πάει κάδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Χαρίζονται Παπουτσια αθλητικά σε καλή κατάσταση για παιδί νούμερο 37 πρώτα εδώ μετά πμ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpitzi91 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Χαριζω διπλή προσκληση για την πρεμιέρα του salema revisited, τις κερδισα και δεν μπορώ να παω. Είναι για αυριο βραδυ. https://www.ethnos.gr/politismos/theatro/177792_antonis-foniadakis-pagkosmia-premiera-toy-ergoy-salema-revisited-sto Έχω μονο μια διπλή προσκλησή, οπότε ας στείλει καποιος που θα μπορεί να παει 100%, πρωτα Post εδω και μετα Pm 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 12 λεπτά πριν, mpitzi91 είπε Χαριζω διπλή προσκληση για την πρεμιέρα του salema revisited, τις κερδισα και δεν μπορώ να παω. Είναι για αυριο βραδυ. https://www.ethnos.gr/politismos/theatro/177792_antonis-foniadakis-pagkosmia-premiera-toy-ergoy-salema-revisited-sto Έχω μονο μια διπλή προσκλησή, οπότε ας στείλει καποιος που θα μπορεί να παει 100%, πρωτα Post εδω και μετα Pm Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioMak Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Σαν μέλος και εγώ του insomnia ήρθε η στιγμή να χαρίσω κάποια πραγματάκια σε όποιον πραγματικά τα χρειάζεται και θα χρησιμοποιηθούν καταλλήλως. 1.κουτί από Huawei Mate20 Pro με δύο θήκες, μία αδιάβροχη και μία θήκη ενισχυμένη. 2.κουτί από Huawei watch GT2 3. Ποντίκι που δεν λειτουργεί. 4. Ένα airpod στην θήκη του μάρκας του jumbo, λειτουργικό. 5.cover τιμονιού. 6.Αποκοδικοποιητής με το τηλεχειριστήριο μη λειτουργικός. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Περιοχή Κατερίνη και γύρω. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Τηλεχειριστήριο TV - HAMA Universal 4σε1 Καινουργιο, αχρησιμοποιητο. Legent HD7 ψηφιακος δεκτης DVB-T2 H.265 HEVC Καινουριος, αχρησιμοποιητος. Το τηλεχειριστηριο δεν το βρισκω (υπαρχει στο σκρουτζ). Παραλαβη απο Αγ. Παρασκευη. Αν υπαρξει ενδιαφερον απο περισσοτερα ατομα θα γινει κληρωση. Ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ραφιέρα γραφειου (φωτο). Πλήρης (η κολώνα (σε μαύρο) και τα τρία της ράφια). Τηλεσκόπιο (της πλάκας) λειτουργικό (φωτό). Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2021 από MessengerOfGood 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση