frantan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω τον @tigergreg για τα πραγματακια, ειμαι υποχρεος επειδη εκδηλωσαν ενδιαφερον αρκετοι για το Μedia Player θα κανω κληρωση κατα τις 21:00 (πρεπει να παω κ σπιτι καποια στιγμη) ευχαριστω Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από frantan 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alexcha92 είπε Καλησπέρα! Χαρίζονται τα παρακάτω. Παραλαβή χέρι με χέρι από Αμπελόκηπους Αθήνα ή Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Σκλαβενίτη. ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 1) Μοχλός Hama για pc. USB σύνδεση, λειτουργικός, τα πίσω πλήκτρα έχουν θέμα και μένουν μέσα γιατί έχει σπάσει λίγο η βάση. Πιθανόν κάποιος να μπορεί να το επισκευάσει ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 2) Κουρευτική μηχανή λειτουργική 3) ρουτεράκι vodafone, λειτουργικό δεν υπάρχει τροφοδοτικό 4) Φωτογραφικό χαρτί HP 5) MS πληκτρολόγιο με PS/2 σύνδεση. Λειτουργικό την τελευταία φορά που το δοκίμασα 6) Ρολόι/ξυπνητήρι/ραδιόφωνο λειτουργικό ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 7) Μοχλός για PC και PS3 (νομίζω). Άγνωστη κατάσταση νομίζω είχε θεματάκια ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 8 ) Παλιά κινητά. Το Sony x10 mini είναι λειτουργικό. Το Nokia δεν δουλέύει 9) Ασύρματο Philips, λειτουργικό, λείπει η βάση 10) Ακουστικά λειτουργούν απ όσο θυμάμαι. Πμ για τα 4 και 6 φωτογραφικό χαρτί και ρολόι ραδιόφωνο Edit : Άκυρο τελικά, είπα μήπως μπορούσε να γίνει αποστολή, αλλά δεν, οπότε ξανά ελεύθερα για τον επόμενο. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από 1nsom-n1k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 20 λεπτά πριν, frantan είπε Ευχαριστω τον @tigergreg για τα πραγματακια, ειμαι υποχρεος επειδη εκδηλωσαν ενδιαφερον αρκετοι για το Μedia Player θα κανω κληρωση κατα τις 22:00 ευχαριστω δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον τότε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 31 λεπτά πριν, frantan είπε Ευχαριστω τον @tigergreg για τα πραγματακια, ειμαι υποχρεος επειδη εκδηλωσαν ενδιαφερον αρκετοι για το Μedia Player θα κανω κληρωση κατα τις 22:00 ευχαριστω Καλησπέρα! αν μπορώ να μπω κι εγώ στην κλήρωση θα το εκτιμούσα... πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, alexcha92 είπε Καλησπέρα! Χαρίζονται τα παρακάτω. Παραλαβή χέρι με χέρι από Αμπελόκηπους Αθήνα ή Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Σκλαβενίτη. ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 1) Μοχλός Hama για pc. USB σύνδεση, λειτουργικός, τα πίσω πλήκτρα έχουν θέμα και μένουν μέσα γιατί έχει σπάσει λίγο η βάση. Πιθανόν κάποιος να μπορεί να το επισκευάσει ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 2) Κουρευτική μηχανή λειτουργική 3) ρουτεράκι vodafone, λειτουργικό δεν υπάρχει τροφοδοτικό 4) Φωτογραφικό χαρτί HP 5) MS πληκτρολόγιο με PS/2 σύνδεση. Λειτουργικό την τελευταία φορά που το δοκίμασα 6) Ρολόι/ξυπνητήρι/ραδιόφωνο λειτουργικό ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 7) Μοχλός για PC και PS3 (νομίζω). Άγνωστη κατάσταση νομίζω είχε θεματάκια ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 8 ) Παλιά κινητά. Το Sony x10 mini είναι λειτουργικό. Το Nokia δεν δουλέύει 9) Ασύρματο Philips, λειτουργικό, λείπει η βάση 10) Ακουστικά λειτουργούν απ όσο θυμάμαι. Π.μ. για 5 και 6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jedi35 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 17 ώρες πριν, roybatty είπε Ευχαριστώ πολύ για το sony vaio να είσαι καλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, alexcha92 είπε Καλησπέρα! Χαρίζονται τα παρακάτω. Παραλαβή χέρι με χέρι από Αμπελόκηπους Αθήνα ή Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Σκλαβενίτη. ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 1) Μοχλός Hama για pc. USB σύνδεση, λειτουργικός, τα πίσω πλήκτρα έχουν θέμα και μένουν μέσα γιατί έχει σπάσει λίγο η βάση. Πιθανόν κάποιος να μπορεί να το επισκευάσει ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 2) Κουρευτική μηχανή λειτουργική 3) ρουτεράκι vodafone, λειτουργικό δεν υπάρχει τροφοδοτικό 4) Φωτογραφικό χαρτί HP 5) MS πληκτρολόγιο με PS/2 σύνδεση. Λειτουργικό την τελευταία φορά που το δοκίμασα 6) Ρολόι/ξυπνητήρι/ραδιόφωνο λειτουργικό ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 7) Μοχλός για PC και PS3 (νομίζω). Άγνωστη κατάσταση νομίζω είχε θεματάκια ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 8 ) Παλιά κινητά. Το Sony x10 mini είναι λειτουργικό. Το Nokia δεν δουλέύει 9) Ασύρματο Philips, λειτουργικό, λείπει η βάση 10) Ακουστικά λειτουργούν απ όσο θυμάμαι. Αν δεν ενδιαφερθεί άλλο μέλος, θα μπορούσα να παραλάβω τα #3, 4 και 10 από Αμπελοκήπους. πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2021 στις 1:14 ΜΜ, Doubt είπε Στις 10/10/2021 στις 5:14 ΜΜ, tigergreg είπε Βρηκα 2 πολυμετρακια RAPITEST ELECTRICAL TEST METER αλλα τα καλωδια μονο του ενος οποτε οποιος τα παρει ας τα παρει πακετο. Παιρνουν μπαταρια 9βολτ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Αν είναι αζήτητα όπως και η θήκη ide, να τα πάρω?? Στέλνω Πμ @Doubt άκυρη η παράθεση, δεν ξέρω πως την εβαλε στο μήνυμα και δεν ξέρω να τη σβήσω, σορρυ Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από SoullessRider Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiv Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Ευχαριστώ τον @jefm Άψογη συνεννόηση και συνάντηση. Γιάννη, να είσαι καλά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ser_nikos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, frantan είπε pm Καλημερα Scishion V88 Piano 4K TV Box Media Player Android Kodi - 4GB RAM - 16GB ssd καινουργιο αχρησιμοποιητο δυστυχως χαθηκε σε μετακομιση το κοντρολ του το εψαξα λιγο κ μπορει να το ελεγξει καποιος με το κινητο ή με bluetooth πληκτρολογιο αλλα τελικα δεν ασχοληθηκα δεν μου παει να το στειλω ανακυκλωση παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (εδω κ pm) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα αν ειναι πολλοι οι ενδιαφερομενοι θα γινει κληρωση (δεν μπορω να κανω αποστολες λογω χρονου) Ενδιαφέρομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Everest Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 7 ώρες πριν, frantan είπε Scishion V88 Piano 4K TV Box Media Player Android Kodi αν ειναι πολλοι οι ενδιαφερομενοι θα γινει κληρωση ενδιαφέρομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tasos163 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 23 ώρες πριν, @11h είπε Dell GX620 SFF Pentium D 820 χωρις δισκο/μνημη. Παραλαβη απο Αγ. Παρασκευη Ευχαριστω πολυ τον φιλο για το tower, παντα καλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ.... 3 ΜΗΤΡΙΚΕΣ 775 ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. 1.Μητρικη ABIT AW9D-MAX χωρις λαμακι και καρτα ηχου εντελως σκετη. http://abit.ws/page/en/motherboard/motherboard_detail.php@pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775 2.ASUS P5LD2-VM με το λαμακι της. https://www.asus.com/SupportOnly/P5LD2VM/HelpDesk_Knowledge/ 3.ASROCK 775i65G micro ATX με ολα τα συμπραγκαλα της συν 2χ512 μνημη συν PENTIUM4 επεξεργαστη. https://www.asrock.com/mb/intel/775i65g/ 4.HANDS FREE NOKIA HDS-3 καινουργιο για παλια ΝΟΚΙΑ. Παραλαβη το συντομοτερο δυνατον ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. ΔΟΘΗΚΑΝ 1 ΚΑΙ 3... Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2021 από tigergreg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Dantε είπε Εχω 5 μελανια ΗΡ 300 που χαριζονται. 3 εγχρωμα και 2 μαυρα.το ενα εγχρωμο ειναι σφραγισμενο,τα υπολοιπα 4 ειναι ανοιγμενα αλλα εχουν μελανι.Προφανως εχουν κλειστει με ταινια για να μη ξεραθουν. Απο Αθηνα μονο ,σε περιοχη που να με βολευει μετα απο επικοινωνια. Ευχαριστω για τα μελάνια...αύριο θα ξερω εαν ειναι ο εκτυπωτής ή τα υπαρχοντα μελάνια χαλασμένα! 15 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ.... 3 ΜΗΤΡΙΚΕΣ 775 ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΕΣ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. 1.Μητρικη ABIT AW9D-MAX χωρις λαμακι και καρτα ηχου εντελως σκετη. http://abit.ws/page/en/motherboard/motherboard_detail.php@pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775 2.ASUS P5LD2-VM με το λαμακι της. https://www.asus.com/SupportOnly/P5LD2VM/HelpDesk_Knowledge/ 3.ASROCK 775i65G micro ATX με ολα τα συμπραγκαλα της συν 2χ512 μνημη συν PENTIUM4 επεξεργαστη. https://www.asrock.com/mb/intel/775i65g/ Παραλαβη το συντομοτερο δυνατον ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. pm για την πρωτη χαριζεται μητρική MSI P4N-SLI (οταν αποθηκεύτηκε ήταν λειτουργική!) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από Crybal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Εκανα την κληρωση κ ανεδειξε τον @mples ευχαριστω ολους 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση