polog40 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, tigergreg είπε 1.4 λουρακια καινουργια λαστιχενια μαυρα για Xiaomi Mi Band 2.Σφραγισμενος αντιγραφεας υπερυθρων για πορτες, παρκιν,μπαρες κλπ came top 432na ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. ΔΟΘΗΚΑΝ! Παρέλαβα. Ευχαριστώ πολύ για τα πραγματάκια 1
SilentVoice Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Χαρίζεται μοτέρ γκαραζοπορτας οροφής γερμανικό. Παροπλιστηκε πριν 4 χρόνια. Δούλευε κανονικά απλά κάτι φορές η μητρική πλακέτα του κόλλαγε και δεν έδινε εντολή να ξεκινήσει το μοτέρ. Στο μοτερακι αν έδινες ρεύμα απευθείας δουλεύε μια χαρά. Σήμερα δίνεται ως άγνωστη κατάσταση. Είναι μαζί με όλη την σιδερια οπότε δεν ξέρω αν θα χωράει μέσα στο αυτοκίνητο και ίσως χρειαστεί να το βάλετε σε σχάρα ή με ανοιχτό το πορρπαγκαζ. Παραλαβή από Καισαριανή. 4
georgios65 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, tigergreg είπε Υπαρχουν ακομα καθοτι οι 2 ενδιαφερομενοι δεν εστειλαν ΠΜ. Επισης δινω... 1.Πλαστικη κερματοθηκη για ευρω καινουργια χωρις τα κερματα...😆 2.Αριθμομηχανη με ρολο στο κουτι της οπως αγοραστηκε πριν 10 χρονια... CITIZEN 440-DP ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ.... Καλησπέρα Γρηγόρη. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τήν ἀριθμομηχανή. Εὐχαριστῶ.
frantan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 καλημερα 1. θηκες λεπτες για CD/DVD σε διαφορα χρωματα 2. skart κ κεραια ραδιοφωνου απο ηχοσυστημα 3. διαφορα remote control παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (πρωτα εδω κ pm για συνεννοηση) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα ευχαριστω 3
Doubt Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, tigergreg είπε 2.Επαγγελματικος ανιχνευτής και αριθμομηχανη γνησιότητας χαρτονομισμάτων DP-338A σχεδον καινουργιος. Έχω στείλει πμ
Crybal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 58 λεπτά πριν, frantan είπε καλημερα 1. θηκες λεπτες για CD/DVD σε διαφορα χρωματα 2. skart κ κεραια ραδιοφωνου απο ηχοσυστημα 3. διαφορα remote control παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (πρωτα εδω κ pm για συνεννοηση) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα ευχαριστω Θα με ενδιέφερε το Philips και το Lg 1
_Biohazard_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, frantan είπε καλημερα 1. θηκες λεπτες για CD/DVD σε διαφορα χρωματα 2. skart κ κεραια ραδιοφωνου απο ηχοσυστημα 3. διαφορα remote control παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου ισχυουν τα γνωστα (πρωτα εδω κ pm για συνεννοηση) εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα ευχαριστω Ευχαριστώ για την κεραία και το κοντρολακι! 🙂 1
psyduck Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, SilentVoice είπε Χαρίζεται μοτέρ γκαραζοπορτας οροφής γερμανικό. Είναι μαζί με όλη την σιδερια οπότε δεν ξέρω αν θα χωράει μέσα στο αυτοκίνητο και ίσως χρειαστεί να το βάλετε σε σχάρα ή με ανοιχτό το πορρπαγκαζ. Παραλαβή από Καισαριανή. Ενδιαφέρομαι. Αρκεί μόνο μια επιβεβαίωση διαστάσεων.
MessengerOfGood Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Crybal είπε Θα με ενδιέφερε το Philips και το Lg Τάσο, αν τα πάρεις εσύ, μπορείς να πάρεις και το Toshiba και να το πάρω από σενα εν ευθέτω χρόνω (δεν το βιάζομαι). Αν φυσικά δεν το ζητήσει κάποιος άλλος.
Konstantin77 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 25/9/2021 στις 7:03 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Χαριζεται Οθονη υπολογιστη HP 2311gt με το παρακατω προβλημα : Μαλλον τροφοδοτικο αλλα δεν θα ασχοληθω μαζι της Παραλαβη μονο απο το σπιτι μου Λυκοβρυση Αττικης Για ενδιαφερον πρωτα post εδω και μετα pm για συνενοηση . Δοθηκε στον Konstantin77 Χίλια ευχαριστώ για την οθόνη. Κουτί μου ήρθε. Θα κοιτάξω τι έχει γιατί από ότι με ενημερώσετε δεν το κάνει αν κάτσει καιρό. Χίλια ευχαριστώ. 1
tasosv1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 18 ώρες πριν, SilentVoice είπε Χαρίζεται μοτέρ γκαραζοπορτας οροφής γερμανικό. Παροπλιστηκε πριν 4 χρόνια. Δούλευε κανονικά απλά κάτι φορές η μητρική πλακέτα του κόλλαγε και δεν έδινε εντολή να ξεκινήσει το μοτέρ. Στο μοτερακι αν έδινες ρεύμα απευθείας δουλεύε μια χαρά. Σήμερα δίνεται ως άγνωστη κατάσταση. Είναι μαζί με όλη την σιδερια οπότε δεν ξέρω αν θα χωράει μέσα στο αυτοκίνητο και ίσως χρειαστεί να το βάλετε σε σχάρα ή με ανοιχτό το πορρπαγκαζ. Παραλαβή από Καισαριανή. Εάν δεν κάνει στον psyduck θα με ενδιέφερε και μπορώ να περάσω αύριο. Ευχαριστώ πολύ!
tasosv1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, tigergreg είπε Παμε παλι... 1.Μηχανη θερμοκόλλησης για πλαστικες σακουλες ALEX ΡΑΚ 400 ΜΜ 600 W καινούργια 2.Επαγγελματικος ανιχνευτής και αριθμομηχανη γνησιότητας χαρτονομισμάτων DP-338A σχεδον καινουργιος. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. ΔΟΘΗΚΑΝ! παρελαβα τη μηχανη ευχαριστώ πολύ γρηγόρη! 1
iPnos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστώ το φίλο tigergreg για τα πραγματάκια που πήρα χθες! 1
tasosv1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 11/9/2021 στις 11:40 ΠΜ, tasosv1 είπε ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΡΩΜΑ ΣΚΛΗΡΟ 130*190. ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΧΑΙΔΑΡΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ ΜΕΤΡΙΑΣ ΣΚΡΛΗΡΟΤΗΤΑΣ ενα up μεχρι τελος της εβδομαδας μετα έφυγε...
tolakos100 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 25/9/2021 στις 7:46 ΜΜ, pantelikas είπε 4 τχμ powerline της D-link με αγγλικές μπρίζες Θεσσαλονίκη κοντά στο Θεαγένειο νοσοκομείο. Παραλαβή απόγευμα μόνο από Δευτέρα Ευχαριστώ πολύ Παντελή για τα powerlines. Συνεπής, και τα powerlines σε άριστη κατάσταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση