Locke_John Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Ola150 είπε Διαστάσεις για το 3ο (ή και φωτογραφίες) Επίσης, χαρίζονται 2 πακέτα heets, το ένα είναι γεύση Mauve Wave (Άρωμα φρούτα του δάσους) και το άλλο Willow Selection (Άρωμα Κίτρου) αν θυμάμαι καλά έχουν κι αυτά μέσα μέντα αλλά είναι παραλλαγή. Βόρεια προάστια. Ας σχολιάσει όποιος τα θέλει, αν είστε πολλοί (που δεν το νομίζω) θα τα κληρώσω. Το 3ο γραφείο, ειναι 120*60 περιπου, θα το ξαναμετρήσω αργότερα απόψε και θα ενημερώσω. Ωστόσο, είναι και το πιο βαρύ,σίγουρα χρειάζονται 2 άτομα (μπορω ν βοηθήσω) για κατέβασμα από τον 3ο όροφο στην έξοδο της πολυκατοικιας. φωτογραφία μεγάλου γραφείου: 7 ώρες πριν, NickStavr είπε Χαρίζονται τα συγγράμματα της φωτογραφίας. Παραλαβή από σταθμό Κηφισίας ή Γουδί. Με ενδιαφέρουν αν υπάρχουν ακόμα. Παραλαβή από Γουδί προτιμω. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από Locke_John
Kostas.karras Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Trigger Happy είπε https://www.google.com/search?q=pentium3+coolers&tbm=isch&ved=2ahUKEwjW4qLNobbzAhVUNuwKHd4mA8UQ2-cCegQIABAA&oq=pentium3+coolers&gs_lcp=CgNpbWcQA1CphANYqYQDYPCFA2gAcAB4AIABmwGIAZsBkgEDMC4xmAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=ddZdYZbUN9TssAfezYyoDA&bih=940&biw=1680#imgrc=2TpNHuLG7Qia6M pentium 3 ... οκ.. πιθανον αλλα τωρα βρηκαν νεο ιδιοκτητη Στις 3/10/2021 στις 9:44 ΜΜ, iakwvina είπε Χαρίζονται τα εξής: Μποτάκια Replay νούμερο 39, σε σχετικά καλή κατάσταση, ελάχιστα φορεμένα. Τα είχα πάρει για μια εκδρομή στα χιόνια και έκτοτε κάθονται. [Κρατημένα] Ευχαριστω θερμα την Ιακωβινα, παρελαβα, να σαι καλα!! 1
MessengerOfGood Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ τον tomtoub για το DVD Recorder. Στις 4/10/2021 στις 1:54 ΜΜ, MessengerOfGood είπε Καφετιέρα φίλτρου Philips με ανοξείδωτο δοχείο τύπου "θερμός" (Όχι γυάλινο) που κρατάει ζεστο τον καφέ χωρις να τον τηγανίζει. Είναι λειτουργική αλλά έχει μια μικρή διαρροή νερού που μέχρι τώρα δεν μου έκανε βραχυκύκλωμα αλλά τρέχει λίγο νερό στον πάγκο (έχει τρύπα να φεύγουν τα νερά). Πήρα μιά ίδια γιατί με είχε βολέψει πολύ. Υπάρχει και η συσκευασία της (λόγω της καινούριας). Παραμένει διαθέσιμη σε όποιον ενδιαφερεται λόγω μη ανταπόκρισης του μελους JOHN1982GR. Κατανοητό, είναι νέος στο insomnia, αλλά μου πιάνει χώρο. First come, first serve. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2021 από MessengerOfGood
Makis38 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 On 10/08/2021 at 09:31, Makis38 said: Κιτ καθαρισμού ελεύθερου φίλτρου αέρα της dna για Mitsubishi colt czt, σφραγισμένο κουτί και άλλο ένα κιτ μισό από χρήση. Μεταφορικά βαρύνουν φυσικά τον ενδιαφερόμενο. Γιάννενα είμαι. Πήγαν στην ανακύκλωση αφού δεν τα ´θελε κανείς. 1
Dune21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Ενα Δημόσιο Ευχαριστώ στον zchrisz τα έχω παραλάβει τα ποντικάκια. Να είσαι καλά! 1
mples Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Κουρευτική μηχανή δουλεύει κανονικά αλλά έχει λασκαρι ένα πλαστικό στην κεφαλη όποιος ασχοληθεί νομίζω ότι φτιάχνει εύκολα πρωτα εδώ μετά πμ δεν κρατάω προτεραιότητα 2
Doubt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 53 λεπτά πριν, mples είπε Κουρευτική μηχανή δουλεύει κανονικά αλλά έχει λασκαρι ένα πλαστικό στην κεφαλη όποιος ασχοληθεί νομίζω ότι φτιάχνει εύκολα πρωτα εδώ μετά πμ δεν κρατάω προτεραιότητα Αν έχεις την απόδειξη και είναι λιγότερο από τριών ετών, στην αλλάζουν χωρίς πολλά πολλά. 4
mples Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν έχεις την απόδειξη και είναι λιγότερο από τριών ετών, στην αλλάζουν χωρίς πολλά πολλά. Δεν έχω αποδείξη φίλε μου σε ευχαριστώ πάντως Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από mples
tigergreg Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παμε παλι.... 1.XIAOMI mi band 4 H 5 δεν τα γνωριζω καλα. Το βρηκα στον δρομο και ειναι ολοκαινουργιο εξωτερικα. 2.Μητρικη 775 στο κουτι της GIGABYTE EP45-DQ6 λειτουργικη μεν αλλα τελευταια εβγαζε προβληματα. Δεν ασχολουμαι πλεον... 3.Ηχεια ζευγος η/υ φτηνιαρικα που μια δουλευουν μια οχι. Πιθανον να χρειαζονται καθαρισμα. Δεν ασχολουμαι πλεον. MAXBALL SP-2900 4. KEMEI HAIR CLIPPER USB που δεν θυμαμαι πως βρεθηκε το οποιο μαλλον θελει μπαταρια. Με τα ανταλλακτικα του. Φωτο ενδεικτικη. 5.ΠΑΛΙΟΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΚΙ. 6.Transcend StoreJet External 2.5" IDE Hard Drive Enclosure, USB2.0 (Silver) στο κουτι του εντελως καινουργιο. ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΟΝΟ ΓΙΑ IDE 2,5 ΔΙΣΚΟΥΣ... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. 1 ΚΑΙ 2 ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από tigergreg 4
Crybal Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε Παμε παλι.... 1.XIAOMI mi band 4 H 5 δεν τα γνωριζω καλα. Το βρηκα στον δρομο και ειναι ολοκαινουργιο εξωτερικα. 2.Μητρικη 775 στο κουτι της GIGABYTE EP45-DQ6 λειτουργικη μεν αλλα τελευταια εβγαζε προβληματα. Δεν ασχολουμαι πλεον... 3.Ηχεια ζευγος η/υ φτηνιαρικα που μια δουλευουν μια οχι. Πιθανον να χρειαζονται καθαρισμα. Δεν ασχολουμαι πλεον. MAXBALL SP-2900 4. KEMEI HAIR CLIPPER USB που δεν θυμαμαι πως βρεθηκε το οποιο μαλλον θελει μπαταρια. Με τα ανταλλακτικα του. Φωτο ενδεικτικη. 5.ΠΑΛΙΟΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΣ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΚΙ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου το συντομοτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. πμ
TasSou Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για 1 και 2. Στέλνω Pm. Φιλικά,
SoullessRider Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μια παραγγελία κι από εμένα για band 😂🤣 Γρήγορη, αν δεν βρεθεί κανένας - και μόνο τότε, γιατί δεν το χρειάζομαι - θα ήθελα το κουτί του ide. Οπότε αν δώσεις ένα Χ χρονικό περιθώριο για απαντήσεις / κρατήσεις και δεν απαντήσει κανένας, μη το πετάξεις φίλε, να περάσω να το πάρω. Να στείλω pm??? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από SoullessRider
tigergreg Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δεν το πεταω καθοτι καινουργιο. Στειλε πμ κι ελα παρτο και σημερα αν θες... 1
SoullessRider Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Θα αφήσω και το σκ μήπως το θέλει κάποιος και - αν συμφωνείς κι εσύ - να έρθω Δευτέρα. Σε ευχαριστώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση