YPhot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, Carrion είπε Το παρακάτω airfryer της blitzwolf αγορασμένο πριν από 6 μήνες. Δεν με βόλεψε ποτέ και επειδή είναι κάπως μεγάλο σε όγκο μου πιάνει πολύ χώρο στον πάγκο. Συνολικά να το έχουμε χρησιμοποιήσει και 10 φορές. Καλημέρα, άλλος ένας ενδιαφερόμενος )) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carrion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να μαζευτούμε τόσοι. Για να μη υπάρχει παρεξήγηση, όσα posts έγιναν μέχρι τώρα θα τα βάλω σε ένα picker το μεσημέρι και θα γράψω εδώ το αποτέλεσμα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, Carrion είπε Το παρακάτω airfryer της blitzwolf αγορασμένο πριν από 6 μήνες. Δεν με βόλεψε ποτέ και επειδή είναι κάπως μεγάλο σε όγκο μου πιάνει πολύ χώρο στον πάγκο. Συνολικά να το έχουμε χρησιμοποιήσει και 10 φορές. Πρώτα μια απάντηση εδώ, αν το θέλει κάποιος. Μετά pm για τα υπόλοιπα και τέλος περνάει μια βόλτα από τον Άγιο Δημήτριο (Αθήνα) για να το πάρει. Η σειρά των απαντήσεων δεν σημαίνει και προτεραιότητα.. Είναι αυτό εδώ Μπράβο! Κι εγώ στη λίστα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 -------------------------------------------------- Ξέρω πως είμαστε όλοι νέα παιδιά κλπ κλπ ΑΝ ξέρει κανένας κάποιον λίγο μεγαλύτερο που μπορεί να τα χρειάζεται. Δύο ίδια είναι, μπορούν να πάνε και σε 2 άτομα. Spoiler Αιγάλεω ή κέντρο Αθήνας, ως συνήθως. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Στις 26/9/2021 στις 10:03 ΠΜ, Crybal είπε Χαριζονται τα παρακάτω κινητα ως αγνωστου λειτουργικής κατάστασης.Δεν υπάρχουν καλώδια ούτε και φορτιστες. Με σειρά εμφανίσεως 1.ΝΟΚΙΑ 150 2.ΝΟΚΙΑ 6288 (το καπακι της μπαταριας ειναι σπασμένο και δεν κουμπωνει) 3.Vodafone 225FM 4.NOKIA 3720 (το καπακι της μπαταριας ειναι σπασμένο και δεν κουμπωνει) 5.ΝΟΚΙΑ 3510 6.MOTOROLA (GLEAM?) Παραλαβη απο τον χώρο μου.Προτεραιότητα σε όσους στο παρελθόν μου έχουν χαρίσει. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ. Τα κινητα δόθηκαν. Πριν πανε ανακυκλωση, να υπενθυμισω οτι απο λαπτοπ Lenovo N500 χαριζεται πληκτρολογιο (λειπει ο εριθμος "6") και η μπαταρια του.Δεν γνωριζω εαν λειτουργουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) θα με ενδιέφερε το airfryer της blitzwolf Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από Al_pacino Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 9 ώρες πριν, Carrion είπε Το παρακάτω airfryer της blitzwolf αγορασμένο πριν από 6 μήνες. Δεν με βόλεψε ποτέ και επειδή είναι κάπως μεγάλο σε όγκο μου πιάνει πολύ χώρο στον πάγκο. Συνολικά να το έχουμε χρησιμοποιήσει και 10 φορές. Πρώτα μια απάντηση εδώ, αν το θέλει κάποιος. Μετά pm για τα υπόλοιπα και τέλος περνάει μια βόλτα από τον Άγιο Δημήτριο (Αθήνα) για να το πάρει. Η σειρά των απαντήσεων δεν σημαίνει και προτεραιότητα.. Είναι αυτό εδώ Θα ήθελα να συμμετάσχω κι εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 ΣΥΣΚΕΥΗ HOT DOG TRISTAR https://www.e-shop.gr/syskeyi-hot-dog-tristar-yb-2613-p-HAP.260707 απολυτα λειτουργικη, εχει χρησιμοποιηθει μονο 3 φορες παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (εδω κ pm) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα, αν ειναι πολλοι οι ενδιαφερομενοι θα γινει κληρωση (δεν μπορω να κανω αποστολες λογω χρονου) 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drunkdonkey Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 17 ώρες πριν, steliosdim είπε Χαρίζονται τα εξης για οποιον του φανουν χρησιμα ή τα εχει αναγκη 1) Επιτραπεζιος υπολογιστης με επεξεργαστη Atom και 2gb χωρις δισκο. Δοκιμασα το τροφοδοτικο του και δουλευει δεν ξερω τι μπορει να εχει παθει η πλακετα και δεν παιρνει ρευμα θελει επισκευη. 2)Σπιτακι του σκυλου/γατας που ειχα αν φανει σε καποιον χρησιμο. Μου ειχε φαει το φερμουαρ στην κεντρικη πορτα αμα ραφτει και κλεισει μπορει να χρησιμοποιηθει η πλαινη για να μπαινοβγαινει το κατοικιδιο, επισυναπτω φωτογραφια. 3) Αφυγραντηρας Juro-Pro Oxygen 25l ο παρακατω: https://www.skroutz.gr/s/5203699/Juro-Pro-Diamond-25L-Αφυγραντήρας-25lt-με-Ιονιστή.html Δεν αφυγραινει ενω δουλευει κανονικα τον ανοιξα τον καθαρισα ολο εσωτερικα, τελικα θελει συμπληρωμα υγρων για να δουλεψει, οποιος γνωριζει ή εχει ψυκτικο που μπορει να του συμπληρωσει αξιζει η επισκευη του. Ειμαι επαρχια, κανω αποστολη παντου τα εξοδα περιπου 3 εως 10 ευρω πανω κατω οσο οι βενζινες για να ερθει καποιος να τα παρει. πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 34 minutes ago, frantan said: ΣΥΣΚΕΥΗ HOT DOG TRISTAR https://www.e-shop.gr/syskeyi-hot-dog-tristar-yb-2613-p-HAP.260707 απολυτα λειτουργικη, εχει χρησιμοποιηθει μονο 3 φορες παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (εδω κ pm) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα, αν ειναι πολλοι οι ενδιαφερομενοι θα γινει κληρωση (δεν μπορω να κανω αποστολες λογω χρονου) Καλημέρα ενδιαφέρομαι στέλνω πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liako25 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Χαρίζονται ακουστικά με μικρόφωνο και πληκτρολόγιο (microsoft wireless keyboard 700 v.2). Τα ακουστικά είναι πλήρως λειτουργικά,το πληκτρολόγιο είναι σχεδόν καινούργιο αλλά δε συνδέεται με το receiver. Περιοχή Γουδή για παραλαβή ΜΟΝΟ. ευχαριστώ. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από Liako25 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζονται.... 1.Ασυρματο ποντικι GEMBIRD MUSW-002 το οποιο μπερδευει το πανω-κατω της ροδελας. Το φυσηξα 2-3 φορες και δουλεψε αλλα κανει παλι τα ιδια και δεν ασχολουμαι περισσοτερο. 2.MINI SPEAKERS ELECOM PLACEBO με ενσωματωμενο καλωδιο αγνωστης λειτουργικης καταστασης. 3.2 τεμαχια HUB 4USB IN 1USB που δεν τα αναγνωρισε το λαπτοπ μου. 4.2 ανεμιστηρακια νομιζω 12χ12 που χρειαζονται κολημα τα καλωδια τους. 5.NETWORK CABLE TESTER μονο το μεγαλο τεμαχιο. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ειμαι πισω απο το εφετειο αθηνας. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ και ας τα μοιρασει,πεταξει η κρατησει. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΔΟΘΗΚAN! Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από tigergreg 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 42 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται.... 1.Ασυρματο ποντικι GEMBIRD MUSW-002 το οποιο μπερδευει το πανω-κατω της ροδελας. Το φυσηξα 2-3 φορες και δουλεψε αλλα κανει παλι τα ιδια και δεν ασχολουμαι περισσοτερο. 2.MINI SPEAKERS ELECOM PLACEBO με ενσωματωμενο καλωδιο αγνωστης λειτουργικης καταστασης. 3.2 τεμαχια HUB 4USB IN 1USB που δεν τα αναγνωρισε το λαπτοπ μου. 4.2 ανεμιστηρακια νομιζω 12χ12 που χρειαζονται κολημα τα καλωδια τους. 5.NETWORK CABLE TESTER μονο το μεγαλο τεμαχιο. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. Ειμαι πισω απο το εφετειο αθηνας. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ και ας τα μοιρασει,πεταξει η κρατησει. ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. Μ'ενδιαφέρει το 2 και μπορώ να εξυπηρετήσω κ κάποιον ακόμα αν θέλει κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zchrisz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα ,χαρίζονται τα παρακάτω mouse. Το θέμα που έχουν είναι ότι ενώ δείχνουν ότι συνδέονται δεν κάνουν τίποτα. Μένω επαρχία , Αγρίνιο. Αν θέλει κάποιος να ασχοληθεί για να περάσει την ώρα του ή για κανένα ανταλλακτικό να μου πει... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Carrion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 https://www.randomresult.com/ticket.php?t=2669417KB8M3 Αρχικά να τονίσω ότι έβαλα στην λίστα τα usernames που είχαν απαντήσει πριν από το post μου, όπως αναφέρθηκε σε αυτό. Δυστυχώς δεν έβαλα τα επόμενα 2-3 usernames γιατί πιστεύω πως θα ήταν άδικο για τους υπολοίπους, εφόσον το είχα γράψει ρητά. Ο picker έδειξε τον @dhmak Ευχάριστη έκπληξη η φάση που πραγματικά δεν την περίμενα και μας οδήγησε στην κλήρωση. 14 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση