Mr^Robot Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, frantan είπε καλημερα 1. θηκες λεπτες για CD/DVD σε διαφορα χρωματα 2. skart κ κεραια ραδιοφωνου απο ηχοσυστημα 3. διαφορα remote control παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (πρωτα εδω κ pm για συνεννοηση) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα ευχαριστω Ενδιαφέρον για της θήκες αν μπορεί να γίνει αποστολή. Πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, frantan είπε καλημερα 1. θηκες λεπτες για CD/DVD σε διαφορα χρωματα 2. skart κ κεραια ραδιοφωνου απο ηχοσυστημα 3. διαφορα remote control παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (πρωτα εδω κ pm για συνεννοηση) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα ευχαριστω Ευχαριστώ πολύ για τα τηλεκοντρολ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 25/9/2021 στις 7:18 ΜΜ, pantelikas είπε 2 stock coolers s478 ασύρματο κουδούνι μπαταρίας από lidl pioneer laptop dvdrw tp link TD-W8968 modem router TP-Link N600 router Linksys WRT350N router delock pci card 4 sata port Όλα λειτουργούσαν όταν αποθηκεύτηκαν Θεσσαλονίκη κοντά στο Θεαγένειο νοσοκομείο. Παραλαβή απόγευμα μόνο από Δευτέρα Παρελαβα κι εγω, ευχαριστω πολυ Παντελη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XLV Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 21/9/2021 στις 7:48 ΜΜ, Vagosman είπε Χαρίζεται Mitsibushi diamond pro 930sb Παραλαβή από το χωρο μου λόγο όγκου και βάρους. Ήταν σε άριστη κατάσταση εμφανισιακά και λειτουργικά. Δεν έχει δοκιμαστεί τα τελευταία 2-3 χρόνια. Δεν δίνω απαραίτητα με προτεραιότητα. Πμ για λεπτομέρειες, παραλαβη Φιλαδέλφεια Να ευχαριστήσω και πάλι τον @Vagosman για την οθόνη, μόλις την δοκίμασα, δουλεύει μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 15/9/2021 στις 6:55 ΜΜ, masteripper είπε Χαρίζεται τηλεόραση CRT Philips 25" 25PT4457/01 πιθανόν με το τηλεκοντρολ Εξωτερικά φαίνεται εξαιρετική αλλά η εικόνα της σε σχέση με άλλες παρουσιάζει έξτρα κόκκο/θόρυβο Περιοχή πόλη Κιλκίς χέρι -χέρι (έχει και κάποιο όγκο) Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο masteripper για την τηλεόραση . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ !!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarrasque Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Χαρίζεται ηλεκτρονική ζυγαριά Fitbit Aria. Παραλαβή από Χαλάνδρι 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα κάτωθι σύνεργα ζωγραφικής για παιδιά δημοτικού/γυμνασίου. Μολύβια, μαρκαδόροι, χρώματα, τέμπερες, κλπ κλπ κλπ. Επίσης το σετ περιλαμβάνει και μία φλογέρα. Παρακαλώ να πιάσει τόπο η δωρεά και να δοθούν κάπου που υπάρχει ανάγκη. Παραλαβή μόνο από Νέα Σμύρνη, δεν μπορώ να στείλω. Ευχαριστώ. Χαρίζονται τα κάτωθι: Μικρό σετ τιμονιέρα/πεταλιέρα της Thrustmaster μάλλον με πρόβλημα στα πετάλια. Την είχε ο γιός για χρόνια σε ένα ντουλάπι και δεν ξέρω αν λειτουργεί. Ηχεία Creative Inspire T10. Λειτουργούν μια χαρά μεν αλλά το volume knob που ενεργεί και σαν διακόπτης on/off μεταδίδει ένα απίστευτο χρου χρου στα ηχεία όποτε το ακουμπάς. Για χρόνια τα άνοιγα και έριχνα υγρό καθαρισμού στις επαφές και διορθωνόταν για λίγο αλλά στο τέλος βαρέθηκα και αγόρασα άλλα. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη, δεν στέλνω, σόρρυ. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2021 από dpolal 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 25 λεπτά πριν, dpolal είπε Χαρίζονται τα κάτωθι σύνεργα ζωγραφικής για παιδιά δημοτικού/γυμνασίου. Μολύβια, μαρκαδόροι, χρώματα, τέμπερες, κλπ κλπ κλπ. Επίσης το σετ περιλαμβάνει και μία φλογέρα. Παρακαλώ να πιάσει τόπο η δωρεά και να δοθούν κάπου που υπάρχει ανάγκη. Παραλαβή μόνο από Νέα Σμύρνη, δεν μπορώ να στείλω. Ευχαριστώ. Ενδιαφέρομαι. Στέλνω ΠΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llabros Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dpolal είπε Χαρίζονται τα κάτωθι σύνεργα ζωγραφικής για παιδιά δημοτικού/γυμνασίου. Μολύβια, μαρκαδόροι, χρώματα, τέμπερες, κλπ κλπ κλπ. Επίσης το σετ περιλαμβάνει και μία φλογέρα. Παρακαλώ να πιάσει τόπο η δωρεά και να δοθούν κάπου που υπάρχει ανάγκη. Παραλαβή μόνο από Νέα Σμύρνη, δεν μπορώ να στείλω. Ευχαριστώ. Χαρίζονται τα κάτωθι: Μικρό σετ τιμονιέρα/πεταλιέρα της Thrustmaster μάλλον με πρόβλημα στα πετάλια. Την είχε ο γιός για χρόνια σε ένα ντουλάπι και δεν ξέρω αν λειτουργεί. Ηχεία Creative Inspire T10. Λειτουργούν μια χαρά μεν αλλά το volume knob που ενεργεί και σαν διακόπτης on/off μεταδίδει ένα απίστευτο χρου χρου στα ηχεία όποτε το ακουμπάς. Για χρόνια τα άνοιγα και έριχνα υγρό καθαρισμού στις επαφές και διορθωνόταν για λίγο αλλά στο τέλος βαρέθηκα και αγόρασα άλλα. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη, δεν στέλνω, σόρρυ. με ενδιαφέρουν τα ηχεία, στέλνω! Χαρίζονται 4 πόμολα παλαιού τύπου 2 για συρρόμενη και 2 για κανονική πόρτα μαζί με τους πύρους. Παραλαβή απο Δάφνη απογευματα. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2021 από llabros 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, dpolal είπε Χαρίζονται τα κάτωθι σύνεργα ζωγραφικής για παιδιά δημοτικού/γυμνασίου. Μολύβια, μαρκαδόροι, χρώματα, τέμπερες, κλπ κλπ κλπ. Επίσης το σετ περιλαμβάνει και μία φλογέρα. Παρακαλώ να πιάσει τόπο η δωρεά και να δοθούν κάπου που υπάρχει ανάγκη. Παραλαβή μόνο από Νέα Σμύρνη, δεν μπορώ να στείλω. Ευχαριστώ. Χαρίζονται τα κάτωθι: Μικρό σετ τιμονιέρα/πεταλιέρα της Thrustmaster μάλλον με πρόβλημα στα πετάλια. Την είχε ο γιός για χρόνια σε ένα ντουλάπι και δεν ξέρω αν λειτουργεί. Ηχεία Creative Inspire T10. Λειτουργούν μια χαρά μεν αλλά το volume knob που ενεργεί και σαν διακόπτης on/off μεταδίδει ένα απίστευτο χρου χρου στα ηχεία όποτε το ακουμπάς. Για χρόνια τα άνοιγα και έριχνα υγρό καθαρισμού στις επαφές και διορθωνόταν για λίγο αλλά στο τέλος βαρέθηκα και αγόρασα άλλα. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη, δεν στέλνω, σόρρυ. Καλησπέρα με ενδιαφέρει η τιμονιέρα με τα πετάλια αν δεν έχει δοθεί αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 καλησπερα μητρικη Asus (με backplate) κ επεξεργαστης AMD Athlon 64x2 ειναι απολυτα λειτουργικα κ τα 2 (δεν εχω ψυκτρα-μνημες) https://www.e-shop.gr/asus-m4n78-am-p-PER.522726 https://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Athlon 64 X2 5000+ - ADO5000IAA5DO (ADO5000DOBOX).html παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (εδω κ pm) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα (δεν μπορω να κανω αποστολες λογω χρονου κ αυτο ισχυει για ολα οσα βαζω) 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, dpolal είπε Χαρίζονται τα κάτωθι σύνεργα ζωγραφικής για παιδιά δημοτικού/γυμνασίου. Μολύβια, μαρκαδόροι, χρώματα, τέμπερες, κλπ κλπ κλπ. Επίσης το σετ περιλαμβάνει και μία φλογέρα. Παρακαλώ να πιάσει τόπο η δωρεά και να δοθούν κάπου που υπάρχει ανάγκη. Παραλαβή μόνο από Νέα Σμύρνη, δεν μπορώ να στείλω. Ευχαριστώ. Χαρίζονται τα κάτωθι: Μικρό σετ τιμονιέρα/πεταλιέρα της Thrustmaster μάλλον με πρόβλημα στα πετάλια. Την είχε ο γιός για χρόνια σε ένα ντουλάπι και δεν ξέρω αν λειτουργεί. Ηχεία Creative Inspire T10. Λειτουργούν μια χαρά μεν αλλά το volume knob που ενεργεί και σαν διακόπτης on/off μεταδίδει ένα απίστευτο χρου χρου στα ηχεία όποτε το ακουμπάς. Για χρόνια τα άνοιγα και έριχνα υγρό καθαρισμού στις επαφές και διορθωνόταν για λίγο αλλά στο τέλος βαρέθηκα και αγόρασα άλλα. Παραλαβή από Νέα Σμύρνη, δεν στέλνω, σόρρυ. Λοιπόν έχουμε: - Aurumnus για τα σύνεργα ζωγραφικής. - llabros για ηχεία - Tigio13 για τιμονιέρα Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, frantan είπε καλησπερα μητρικη Asus (με backplate) κ επεξεργαστης AMD Athlon 64x2 ειναι απολυτα λειτουργικα κ τα 2 (δεν εχω ψυκτρα-μνημες) https://www.e-shop.gr/asus-m4n78-am-p-PER.522726 https://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Athlon 64 X2 5000+ - ADO5000IAA5DO (ADO5000DOBOX).html παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (εδω κ pm) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα (δεν μπορω να κανω αποστολες λογω χρονου κ αυτο ισχυει για ολα οσα βαζω) Με ενδιαφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mples Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Χαρίζεται ραδιόφωνο που με κάρτα sd και usb για mp3 δεν κάνει επαφη το κουμπι power αν το παίξεις πολλές φορές δουλεύει πρωτα εδώ μετά πμ δεν κρατώ προτεραιότητα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, frantan είπε καλησπερα μητρικη Asus (με backplate) κ επεξεργαστης AMD Athlon 64x2 ειναι απολυτα λειτουργικα κ τα 2 (δεν εχω ψυκτρα-μνημες) https://www.e-shop.gr/asus-m4n78-am-p-PER.522726 https://www.cpu-world.com/CPUs/K8/AMD-Athlon 64 X2 5000+ - ADO5000IAA5DO (ADO5000DOBOX).html παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (εδω κ pm) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα (δεν μπορω να κανω αποστολες λογω χρονου κ αυτο ισχυει για ολα οσα βαζω) Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για τον επεξεργαστή. Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση