Locke_John Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, tigergreg είπε Παμε παλι.... 1.Ακομα ενας σφραγισμενος αντιγραφεας υπερυθρων για πορτες, παρκιν,μπαρες κλπ came top 432na 2.Οθονη TFT-LCD ACER AL1951 19IN 4/3 στην οποια σταματησε να δουλευει το εξωτερικο τροφοδοτικο που ειναι λιγο βαρβατο.(12V 4,16A). Πρεπει να δουλευει κανονικα η οθονη αν και ειναι αποθηκευμενη 5 χρονια. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΤΙΣ 10 Η ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΙΣ 10 πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ 1.... Ενδιαφέρομαι για την 2. Παρέλαβα. Ευχαριστώ γείτονα. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από Locke_John 1
Aurumnus Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Να ευχαριστήσω τον @dpolal για τα πράγματα ζωγραφικής! 1
x_revenge Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω ενα κωδικο για το παιχνιδι Immortal Realms: Vampire Wars για PS4, πρεπει να εχετε λογαριασμο ευρωπαικης ενωσης για να εξαργυρωθει, δε ξερω αν θελει ps plus η κατι τετοιο δειτε οδηγιες εδω: https://www.playstation.com/en-us/support/store/redeem-ps-store-voucher-code/ Θα αφησω μεχρι το βραδυ τα μεσανυχτα περιπου οποιος ενδιαφερεται να στειλει pm και αν μου στειλει πανω απο ενας θα κανω κληρωση. edit: τελειωσε Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από x_revenge 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 32 λεπτά πριν, x_revenge είπε Εχω ενα κωδικο για το παιχνιδι Immortal Realms: Vampire Wars για PS4, πρεπει να εχετε λογαριασμο ευρωπαικης ενωσης για να εξαργυρωθει, δε ξερω αν θελει ps plus η κατι τετοιο δειτε οδηγιες εδω: https://www.playstation.com/en-us/support/store/redeem-ps-store-voucher-code/ Θα αφησω μεχρι το βραδυ τα μεσανυχτα περιπου οποιος ενδιαφερεται να στειλει pm και αν μου στειλει πανω απο ενας θα κανω κληρωση. Με ενδιαφερει στελνω pm
paniti Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 βιβλίο και 15 περιοδικά Ιστορίας από τη σειρά Βήμα Ιστορία. Πάτρα Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από paniti 1
georgios65 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, paniti είπε 1 βιβλίο και 15 περιοδικά Ιστορίας από τη σειρά Βήμα Ιστορία. Πάτρα Καλησπέρα σας καί καλό μήνα. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό βιβλίο καί τά περιοδικά, ἐφόσον μπορεῖ νά γίνει ταχυδρομική ἀποστολή, φυσικά μέ δικά μου ἔξοδα. Εὐχαριστῶ.
steliosdim Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ Χαρίζονται τα εξης για οποιον του φανουν χρησιμα ή τα εχει αναγκη 1) Επιτραπεζιος υπολογιστης με επεξεργαστη Atom και 2gb χωρις δισκο. Δοκιμασα το τροφοδοτικο του και δουλευει δεν ξερω τι μπορει να εχει παθει η πλακετα και δεν παιρνει ρευμα θελει επισκευη. 2)Σπιτακι του σκυλου/γατας που ειχα αν φανει σε καποιον χρησιμο. Μου ειχε φαει το φερμουαρ στην κεντρικη πορτα αμα ραφτει και κλεισει μπορει να χρησιμοποιηθει η πλαινη για να μπαινοβγαινει το κατοικιδιο, επισυναπτω φωτογραφια. 3) Αφυγραντηρας Juro-Pro Oxygen 25l ο παρακατω: https://www.skroutz.gr/s/5203699/Juro-Pro-Diamond-25L-Αφυγραντήρας-25lt-με-Ιονιστή.html Δεν αφυγραινει ενω δουλευει κανονικα τον ανοιξα τον καθαρισα ολο εσωτερικα, τελικα θελει συμπληρωμα υγρων για να δουλεψει, οποιος γνωριζει ή εχει ψυκτικο που μπορει να του συμπληρωσει αξιζει η επισκευη του. Ειμαι επαρχια, κανω αποστολη παντου τα εξοδα περιπου 3 εως 10 ευρω πανω κατω οσο οι βενζινες για να ερθει καποιος να τα παρει. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2021 από steliosdim 6
esem Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, steliosdim είπε Χαρίζονται τα εξης για οποιον του φανουν χρησιμα ή τα εχει αναγκη 1) Επιτραπεζιος υπολογιστης με επεξεργαστη Atom και 2gb χωρις δισκο. Δοκιμασα το τροφοδοτικο του και δουλευει δεν ξερω τι μπορει να εχει παθει η πλακετα και δεν παιρνει ρευμα θελει επισκευη. 2)Σπιτακι του σκυλου/γατας που ειχα αν φανει σε καποιον χρησιμο. Μου ειχε φαει το φερμουαρ στην κεντρικη πορτα αμα ραφτει και κλεισει μπορει να χρησιμοποιηθει η πλαινη για να μπαινοβγαινει το κατοικιδιο, επισυναπτω φωτογραφια. 3) Αφυγραντηρας Juro-Pro Oxygen 25l ο παρακατω: https://www.skroutz.gr/s/5203699/Juro-Pro-Diamond-25L-Αφυγραντήρας-25lt-με-Ιονιστή.html Δεν αφυγραινει ενω δουλευει κανονικα τον ανοιξα τον καθαρισα ολο εσωτερικα, τελικα θελει συμπληρωμα υγρων για να δουλεψει, οποιος γνωριζει ή εχει ψυκτικο που μπορει να του συμπληρωσει αξιζει η επισκευη του. Ειμαι επαρχια, κανω αποστολη παντου τα εξοδα περιπου 3 εως 10 ευρω πανω κατω οσο οι βενζινες για να ερθει καποιος να τα παρει. ακυρο Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από esem
dklovedoctor Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Το είχα βάλει και πιο παλιά. Ενδιαφέρθηκαν 2 άτομα αλλά τελικά δεν ευδοκίμησε. Χαρίζονται ανταλλακτικά από κινητό LG G2 D802 Xiaomi Redmi 1 και αν θυμάμαι καλά Samsung GT-i8260 και τα 3 των κουμπάρων! @yiannis72 @antonl 1
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, steliosdim είπε Χαρίζονται τα εξης για οποιον του φανουν χρησιμα ή τα εχει αναγκη 1) Επιτραπεζιος υπολογιστης με επεξεργαστη Atom και 2gb χωρις δισκο. Δοκιμασα το τροφοδοτικο του και δουλευει δεν ξερω τι μπορει να εχει παθει η πλακετα και δεν παιρνει ρευμα θελει επισκευη. 2)Σπιτακι του σκυλου/γατας που ειχα αν φανει σε καποιον χρησιμο. Μου ειχε φαει το φερμουαρ στην κεντρικη πορτα αμα ραφτει και κλεισει μπορει να χρησιμοποιηθει η πλαινη για να μπαινοβγαινει το κατοικιδιο, επισυναπτω φωτογραφια. 3) Αφυγραντηρας Juro-Pro Oxygen 25l ο παρακατω: https://www.skroutz.gr/s/5203699/Juro-Pro-Diamond-25L-Αφυγραντήρας-25lt-με-Ιονιστή.html Δεν αφυγραινει ενω δουλευει κανονικα τον ανοιξα τον καθαρισα ολο εσωτερικα, τελικα θελει συμπληρωμα υγρων για να δουλεψει, οποιος γνωριζει ή εχει ψυκτικο που μπορει να του συμπληρωσει αξιζει η επισκευη του. Ειμαι επαρχια, κανω αποστολη παντου τα εξοδα περιπου 3 εως 10 ευρω πανω κατω οσο οι βενζινες για να ερθει καποιος να τα παρει. πμ
staman007 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, steliosdim είπε Χαρίζονται τα εξης για οποιον του φανουν χρησιμα ή τα εχει αναγκη 1) Επιτραπεζιος υπολογιστης με επεξεργαστη Atom και 2gb χωρις δισκο. Δοκιμασα το τροφοδοτικο του και δουλευει δεν ξερω τι μπορει να εχει παθει η πλακετα και δεν παιρνει ρευμα θελει επισκευη. 2)Σπιτακι του σκυλου/γατας που ειχα αν φανει σε καποιον χρησιμο. Μου ειχε φαει το φερμουαρ στην κεντρικη πορτα αμα ραφτει και κλεισει μπορει να χρησιμοποιηθει η πλαινη για να μπαινοβγαινει το κατοικιδιο, επισυναπτω φωτογραφια. 3) Αφυγραντηρας Juro-Pro Oxygen 25l ο παρακατω: https://www.skroutz.gr/s/5203699/Juro-Pro-Diamond-25L-Αφυγραντήρας-25lt-με-Ιονιστή.html Δεν αφυγραινει ενω δουλευει κανονικα τον ανοιξα τον καθαρισα ολο εσωτερικα, τελικα θελει συμπληρωμα υγρων για να δουλεψει, οποιος γνωριζει ή εχει ψυκτικο που μπορει να του συμπληρωσει αξιζει η επισκευη του. Ειμαι επαρχια, κανω αποστολη παντου τα εξοδα περιπου 3 εως 10 ευρω πανω κατω οσο οι βενζινες για να ερθει καποιος να τα παρει. Με ενδιαφέρει ο υπολογιστής, στέλνω πμ.
Masamune Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 7 hours ago, x_revenge said: Εχω ενα κωδικο για το παιχνιδι Immortal Realms: Vampire Wars για PS4, πρεπει να εχετε λογαριασμο ευρωπαικης ενωσης για να εξαργυρωθει, δε ξερω αν θελει ps plus η κατι τετοιο δειτε οδηγιες εδω: https://www.playstation.com/en-us/support/store/redeem-ps-store-voucher-code/ Θα αφησω μεχρι το βραδυ τα μεσανυχτα περιπου οποιος ενδιαφερεται να στειλει pm και αν μου στειλει πανω απο ενας θα κανω κληρωση. Με ενδιαφέρει στέλνω πμ
thodoris1985 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) δίνεται κωδικός deals for you, λήγει σε 12 μέρες. Έχει χρησιμοποιηθεί μονο στο box. Καλό θα ήταν να μπεί ξανά μετά τη χρήση του και αναφέρετε που έχει χρησιμοποιηθεί (συμπεριλαμβανομένου και του Box) Στείλτε pm Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από thodoris1985
retroman3 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 46 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε δίνεται κωδικός deals for you, λήγει σε 12 μέρες. Έχει χρησιμοποιηθεί μονο στο box. Καλό θα ήταν να μπεί ξανά μετά τη χρήση του και αναφέρετε που έχει χρησιμοποιηθεί (συμπεριλαμβανομένου και του Box) Στείλτε pm pm 58 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε δίνεται κωδικός deals for you, λήγει σε 12 μέρες. Έχει χρησιμοποιηθεί μονο στο box. Καλό θα ήταν να μπεί ξανά μετά τη χρήση του και αναφέρετε που έχει χρησιμοποιηθεί (συμπεριλαμβανομένου και του Box) Στείλτε pm Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο thodoris1985 για τον κωδικό . Θα χρησιμοποιηθεί και θα ξαναμπεί . Να σαι καλά φίλε μου !!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση