georgios65 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, e-tic είπε Κουτί υπολογιστή innovator Ανεμιστηράκι cooler master που λειτουργεί όποτε θέλει Ποντίκι roccat kone. Δεν λειτουργεί το scroll wheel. Κροκοδειλάκια μπαταρίας, μη περιμένετε τίποτα ποιοτικό Αρχαίο USB extender που προήλθε απο παλιό WiFi adapter. Προφανώς είναι USB 1. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο Καλλιθέα Δεν μπορώ να ασχοληθώ με αποστολές Καλησπέρα. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό κουτί τοῦ ὑπολογιστή. Εὐχαριστῶ.
iPnos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Χαρίζονται δύο RAM DDR2 για laptop: ProMOS DDR2 SO-DIMM 512MB 667MHz PC2-5300S Παραλαβή από Πετρούπολη 1
OldSchoolGamer462 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) ΔΟΘΗΚΕ. Χαριζεται μητρικη Asus P5QPL μαζι με εναν pentium E2140 που μπαινει σε bootloop αφου περαστουν τα windows, μιας και δεν ενδιαφερεται κανεις να τα αγορασει. Για φωτογραφιες κλπ δειτε την αγγελια Ξαναλεω καλου κακου Χαριζεται, δεν ειναι πλεον για πωληση Το ποιον θα επιλεξω για να δωσω την μητρικη ειναι καθαρα δικη μου επιλογη. Παραλαβη απο γαλατσι - πατησιων μονο. ΔΟΘΗΚΕ. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από OldSchoolGamer462 1
TasSou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, OldSchoolGamer462 είπε Χαριζεται μητρικη Asus P5QPL μαζι με εναν pentium E2140 που μπαινει σε bootloop αφου περαστουν τα windows, μιας και δεν ενδιαφερεται κανεις να τα αγορασει. Για φωτογραφιες κλπ δειτε την αγγελια Ξαναλεω καλου κακου Χαριζεται, δεν ειναι πλεον για πωληση Το ποιον θα επιλεξω για να δωσω την μητρικη ειναι καθαρα δικη μου επιλογη. Παραλαβη απο γαλατσι - πατησιων μονο. Ενδιαφέρομαι. Μπορώ να παραλάβω άμεσα.
Crybal Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, TasSou είπε Ενδιαφέρομαι. Μπορώ να παραλάβω άμεσα. Σε περίπτωση που δεν σου παιξει,θα την ηθελα για ανταλλακτικά.
Hasta La Vista Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, TasSou είπε Χαρίζεται ο παρακάτω μηχανισμός-βάση για καρέκλα γραφείου. Δίνεται σκέτος χωρίς ρόδες. Θα χρειαστούν 5 (ή 4 αν πάρετε και αυτή της φωτό) από αυτές που φαίνονται παρακάτω. Ο μηχανισμός μπουκάλα λειτουργούσε κανονικά μέχρι που αντικαταστάθηκε. Αν δεν τον θέλει κάποιος άλλος θα μπορούσα να πω πως το χρειάζομαι ...
MessengerOfGood Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 29/9/2021 στις 2:30 ΜΜ, tarrasque είπε Χαρίζεται ηλεκτρονική ζυγαριά Fitbit Aria. Παραλαβή από Χαλάνδρι Ευχαριστώ πολύ για τη ζυγαριά!
Tigio13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη - dpolal για την τιμονιέρα. 1
Doubt Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 26/9/2021 στις 9:31 ΜΜ, tigergreg είπε 2.Επαγγελματικος ανιχνευτής και αριθμομηχανη γνησιότητας χαρτονομισμάτων DP-338A σχεδον καινουργιος. Ευχαριστώ για τη συσκευή και @Locke_John για τη μεσολάβηση/μεταφορά. 2
TasSou Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, OldSchoolGamer462 είπε Χαριζεται μητρικη Asus P5QPL μαζι με εναν pentium E2140 που μπαινει σε bootloop αφου περαστουν τα windows, μιας και δεν ενδιαφερεται κανεις να τα αγορασει. Για φωτογραφιες κλπ δειτε την αγγελια Ξαναλεω καλου κακου Χαριζεται, δεν ειναι πλεον για πωληση Το ποιον θα επιλεξω για να δωσω την μητρικη ειναι καθαρα δικη μου επιλογη. Παραλαβη απο γαλατσι - πατησιων μονο. ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ. Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ τον Άγγελο @OldSchoolGamer462 5 ώρες πριν, Hasta La Vista είπε Αν δεν τον θέλει κάποιος άλλος θα μπορούσα να πω πως το χρειάζομαι ... Έχει κρατηθεί για τον πρώτο που την ζήτησε. Αν δεν εχω νεότερα μέχρι αύριο θα σας στείλω. 2
Crybal Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Στις 29/9/2021 στις 5:17 ΜΜ, frantan είπε καλησπερα μητρικη Asus (με backplate) κ επεξεργαστης AMD Athlon 64x2 ειναι απολυτα λειτουργικα κ τα 2 (δεν εχω ψυκτρα-μνημες) https://www.e-shop.gr/asus-m4n78-am-p-PER.522726 https://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Athlon 64 X2 5000+ - ADO5000IAA5DO (ADO5000DOBOX).html παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (εδω κ pm) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα (δεν μπορω να κανω αποστολες λογω χρονου κ αυτο ισχυει για ολα οσα βαζω) Παρελήφθη.Ευχαριστώ πολύ.
mpitzi91 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Στις 29/9/2021 στις 8:35 ΜΜ, TasSou είπε Χαρίζεται ο παρακάτω μηχανισμός-βάση για καρέκλα γραφείου. Δίνεται σκέτος χωρίς ρόδες. Θα χρειαστούν 5 (ή 4 αν πάρετε και αυτή της φωτό) από αυτές που φαίνονται παρακάτω. Ο μηχανισμός μπουκάλα λειτουργούσε κανονικά μέχρι που αντικαταστάθηκε. Με ενδιαφέρει αρκετα. Σε ποια περιοχή βρίσκεστε;
tigergreg Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παμε παλι.... 1.Ακομα ενας σφραγισμενος αντιγραφεας υπερυθρων για πορτες, παρκιν,μπαρες κλπ came top 432na 2.Οθονη TFT-LCD ACER AL1951 19IN 4/3 στην οποια σταματησε να δουλευει το εξωτερικο τροφοδοτικο που ειναι λιγο βαρβατο.(12V 4,16A). Πρεπει να δουλευει κανονικα η οθονη αν και ειναι αποθηκευμενη 5 χρονια. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΤΙΣ 10 Η ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΙΣ 10 πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. ΔΟΘΗΚAN ΟΥΛΑ!!! Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2021 από tigergreg 2
SoullessRider Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, tigergreg είπε Παμε παλι.... 1.Ακομα ενας σφραγισμενος αντιγραφεας υπερυθρων για πορτες, παρκιν,μπαρες κλπ came top 432na 2.Οθονη TFT-LCD ACER AL1951 19IN 4/3 στην οποια σταματησε να δουλευει το εξωτερικο τροφοδοτικο που ειναι λιγο βαρβατο.(12V 4,16A). Πρεπει να δουλευει κανονικα η οθονη αν και ειναι αποθηκευμενη 5 χρονια. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΩΣ ΤΙΣ 10 Η ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΩΣ ΤΙΣ 10 πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ. για τον αντιγραφέα αν είναι δυνατόν, παραλαβή για σήμερα, στέλνω και pm Παρέλαβα, ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη!!! Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2021 από SoullessRider
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση