Crybal Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζονται οι παρακάτω επεξεργαστες,socket 775. Celeron 430 @1.8 Celeron D331 @2.66 Pentium dual core [email protected] Intel Core 2 Duo Processor [email protected] Λουρακι και usb φορτισης απο Mi Band 1 (μάλλον!) Παραλαβη απο τον χωρο μου (Δαφνη/Κυψελη).Δεν κάνω αποστολές.Θα προτιμούσα να δοθούν όλοι μαζί.Προηγουνται όσοι στο παρελθόν μου έχουν χαρίσει κάτι. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από Crybal 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolakos100 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, roybatty είπε Χαρίζεται Sony Vaio VPCW12J1E . Λειτουργεί αλλά δεν έχει σκληρό δίσκο και φορτιστή. Θεσσαλονίκη. Καλησπέρα, μ' ενδιαφέρει κι εμένα στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Χαρίζονται 90 χαρτονένιοι κύλινδροι διαμέτρου 6 εκ. και μήκος 103 εκ Περιοχή Μαρκόπουλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jedi35 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Jedi35 είπε Καλησπέρα από Θεσσαλονίκη ενδιαφερομε έχω στείλει πμ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, roybatty είπε Χαρίζεται Sony Vaio VPCW12J1E . Λειτουργεί αλλά δεν έχει σκληρό δίσκο και φορτιστή. Θεσσαλονίκη. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, @11h είπε Dell GX620 SFF Pentium D 820 χωρις δισκο/μνημη. Παραλαβη απο Αγ. Παρασκευη Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τόν ὑπολογιστή. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, @11h είπε Dell GX620 SFF Pentium D 820 χωρις δισκο/μνημη. Παραλαβη απο Αγ. Παρασκευη Αν μπορεί να γίνει αποστολή με ενδιαφέρει και εμένα. Πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 13 ώρες πριν, roybatty είπε Χαρίζεται Sony Vaio VPCW12J1E . Λειτουργεί αλλά δεν έχει σκληρό δίσκο και φορτιστή. Θεσσαλονίκη. για ενδιαφερομαι και γω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, star12 είπε για ενδιαφερομαι και γω. Έστειλα ήδη πμ στον πρώτο ενδιαφερόμενο,αν δεν μπορεί να παραλάβει θα δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ταμτακος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) εχω τρια αρωματα που δεν χρησιμοποιω και καθονται ετσι το white musk for men body shop(σχεδον γεματο) ,το white musk tesori d oriente(γυρω στο 50/100)και το noora(swiss arabian),περιπου 22/30ml.Mαζι μπορω να βαλω και καποια δειγματα αλλων αρωματων που δεν τα θελω δυτικη ελλαδα,αλλιως τα στελνω με ελτα με χρεωση παραληπτη Υ.Γ. δοθηκαν Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2021 από ταμτακος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, ταμτακος είπε εχω δυο αρωματα που δεν χρησιμοποιω και καθονται ετσι το white musk for men body shop(σχεδον γεματο) και το white musk tesori d oriente(γυρω στο 50/100).Mαζι μπορω να βαλω και καποια δειγματα αλλων αρωματων που δεν τα θελω καλημερα μ ενδιαφερουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 29 λεπτά πριν, ταμτακος είπε εχω δυο αρωματα που δεν χρησιμοποιω και καθονται ετσι το white musk for men body shop(σχεδον γεματο) και το white musk tesori d oriente(γυρω στο 50/100).Mαζι μπορω να βαλω και καποια δειγματα αλλων αρωματων που δεν τα θελω Κι εμένα ενδιαφέρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2021 στις 12:08 ΜΜ, tigergreg είπε Δευτερο κτιριο, τριτη αποθηκη, τεταρτος τομεας, δευτερο ραφι, τριτο ερμαρι🤣🤩 βρεθηκαν 2 μητρικες 775 αποθηκευμενες πολλα χρονια. 1.Μητρικη ABIT AW9D-MAX χωρις λαμακι και καρτα ηχου εντελως σκετη. http://abit.ws/page/en/motherboard/motherboard_detail.php@pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775 2.Μητρικη GIGABYTE GA-8I945PL-G εντελως σκετη.... https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-8I945PL-G-rev-1x#ov Παραλαβη το συντομοτερο δυνατον ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. ΔΟΘΗΚΑΝ! ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ.... Στις 10/10/2021 στις 5:14 ΜΜ, tigergreg είπε Βρηκα 2 πολυμετρακια RAPITEST ELECTRICAL TEST METER αλλα τα καλωδια μονο του ενος οποτε οποιος τα παρει ας τα παρει πακετο. Παιρνουν μπαταρια 9βολτ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ 2.... ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2021 από tigergreg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tigergreg είπε ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ.... ΕΠΑΝΑΛΗΨΙΣ 2.... pm Καλημερα Scishion V88 Piano 4K TV Box Media Player Android Kodi - 4GB RAM - 16GB ssd καινουργιο αχρησιμοποιητο δυστυχως χαθηκε σε μετακομιση το κοντρολ του το εψαξα λιγο κ μπορει να το ελεγξει καποιος με το κινητο ή με bluetooth πληκτρολογιο αλλα τελικα δεν ασχοληθηκα δεν μου παει να το στειλω ανακυκλωση παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (εδω κ pm) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα αν ειναι πολλοι οι ενδιαφερομενοι θα γινει κληρωση (δεν μπορω να κανω αποστολες λογω χρονου) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από frantan 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 45 λεπτά πριν, frantan είπε pm Καλημερα Scishion V88 Piano 4K TV Box Media Player Android Kodi - 4GB RAM - 16GB ssd καινουργιο αχρησιμοποιητο δυστυχως χαθηκε σε μετακομιση το κοντρολ του το εψαξα λιγο κ μπορει να το ελεγξει καποιος με το κινητο ή με bluetooth πληκτρολογιο αλλα τελικα δεν ασχοληθηκα δεν μου παει να το στειλω ανακυκλωση παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (εδω κ pm) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα (δεν μπορω να κανω αποστολες λογω χρονου) Εχεις πμ για το μποξακι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση