Doubt Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Στις 9/10/2021 στις 11:20 ΠΜ, polog40 είπε Χαρίζονται ένα αερόθερμο σε όχι και πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση αλλά λειτουργικό. Ευχαριστώ πολύ για τη συσκευή. 1
jefm Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται "Smartwatch" DZ209, στο κουτάκι του δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Πρώτα ποστ και μετά πμ. Δεν κρατάω προτεραιότητες, δεν γίνονται αποστολές μόνο παραλαβή από Γαλάτσι. Αν ενδιαφερθούν πολλοί, θα γράψω εδώ σε ποιον θα πάει. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ tsiv Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από jefm 4 1
kakofonixx Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Δευτερο κτιριο, τριτη αποθηκη, τεταρτος τομεας, δευτερο ραφι, τριτο ερμαρι🤣🤩 βρεθηκαν 2 μητρικες 775 αποθηκευμενες πολλα χρονια. Δεν γνωριζω λειτουργικοτητες αλλα στην συγκεκριμενη θεση εμπαιναν τα λειτουργικα εξαρτηματα. 1.Μητρικη ABIT AW9D-MAX χωρις λαμακι και καρτα ηχου εντελως σκετη. http://abit.ws/page/en/motherboard/motherboard_detail.php@pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775 2.Μητρικη GIGABYTE GA-8I945PL-G εντελως σκετη.... https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-8I945PL-G-rev-1x#ov Παραλαβη το συντομοτερο δυνατον ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. Θα με ενδιέφερε η μία από τις δύο (όποια να ναι) μήπως αναστήσω έναν C2D 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Δευτερο κτιριο, τριτη αποθηκη, τεταρτος τομεας, δευτερο ραφι, τριτο ερμαρι🤣🤩 βρεθηκαν 2 μητρικες 775 αποθηκευμενες πολλα χρονια. Δεν γνωριζω λειτουργικοτητες αλλα στην συγκεκριμενη θεση εμπαιναν τα λειτουργικα εξαρτηματα. 1.Μητρικη ABIT AW9D-MAX χωρις λαμακι και καρτα ηχου εντελως σκετη. http://abit.ws/page/en/motherboard/motherboard_detail.php@pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775 2.Μητρικη GIGABYTE GA-8I945PL-G εντελως σκετη.... https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-8I945PL-G-rev-1x#ov Παραλαβη το συντομοτερο δυνατον ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. Θα με ενδιέφερε η μία από τις δύο (όποια να ναι) μήπως αναστήσω έναν C2D
teledomenet Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, jefm είπε Χαρίζεται "Smartwatch" DZ209, στο κουτάκι του δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Πρώτα ποστ και μετά πμ. Δεν κρατάω προτεραιότητες, δεν γίνονται αποστολές μόνο παραλαβή από Γαλάτσι. Αν ενδιαφερθούν πολλοί, θα γράψω εδώ σε ποιον θα πάει. Καλησπερα, δηλωνω ενδιαφερον και στελνω πμ.
frantan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω I5 520m Pentium p6200 C2D T5250 C2D T2370 1gb ddr3 laptop ram 2 wifi modules δεν είμαι 100% σίγουρος τι ακριβώς είναι ένα lenovo laptop keyboard από ένα thinkpad Φωτογραφικό χαρτί ελάχιστα κιτρινισμενο και κάτι λάμπες με ένα καλώδιο dc (νομίζω ) δεν ξέρω τι κάνουν ή πως δουλεύουν Ποστ εδώ και μετά πμ , προτιμώ να τα πάρει ένας όλα και να τα κάνει μετά ότι θέλει. Ή μπορώ να χωρίσω τους επεξεργαστές και το πληκτρολόγιο να τα πάρει ένας και τα υπόλοιπα ένας άλλος ή κάτι αντίστοιχο. Ηράκλειο Κρήτης μένω αν υπάρχει κάποιος εδώ κοντά να τα θέλει. Μπορώ να στείλω μέχρι 2 δέματα όχι παραπάνω. Καλησπερα μ ενδιαφερει ο i5 520 κ το πληκτρολογιο στελνω pm
koukis hlias Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 37 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω I5 520m Pentium p6200 C2D T5250 C2D T2370 1gb ddr3 laptop ram 2 wifi modules δεν είμαι 100% σίγουρος τι ακριβώς είναι ένα lenovo laptop keyboard από ένα thinkpad Φωτογραφικό χαρτί ελάχιστα κιτρινισμενο και κάτι λάμπες με ένα καλώδιο dc (νομίζω ) δεν ξέρω τι κάνουν ή πως δουλεύουν Ποστ εδώ και μετά πμ , προτιμώ να τα πάρει ένας όλα και να τα κάνει μετά ότι θέλει. Ή μπορώ να χωρίσω τους επεξεργαστές και το πληκτρολόγιο να τα πάρει ένας και τα υπόλοιπα ένας άλλος ή κάτι αντίστοιχο. Ηράκλειο Κρήτης μένω αν υπάρχει κάποιος εδώ κοντά να τα θέλει. Μπορώ να στείλω μέχρι 2 δέματα όχι παραπάνω. ίσως με ενδιαφέρει η κάρτα δικτύωσης η μικρή
Trigger Happy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Στις 10/10/2021 στις 1:09 ΜΜ, Nik1239 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω I5 520m 1gb ddr3 laptop ram 2 wifi modules δεν είμαι 100% σίγουρος τι ακριβώς είναι και κάτι λάμπες με ένα καλώδιο dc (νομίζω ) δεν ξέρω τι κάνουν ή πως δουλεύουν αν τυχόν σου βγει αποστολή προς αθήνα μου λες. έξοδα δικά μας εννοείται. το τελευταίο λεει βασικά ότι είτε από μπρίζα είτε από ηλιακό πανελ φορτίζεις τις λάμπες λεντ. ψάξτο το μοντέλο του μπορεί και να μην έχει φτάσει στα χέρια σου ολόκληρο το σετ.
Nik1239 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 22 λεπτά πριν, koukis hlias είπε ίσως με ενδιαφέρει η κάρτα δικτύωσης η μικρή 10 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε αν τυχόν σου βγει αποστολή προς αθήνα μου λες. έξοδα δικά μας εννοείται. το τελευταίο λεει βασικά ότι είτε από μπρίζα είτε από ηλιακό πανελ φορτίζεις τις λάμπες λεντ. ψάξτο το μοντέλο του μπορεί και να μην έχει φτάσει στα χέρια σου ολόκληρο το σετ. Στείλτε πμ
tsiv Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, jefm είπε Χαρίζεται "Smartwatch" DZ209, στο κουτάκι του δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Πρώτα ποστ και μετά πμ. Δεν κρατάω προτεραιότητες, δεν γίνονται αποστολές μόνο παραλαβή από Γαλάτσι. Αν ενδιαφερθούν πολλοί, θα γράψω εδώ σε ποιον θα πάει. Ενδιαφέρομαι. Έχεις πμ
thodoris1985 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 14 hours ago, tigergreg said: Καλημερα....υπαρχουν αυτα... 1.ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ PARKSIDE PKGA 16A1 που εχει καποιο θεμα με την κεφαλη και δεν υπαρχει μπαταρια. 2.Ενδοσυνεννοηση ασυρματη INTERCOM NOBLE 4C-W 4CHANNEL 2συκευες (πανε μαζι) ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. Παραλαβη ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ στην εδρα μου ΜΟΝΟΝ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε πμ αμεσα προς αποφυγη παρεξηγησεων. ΔΟΘΗΚΑΝ! Γρηγόρη σε ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά. Συγγνώμη για την καθυστέρηση στο ραντεβού 2
mples Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, jefm είπε Χαρίζεται "Smartwatch" DZ209, στο κουτάκι του δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Πρώτα ποστ και μετά πμ. Δεν κρατάω προτεραιότητες, δεν γίνονται αποστολές μόνο παραλαβή από Γαλάτσι. Αν ενδιαφερθούν πολλοί, θα γράψω εδώ σε ποιον θα πάει. Καλησπέρα με ενδιαφέρει και εμένα έχεις πμ
tigergreg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Βρηκα 2 πολυμετρακια RAPITEST ELECTRICAL TEST METER αλλα τα καλωδια μονο του ενος οποτε οποιος τα παρει ας τα παρει πακετο. Παιρνουν μπαταρια 9βολτ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2021 από tigergreg 3
MessengerOfGood Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι, αν μετράνε επίπεδο φόρτισης μπαταριών, οχι απλά voltage. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2021 από MessengerOfGood
XLV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Στις 6/10/2021 στις 11:40 ΠΜ, f2bnp είπε Χαρίζεται CRT οθόνη 17" Iiyama Vision Master Pro 413. Έχω να την δουλέψω σοβαρά εδώ και κάποια χρόνια, αλλά την έβαλα μπροστά και λειτουργεί. Είναι εξαιρετική για retro PCακια. Παραλαβή αποκλειστικά και μόνο από τον χώρο μου στα Β. Προάστεια. Ευχαριστώ τον @f2bnp για την οθόνη, λειτουργεί πολύ καλά. Στις 9/10/2021 στις 11:20 ΠΜ, polog40 είπε Χαρίζονται ένα αερόθερμο σε όχι και πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση αλλά λειτουργικό. Και 3 motherboard αγνώστου κατάστασης λίγο αρχαίες Πρώτα ποστ και μετά πμ. Δεν κρατάω προτεραιότητες, προηγούνται άτομα που μου έχουν χαρίσει. ενδιαφέρομαι για τις μητρικές κάρτες, στέλνω ΠΜ. 5 ώρες πριν, tigergreg είπε Δευτερο κτιριο, τριτη αποθηκη, τεταρτος τομεας, δευτερο ραφι, τριτο ερμαρι🤣🤩 βρεθηκαν 2 μητρικες 775 αποθηκευμενες πολλα χρονια. Δεν γνωριζω λειτουργικοτητες αλλα στην συγκεκριμενη θεση εμπαιναν τα λειτουργικα εξαρτηματα. 1.Μητρικη ABIT AW9D-MAX χωρις λαμακι και καρτα ηχου εντελως σκετη. http://abit.ws/page/en/motherboard/motherboard_detail.php@pMODEL_NAME=AW9D-MAX&fMTYPE=LGA775 2.Μητρικη GIGABYTE GA-8I945PL-G εντελως σκετη.... https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-8I945PL-G-rev-1x#ov Παραλαβη το συντομοτερο δυνατον ΜΟΝΟ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. Ενδιαφέρομαι για τις μητρικές κάρτες, στέλνω ΠΜ.
tigergreg Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Ενδιαφέρομαι, αν μετράνε επίπεδο φόρτισης μπαταριών, οχι απλά voltage. Το ενα μετραει ως 15V DC και το αλλο ως 30V DC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση