tigergreg Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Στις 3/10/2021 στις 4:47 ΜΜ, snbblp είπε Χαρίζεται αυτόματη φωτογραφική KODAK Star Zoom 105 Παρελαβα ευχαριστω πολυ. Επισης ευχαριστω τον κυριο Βαγγελη και τον Τασο (mesenger+crybal) για την παραλαβη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, tigergreg είπε 3.Ηχεια ζευγος η/υ φτηνιαρικα που μια δουλευουν μια οχι. Πιθανον να χρειαζονται καθαρισμα. Δεν ασχολουμαι πλεον. MAXBALL SP-2900 Με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι για αυτά, σίγουρα είναι σωστό το μοντέλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Doubt είπε Με μια πρόχειρη αναζήτηση δεν βρήκα κάτι για αυτά, σίγουρα είναι σωστό το μοντέλο; Ναι αυτο γραφουν αλλα μαλλον ειναι τοσο κινεζια που ειναι αγνωστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, tigergreg είπε Παμε παλι.... 1.XIAOMI mi band 4 H 5 δεν τα γνωριζω καλα. Το βρηκα στον δρομο και ειναι ολοκαινουργιο εξωτερικα. 2.Μητρικη 775 στο κουτι της GIGABYTE EP45-DQ6 λειτουργικη μεν αλλα τελευταια εβγαζε προβληματα. Δεν ασχολουμαι πλεον... 3.Ηχεια ζευγος η/υ φτηνιαρικα που μια δουλευουν μια οχι. Πιθανον να χρειαζονται καθαρισμα. Δεν ασχολουμαι πλεον. MAXBALL SP-2900 4. KEMEI HAIR CLIPPER USB που δεν θυμαμαι πως βρεθηκε το οποιο μαλλον θελει μπαταρια. Με τα ανταλλακτικα του. Φωτο ενδεικτικη. 5.ΠΑΛΙΟΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΚΙ. 6.Transcend StoreJet External 2.5" IDE Hard Drive Enclosure, USB2.0 (Silver) στο κουτι του εντελως καινουργιο. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ IDE 2,5 ΔΙΣΚΟΥΣ... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 1 ΚΑΙ 2 ΔΟΘΗΚΑΝ! Ευχαριστω πολύ.Θα ελεγχθουν εντος ΣΚ.Επίσης ευχαριστώ τον @MessengerOfGood .Μπορει να μην ταιριάζουν καλά αλλά με λίγη πατεντα θα ειναι μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Xαριζεται το σκρινιο της φωτογραφιας, εχει χωριστει σε 4 κομματια, και βρισκεται στον δευτερο οροφο. Παραλαβη οσο γινεται πιο αμμεσα, κυριακη δεν θα υπαρχει. Παραλαβη απο πετρουπολη 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TINGR Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 4/10/2021 στις 8:41 ΜΜ, mitsdim1 είπε Χαρίζεται σετ 2.1 ηχεία με woofer. Είναι τα altec lansing 121i link παίζουν κανονικά απλά πρέπει να έχει αρπάξει λίγο το ένα από τα 2 ηχειακια κ σε δυνατή ένταση πάνω από την μέση κάπως τρίζει. Συνδεσιμότητα έχουν μόνο ένα 3.5mm κ τα ηχειακια συνδέονται πάνω στο woofer. Περιοχη Θεσσαλονίκη ανατολικά, δεν υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης. Παρέλαβα σήμερα βράδυ, από τον ευγενέστατο Δημήτρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ Δημήτρη! Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από TINGR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billys7 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Στις 4/10/2021 στις 1:34 ΜΜ, polog40 είπε Χαρίζονται τα cd-rom της φωτογραφίας, είναι όλα σύνδεσης IDE και άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. Όποιος τα πάρει θα τα πάρει όλα και κρατάει όποια θέλει Δεν κρατάω σειρά προτεραιότητας. Προηγούνται άτομα που μου έχουν χαρίσει Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον polog40 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarrasque Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Χαρίζονται τα εικονιζόμενα για samsung note 3 Παραλαβή από Χαλάνδρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ανοίγοντας την εφημερίδα της Κυριακής (νωρίς το θυμήθηκα) βρήκα αυτό: Ο κωδικός να υποθέσω ότι είναι κοινός; Αυτός είναι: PROCAP *Λήγει σήμερα Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από Τέρης Α. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 45 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ανοίγοντας την εφημερίδα της Κυριακής (νωρίς το θυμήθηκα) βρήκα αυτό: Ο κωδικός να υποθέσω ότι είναι κοινός; Αυτός είναι: PROCAP *Λήγει σήμερα Λογικά κοινός είναι. Μπορείς να το ποστάρεις εδώ στο αντίστοιχο τοπικ προσφορών. https://www.insomnia.gr/forums/forum/56-προσφορές/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavouromamouna Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 3/10/2021 στις 9:44 ΜΜ, iakwvina είπε Χαρίζονται τα εξής: Μποτάκια Replay νούμερο 39, σε σχετικά καλή κατάσταση, ελάχιστα φορεμένα. Τα είχα πάρει για μια εκδρομή στα χιόνια και έκτοτε κάθονται. [Κρατημένα] Τσάντα eastpack, σε μέτρια κατάσταση, μόνο λόγω του ότι είναι ζωγραφισμένη από τα χεράκια μου. Χρησιμοποιείται κανονικά δεν έχει σκισιματα. Τετράγωνο επιτραπέζιο ρολογάκι ζέβρα Βιβλίο Χόμπιτ σε κακή κατάσταση, λυπάμαι να το πετάξω, μπορεί κάποιος φαν, παρά την κατάσταση του να το θέλει? (Διαφορετικά θα πάει ανακύκλωση) [Κρατημένο] Παιχνίδι Ps3 Pro Evolution 2012, μόνο cd. [Κρατημένο] Για παραλαβές, βρίσκομαι Ν.Σμύρνη. Θέλω να ευχαριστήσω εδώ θερμά και δημόσια την @iakwvinaγια το βιβλίο! Νά 'σαι καλά. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από Kavouromamouna 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 22 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Λογικά κοινός είναι. Μπορείς να το ποστάρεις εδώ στο αντίστοιχο τοπικ προσφορών. https://www.insomnia.gr/forums/forum/56-προσφορές/ Το σκέφτηκα κι αυτό! Αν θέλετε μπορείτε να το ανεβάσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Στις 25/9/2021 στις 7:18 ΜΜ, pantelikas είπε 2 stock coolers s478 ασύρματο κουδούνι μπαταρίας από lidl pioneer laptop dvdrw tp link TD-W8968 modem router TP-Link N600 router Linksys WRT350N router delock pci card 4 sata port Όλα λειτουργούσαν όταν αποθηκεύτηκαν Θεσσαλονίκη κοντά στο Θεαγένειο νοσοκομείο. Παραλαβή απόγευμα μόνο από Δευτέρα Να ευχαριστησω και δημοσια τον Παντελη για το router και για τις πληροφοριες!!! Χαρηκα ιδιατερως και για τη γνωριμια!!! Να χαρισω κι εγω με τη σειρα μου ενα Philips Φορητό DVD Player PET704/00 Πολυ καλη κατασταση - δινεται μαζι με το τροφοδοτικο του κι ενα dvd Avatar δωρο (η μπαταρια του φαινεται να μην φορτιζει) Αν καποιος θελει φωτο μου λεει να ανεβασω Θεσσαλονικη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 24 λεπτά πριν, drkar είπε Να ευχαριστησω και δημοσια τον Παντελη για το router και για τις πληροφοριες!!! Χαρηκα ιδιατερως και για τη γνωριμια!!! Να χαρισω κι εγω με τη σειρα μου ενα Philips Φορητό DVD Player PET704/00 Πολυ καλη κατασταση - δινεται μαζι με το τροφοδοτικο του κι ενα dvd Avatar δωρο (η μπαταρια του φαινεται να μην φορτιζει) Αν καποιος θελει φωτο μου λεει να ανεβασω Θεσσαλονικη ενδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkar Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2021 38 λεπτά πριν, esem είπε ενδιαφερομαι στειλε πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση