Dune21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, zchrisz είπε Καλησπέρα ,χαρίζονται τα παρακάτω mouse. Το θέμα που έχουν είναι ότι ενώ δείχνουν ότι συνδέονται δεν κάνουν τίποτα. Μένω επαρχία , Αγρίνιο. Αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί για να περάσει την ώρα του ή για κανένα ανταλλακτικό να μου πει... Ενδιαφέρομαι! Στελνω ΠΜ Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από Dune21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τέσσερις δέκτες DVB-T (κουτάκια τηλεόρασης) σε άγνωστη κατάσταση, χωρίς τηλεχειριστήρια. Μου τα χάρισαν, δεν ξέρω τι πως δουλεύει. Χαρίζεται αυτόματη φωτογραφική KODAK Star Zoom 105 με ενσωματωμένο φλας, λειτουργική, που παίρνει film. Παίρνει δύο τέτοιες. Χαρίζεται Ρολόι / μετρητής SW-200. Λειτουργικό. Θέλει μια μπαταρία LR44. ΟΛΑ ΜΑΖΙ, κι όποιος θέλει μοιράζει μετά. Δόθηκαν όλα στον Βαγγέλη. Συνεννόηση μαζί του για μοίρασμα. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από snbblp 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.Ασυρματο ποντικι GEMBIRD MUSW-002 το οποιο μπερδευει το πανω-κατω της ροδελας. Το φυσηξα 2-3 φορες και δουλεψε αλλα κανει παλι τα ιδια και δεν ασχολουμαι περισσοτερο. 2.MINI SPEAKERS ELECOM PLACEBO με ενσωματωμενο καλωδιο αγνωστης λειτουργικης καταστασης. 3.2 τεμαχια HUB 4USB IN 1USB που δεν τα αναγνωρισε το λαπτοπ μου. 4.2 ανεμιστηρακια νομιζω 12χ12 που χρειαζονται κολημα τα καλωδια τους. 5.NETWORK CABLE TESTER μονο το μεγαλο τεμαχιο. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ειμαι πισω απο το εφετειο αθηνας. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ και ας τα μοιρασει,πεταξει η κρατησει. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 26/9/2021 στις 10:03 ΠΜ, Crybal είπε Χαριζονται τα παρακάτω κινητα ως αγνωστου λειτουργικής κατάστασης.Δεν υπάρχουν καλώδια ούτε και φορτιστες. Με σειρά εμφανίσεως 1.ΝΟΚΙΑ 150 2.ΝΟΚΙΑ 6288 (το καπακι της μπαταριας ειναι σπασμένο και δεν κουμπωνει) 3.Vodafone 225FM 4.NOKIA 3720 (το καπακι της μπαταριας ειναι σπασμένο και δεν κουμπωνει) 5.ΝΟΚΙΑ 3510 6.MOTOROLA (GLEAM?) Παραλαβη απο τον χώρο μου.Προτεραιότητα σε όσους στο παρελθόν μου έχουν χαρίσει. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ. Ευχαριστώ για τα 2 πρώτα κινητά, το 1ο είναι λειτουργικό, το άλλο δεν δείχνει η οθόνη αλλά δεν πειράζει, μπήκε στην συλλογή. Το 6288 το είχα παλιά και το έχασα γιατί το ξέχασα πάνω στο αμάξι και ξεκίνησα, μέχρι να κάνω τον κύκλο πάλι, είχε εξαφανιστεί.Του είχα "φορτώσει" mp3 και άκουγα στην δουλειά, τότε δεν υπήρχαν smartphones. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Υπάρχει κωδικος deals for you για 5 ημερες ακομα..Χρησιμοποιημενο στο box μονο..Αν θελει κανεις,γραφει εδω για που το θελει κ του στελνω με μήνυμα.. 2 ώρες πριν, snbblp είπε Χαρίζονται τέσσερις δέκτες DVB-T (κουτάκια τηλεόρασης) σε άγνωστη κατάσταση, χωρίς τηλεχειριστήρια. Μου τα χάρισαν, δεν ξέρω τι πως δουλεύει. Χαρίζεται αυτόματη φωτογραφική KODAK Star Zoom 105 με ενσωματωμένο φλας, λειτουργική, που παίρνει film. Παίρνει δύο τέτοιες. Χαρίζεται Ρολόι / μετρητής SW-200. Λειτουργικό. Θέλει μια μπαταρία LR44. ΟΛΑ ΜΑΖΙ, κι όποιος θέλει μοιράζει μετά. Ενδιαφερομαι εγω αν βολεύει κ η περιοχη..Στελνω pm.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Χαρίζεται C2D P8400 για λάπτοπ. Περιοχή Ψυχικό (εργασιμο) - στάση Εθνικής Άμυνας, Ζωγραφου, Καισαριανή Βύρωνας, Ευαγγελισμός 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cm80 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Στις 29/9/2021 στις 8:35 ΜΜ, TasSou είπε Χαρίζεται ο παρακάτω μηχανισμός-βάση για καρέκλα γραφείου. Δίνεται σκέτος χωρίς ρόδες. Θα χρειαστούν 5 (ή 4 αν πάρετε και αυτή της φωτό) από αυτές που φαίνονται παρακάτω. Ο μηχανισμός μπουκάλα λειτουργούσε κανονικά μέχρι που αντικαταστάθηκε. Αν δεν έχει δωθει ακόμα ενδιαφέρει κι εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καρεκλα ικεα pello, μονο ο σκελετός σε καλη κατάσταση. Προσοχή δεν εχει το ύφασμα όπου 'μπαίνει' μεσα ο σκελετός και δυστυχώς δεν το πουλαει ξεχωριστά το ικεα αλλα και Το μαξιλάρι που ομως το πουλάει ξεχωριστά. Δειτε τον οδηγό συναρμολογησης https://www.ikea.gr/proioda/kanapedes-poluthrones/poluthrones/poluthrones/pello-polythrona/50078464 Την εδω λύσει και μεταφέρεται πανεύκολα, από Μαρούσι. *εαν υπάρξει ενδιαφέρον απο παραπάνω απο εναν φίλο θα επιλέξω σύμφωνα με τη συνδρομή τους σε αυτο το νήμα.. Και σίγουρα όχι σε κάποιον που μονο μαζεύει τα πάντα απο εδω μέσα χωρίς να τα έχει ανάγκη ΔΟΘΗΚΕ ΔΟΘΗΚΕ Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2021 από navger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, snbblp είπε Χαρίζονται τέσσερις δέκτες DVB-T (κουτάκια τηλεόρασης) σε άγνωστη κατάσταση, χωρίς τηλεχειριστήρια. Μου τα χάρισαν, δεν ξέρω τι πως δουλεύει. Χαρίζεται αυτόματη φωτογραφική KODAK Star Zoom 105 με ενσωματωμένο φλας, λειτουργική, που παίρνει film. Παίρνει δύο τέτοιες. Χαρίζεται Ρολόι / μετρητής SW-200. Λειτουργικό. Θέλει μια μπαταρία LR44. ΟΛΑ ΜΑΖΙ, κι όποιος θέλει μοιράζει μετά. Ενδιαφέρομαι για το ρολόϊ/μετρητη. Δεν ξέρω για ποια πράγματα ενδιαφέρεται ο Πανος999 αλλά φυσικά μπορώ κι εγώ να τα πάρω όλα και να μοιράσω τα υπόλοιπα. Στέλνω πμ και στους δύο. 5 ώρες πριν, Locke_John είπε Μ'ενδιαφέρει το 2 και μπορώ να εξυπηρετήσω κ κάποιον ακόμα αν θέλει κάτι άλλο. Έχεις πμ Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από MessengerOfGood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Ενδιαφέρομαι για το ρολόϊ/μετρητη. Δεν ξέρω για ποια πράγματα ενδιαφέρεται ο Πανος999 αλλά φυσικά μπορώ κι εγώ να τα πάρω όλα και να μοιράσω τα υπόλοιπα. Στέλνω πμ και στους δύο. Με ενδιαφέρει να φύγουν το συντομότερο δυνατό. Αν μπορείς να τα πάρεις και να μοιράσεις, ακόμα καλύτερα. Εχω ΠΟΛΥ περιορισμένο χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, snbblp είπε Με ενδιαφέρει να φύγουν το συντομότερο δυνατό. Αν μπορείς να τα πάρεις και να μοιράσεις, ακόμα καλύτερα. Εχω ΠΟΛΥ περιορισμένο χώρο. Ναι μπορώ. στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε Ναι μπορώ. στέλνω πμ Δικά σου. Συνεννοήσου για διανομή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris132 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Χαρίζονται τα εικονιζόμενα ηχεία και το τραπεζάκι τηλεόρασης 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, aris132 είπε Χαρίζονται τα εικονιζόμενα ηχεία και το τραπεζάκι τηλεόρασης Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakwvina Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα εξής: Μποτάκια Replay νούμερο 39, σε σχετικά καλή κατάσταση, ελάχιστα φορεμένα. Τα είχα πάρει για μια εκδρομή στα χιόνια και έκτοτε κάθονται. [Κρατημένα] Τσάντα eastpack, σε μέτρια κατάσταση, μόνο λόγω του ότι είναι ζωγραφισμένη από τα χεράκια μου. Χρησιμοποιείται κανονικά δεν έχει σκισιματα. Τετράγωνο επιτραπέζιο ρολογάκι ζέβρα Βιβλίο Χόμπιτ σε κακή κατάσταση, λυπάμαι να το πετάξω, μπορεί κάποιος φαν, παρά την κατάσταση του να το θέλει? (Διαφορετικά θα πάει ανακύκλωση) [Κρατημένο] Παιχνίδι Ps3 Pro Evolution 2012, μόνο cd. [Κρατημένο] Για παραλαβές, βρίσκομαι Ν.Σμύρνη. Επεξ/σία 4 Οκτωβρίου 2021 από iakwvina 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση