paylidis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 51 λεπτά πριν, frantan είπε Scishion V88 Piano 4K TV Box Media Player Android Kodi - 4GB RAM - 16GB ssd ΠΜ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, frantan είπε pm Καλημερα Scishion V88 Piano 4K TV Box Media Player Android Kodi - 4GB RAM - 16GB ssd καινουργιο αχρησιμοποιητο δυστυχως χαθηκε σε μετακομιση το κοντρολ του το εψαξα λιγο κ μπορει να το ελεγξει καποιος με το κινητο ή με bluetooth πληκτρολογιο αλλα τελικα δεν ασχοληθηκα δεν μου παει να το στειλω ανακυκλωση παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (εδω κ pm) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα (δεν μπορω να κανω αποστολες λογω χρονου) ενδιαφερομαι και εγω, pm Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από navger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, frantan είπε pm Καλημερα Scishion V88 Piano 4K TV Box Media Player Android Kodi - 4GB RAM - 16GB ssd καινουργιο αχρησιμοποιητο δυστυχως χαθηκε σε μετακομιση το κοντρολ του το εψαξα λιγο κ μπορει να το ελεγξει καποιος με το κινητο ή με bluetooth πληκτρολογιο αλλα τελικα δεν ασχοληθηκα δεν μου παει να το στειλω ανακυκλωση παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (εδω κ pm) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα (δεν μπορω να κανω αποστολες λογω χρονου) Με ενδιαφερει και μενα εχω κοντρολ απο ενα ιδιο ποιο παλιο ισως να κανει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fair_play Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται ένα σακί με τροφή για σκύλο με πρόβλημα στα νεφρά. Purina Renal Function NF 12kg. Παραλαβή από περιοχή μου ή μετά από συνεννόηση Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από fair_play 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fir3fly Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Χαρίζω μια μεγάλη θήκη για cd, η φωτό είναι ενδεικτική, και παραλαβή από Άγιο Δημήτριο Αττικής. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Εχω 5 μελανια ΗΡ 300 που χαριζονται. 3 εγχρωμα και 2 μαυρα.το ενα εγχρωμο ειναι σφραγισμενο,τα υπολοιπα 4 ειναι ανοιγμενα αλλα εχουν μελανι.Προφανως εχουν κλειστει με ταινια για να μη ξεραθουν. Απο Αθηνα μονο ,σε περιοχη που να με βολευει μετα απο επικοινωνια. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 42 λεπτά πριν, fair_play είπε Χαρίζεται ένα σακί με τροφή για σκύλο με πρόβλημα στα νεφρά. Purina Renal Function NF 12kg. Παραλαβή από περιοχή μου ή μετά από συνεννόηση έχεις PM. ενδιαφέρομαι να είσαι Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@11h Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Να ευχαριστησω απο την μερια μου τον φιλο profis για αυτα που μου εδωσε👍 (εκανα και την βολτα μου, ειχα καιρο να παω προς τα εκει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Dantε είπε Εχω 5 μελανια ΗΡ 300 που χαριζονται. 3 εγχρωμα και 2 μαυρα.το ενα εγχρωμο ειναι σφραγισμενο,τα υπολοιπα 4 ειναι ανοιγμενα αλλα εχουν μελανι.Προφανως εχουν κλειστει με ταινια για να μη ξεραθουν. Απο Αθηνα μονο ,σε περιοχη που να με βολευει μετα απο επικοινωνια. Ενδιαφέρομαι για τα Μελάνια δυστυχώς όμως είμαι Θεσσαλία εάν θα μπορουσε κάποιο μέλος να εξυπηρετηση εννοείτε τα μεταφορικά δικά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Dantε είπε Εχω 5 μελανια ΗΡ 300 που χαριζονται. 3 εγχρωμα και 2 μαυρα.το ενα εγχρωμο ειναι σφραγισμενο,τα υπολοιπα 4 ειναι ανοιγμενα αλλα εχουν μελανι.Προφανως εχουν κλειστει με ταινια για να μη ξεραθουν. Απο Αθηνα μονο ,σε περιοχη που να με βολευει μετα απο επικοινωνια. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcha92 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Χαρίζονται τα παρακάτω. Παραλαβή χέρι με χέρι από Αμπελόκηπους Αθήνα ή Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Σκλαβενίτη. ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 1) Μοχλός Hama για pc. USB σύνδεση, λειτουργικός, τα πίσω πλήκτρα έχουν θέμα και μένουν μέσα γιατί έχει σπάσει λίγο η βάση. Πιθανόν κάποιος να μπορεί να το επισκευάσει ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 2) Κουρευτική μηχανή λειτουργική ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 3) ρουτεράκι vodafone, λειτουργικό δεν υπάρχει τροφοδοτικό ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 4) Φωτογραφικό χαρτί HP ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 5) MS πληκτρολόγιο με PS/2 σύνδεση. Λειτουργικό την τελευταία φορά που το δοκίμασα ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 6) Ρολόι/ξυπνητήρι/ραδιόφωνο λειτουργικό ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 7) Μοχλός για PC και PS3 (νομίζω). Άγνωστη κατάσταση νομίζω είχε θεματάκια ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 8 ) Παλιά κινητά. Το Sony x10 mini είναι λειτουργικό. Το Nokia δεν δουλέύει 9) Ασύρματο Philips, λειτουργικό, λείπει η βάση ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ 10) Ακουστικά λειτουργούν απ όσο θυμάμαι. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από alexcha92 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsig0s Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, alexcha92 είπε Καλησπέρα! Χαρίζονται τα παρακάτω. Παραλαβή χέρι με χέρι από Αμπελόκηπους Αθήνα ή Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Σκλαβενίτη. 1) Μοχλός Hama για pc. USB σύνδεση, λειτουργικός, τα πίσω πλήκτρα έχουν θέμα και μένουν μέσα γιατί έχει σπάσει λίγο η βάση. Πιθανόν κάποιος να μπορεί να το επισκευάσει 2) Κουρευτική μηχανή λειτουργική 3) ρουτεράκι vodafone, λειτουργικό δεν υπάρχει τροφοδοτικό 4) Φωτογραφικό χαρτί HP 5) MS πληκτρολόγιο με PS/2 σύνδεση. Λειτουργικό την τελευταία φορά που το δοκίμασα 6) Ρολόι/ξυπνητήρι/ραδιόφωνο λειτουργικό 7) Μοχλός για PC και PS3 (νομίζω). Άγνωστη κατάσταση νομίζω είχε θεματάκια 8 ) Παλιά κινητά. Το Sony x10 mini είναι λειτουργικό. Το Nokia δεν δουλέύει 9) Ασύρματο Philips, λειτουργικό, λείπει η βάση 10) Ακουστικά λειτουργούν απ όσο θυμάμαι. καλησπέρα, με ενδιαφερει το νουμερο 2. στελνω πμ ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 26 λεπτά πριν, alexcha92 είπε Καλησπέρα! Χαρίζονται τα παρακάτω. Παραλαβή χέρι με χέρι από Αμπελόκηπους Αθήνα ή Λεωφόρο Αθηνών στο ύψος του Σκλαβενίτη. 1) Μοχλός Hama για pc. USB σύνδεση, λειτουργικός, τα πίσω πλήκτρα έχουν θέμα και μένουν μέσα γιατί έχει σπάσει λίγο η βάση. Πιθανόν κάποιος να μπορεί να το επισκευάσει 2) Κουρευτική μηχανή λειτουργική 3) ρουτεράκι vodafone, λειτουργικό δεν υπάρχει τροφοδοτικό 4) Φωτογραφικό χαρτί HP 5) MS πληκτρολόγιο με PS/2 σύνδεση. Λειτουργικό την τελευταία φορά που το δοκίμασα 6) Ρολόι/ξυπνητήρι/ραδιόφωνο λειτουργικό 7) Μοχλός για PC και PS3 (νομίζω). Άγνωστη κατάσταση νομίζω είχε θεματάκια 8 ) Παλιά κινητά. Το Sony x10 mini είναι λειτουργικό. Το Nokia δεν δουλέύει 9) Ασύρματο Philips, λειτουργικό, λείπει η βάση 10) Ακουστικά λειτουργούν απ όσο θυμάμαι. Στέλνω πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζονται Cpu socket478 @ 2.8 Πολυμηχανημσ HP 4780 (ειχε σπασει κάτι μεσα και τα μελάνια τερματιζαν δεξια αλλά δεν σταματουσαν και χτυπουσαν συνέχεια.Δεν εχει μελάνια ουτε τροφοδοτικο Ηχεια σε καλή εμφανισιακή κατάσταση αλλά άγνωστης λειτουργικότητας Καρτα γραφικων pci-e 7300LE (reserved) Αρχαιο ασυρματο GE Διαφορα SCSI με σκληρο 36gb (reserved) Sony DVD rom IDE Μη λειτουργικά τροφοδοτικα για επισκευη ή ανταλλακτικά (reserved) Οθονη viewsonic VA1916w .Δεν αναβει η οθονη.Τα λαμπακια αναβουν,αναγνωριζει οτι υπαρχει σημα και το λαμπακι παραμενει μπλε αλλά δεν δειχνει κάτι.Η πλακετα (νομιζω) δεν δειχνει κάποιο εμφανες πρόβλημα. Παραλαβη απο τον χώρο μου.Αποστολές δεν γίνονται.Ολα τα παραπάνω να θεωρούνται αγνωστου λειτουργικής κατάστασης. Προτεραιότητα σε όσους μου εχουν χαρισει στο παρελθόν. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2021 από Crybal 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, frantan είπε pm Καλημερα Scishion V88 Piano 4K TV Box Media Player Android Kodi - 4GB RAM - 16GB ssd καινουργιο αχρησιμοποιητο δυστυχως χαθηκε σε μετακομιση το κοντρολ του το εψαξα λιγο κ μπορει να το ελεγξει καποιος με το κινητο ή με bluetooth πληκτρολογιο αλλα τελικα δεν ασχοληθηκα δεν μου παει να το στειλω ανακυκλωση παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (εδω κ pm) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα (δεν μπορω να κανω αποστολες λογω χρονου) Ενδιαφέρομαι επίσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση