panatha1369 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Crybal είπε Χαριζονται τα παρακάτω κινητα ως αγνωστου λειτουργικής κατάστασης.Δεν υπάρχουν καλώδια ούτε και φορτιστες. Με σειρά εμφανίσεως 1.ΝΟΚΙΑ 150 2.ΝΟΚΙΑ 6288 (το καπακι της μπαταριας ειναι σπασμένο και δεν κουμπωνει) 3.Vodafone 225FM 4.NOKIA 3720 (το καπακι της μπαταριας ειναι σπασμένο και δεν κουμπωνει) 5.ΝΟΚΙΑ 3510 6.MOTOROLA (GLEAM?) Παραλαβη απο τον χώρο μου.Προτεραιότητα σε όσους στο παρελθόν μου έχουν χαρίσει. Ενφιαφερομαι... 1
kstgr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, pantelikas είπε Παλιό κλιματιστικό 9άρι Toyo χωρίς πρόβλημα. Αντικαταστάθηκε και ο Κωτσόβολος δεν ήρθε να το πάρει ποτέ κρατημένο για basilis-keza Γραφείο με μεταλλικά πόδια και ξύλινη επιφάνεια. Διαστάσεις 80x140cm. Είναι πολύ σταθερό και πιο βαθύ από τα κλασικά 60άρια κρατημένο για basilis-keza Τρίποδας για βιντεοκάμερα 130-140cm βοηθητικές ρόδες για παιδικό ποδήλατο radio cd αυτοκινήτου με sd και usb κρατημένο για basilis-keza νοκια 3100 χωρίς μπαταρία εκκινητής μπαταρίας black and decker, φουσκώνει μπάλες κι έχει φακό. χρειάζεται μπαταρία τύπου ups περίπου 30€ Δεν μου χρειάστηκε ποτέ και δεν το φόρτιζα οπότε η μπαταρία ψόφησε 2 stock coolers s478 pioneer laptop dvdrw tp link TD-W8968 modem router κρατημένο για basilis-keza Linksys WRT350N router κρατημένο για basilis-keza Όλα λειτουργούσαν όταν αποθηκεύτηκαν Θεσσαλονίκη κοντά στο Θεαγένειο νοσοκομείο. Παραλαβή απόγευμα μόνο από Δευτέρα Το pioneer laptop dvdrw είναι κλασικού ύψους και όχι τα slim που κυκλοφορούν εδώ και 3-4 χρόνια, σωστά;
tigergreg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1.4 λουρακια καινουργια λαστιχενια μαυρα για Xiaomi Mi Band 2.Σφραγισμενος αντιγραφεας υπερυθρων για πορτες, παρκιν,μπαρες κλπ came top 432na ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από tigergreg 1
pantelikas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, kstgr είπε Το pioneer laptop dvdrw είναι κλασικού ύψους και όχι τα slim που κυκλοφορούν εδώ και 3-4 χρόνια, σωστά; Σωστά από τα παλιά είναι
kstgr Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ψάχνω από τα καινούρια για το βασικό μου λάπτοπ που έχει ελεύθερη θέση οπότε δε μου κάνει
ngiaz Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 25/9/2021 στις 12:55 ΜΜ, polog40 είπε Χαρίζονται 3 μίνι pc 2πυρηνα χωρίς μνήμες και σκληρούς. Χρήζουν επισκευής γιαυτό δίνονται ως μη λειτουργικά. Δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας θα αποφασίσω εγώ που θα τα δώσω. Θα προτιμηθούν άτομα που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Αν υπάρξει ενδιαφέρον περισσότερο του ενός, , θα πάρει ο καθένας από ένα. Καλησπέρα δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον!!
shutter Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, Crybal είπε Χαριζονται τα παρακάτω κινητα ως αγνωστου λειτουργικής κατάστασης.Δεν υπάρχουν καλώδια ούτε και φορτιστες. Με σειρά εμφανίσεως 1.ΝΟΚΙΑ 150 2.ΝΟΚΙΑ 6288 (το καπακι της μπαταριας ειναι σπασμένο και δεν κουμπωνει) 3.Vodafone 225FM 4.NOKIA 3720 (το καπακι της μπαταριας ειναι σπασμένο και δεν κουμπωνει) 5.ΝΟΚΙΑ 3510 6.MOTOROLA (GLEAM?) Παραλαβη απο τον χώρο μου.Προτεραιότητα σε όσους στο παρελθόν μου έχουν χαρίσει. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ. Αν δεν έχουν φύγει ενδιαφέρομαι για το NOKIA 150 και MOTOROLA.
polog40 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tigergreg είπε 1.4 λουρακια καινουργια λαστιχενια μαυρα για Xiaomi Mi Band 2.Σφραγισμενος αντιγραφεας υπερυθρων για πορτες, παρκιν,μπαρες κλπ came top 432na ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ
tigergreg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 5/9/2021 στις 6:29 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζονται 2 θηκες σκληρων δισκων 2,5 IDE USB2. 1. Transcend StoreJet External 2.5" IDE Hard Drive Enclosure, USB2.0 (Silver) στο κουτι του εντελως καινουργιο. 2.PYROGATE HI-SPEED BUSINESS DRIVE 2,5 IDE DRIVE USB2 μονο με το καλωδιο του. Ισως να χωρανε ανταπτορακι κινεζικο SATA IN IDE αλλα δεν ασχοληθηκα. Ειναι καινουργιο μονο με το καλωδιο του. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε ΠΜ. Παραλαβη σημερα η αυριο εως 10 το πρωι η μετα τις 5 το απογευμα. Αλλη μερα δεν μπορω. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΛΙΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ IDE KAI OXI SATA. Υπαρχουν ακομα καθοτι οι 2 ενδιαφερομενοι δεν εστειλαν ΠΜ. Επισης δινω... 1.Πλαστικη κερματοθηκη για ευρω καινουργια χωρις τα κερματα...😆 2.Αριθμομηχανη με ρολο στο κουτι της οπως αγοραστηκε πριν 10 χρονια... CITIZEN 440-DP ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από tigergreg
Tigio13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, tigergreg είπε Υπαρχουν ακομα καθοτι οι 2 ενδιαφερομενοι δεν εστειλαν ΠΜ. Επισης δινω... 1.Πλαστικη κερματοθηκη για ευρω καινουργια χωρις τα κερματα...😆 2.Αριθμομηχανη με ρολο στο κουτι της οπως αγοραστηκε πριν 10 χρονια... CITIZEN 440-DP ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. Καλησπέρα με ενδιαφέρει η κερματοθηκη και η αριθμομηχανή
SoullessRider Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 22/9/2021 στις 2:46 ΠΜ, SoullessRider είπε Εκ πρώτης ματιάς : Το πληκτρολόγιο συνδέεται κανονικά, το ποντίκι όχι. Αυτο που βλέπω είναι πως το φωτάκι για on του ποντικιού δεν είναι σταθερά ανοιχτό, αλλά αναβοσβήνει συνέχεια, όπως - υποθέτω - θα έπρεπε να κάνει κατά την διαδικασία ζεύξης. Παίζοντας με τις μπαταρίες στην υποδοχή (λίγο πιο εδώ - λίγο πιο εκεί, λίγο με περιστροφή κλπ) κάποια στιγμή σταθεροποιηθεικε αλλά δεν έχω πια χρόνο να ασχοληθώ, θα παίξει "επέμβαση" από Σ/Κ που θα έχω ρεπό, να δω για καθαρισμό επαφών, χαλαρές συνδέσεις εντός κ.α. Σε σχέση με το ποντίκι (το πρόβλημα ήταν πως δεν το ανιχνεύει καθόλου ο δέκτης, ενώ η ένδειξη μπαταρίας αναβοσβήνει κόκκινη, όπως και το lazer /μάτι, ενώ η ένδειξη για το on επάνω από τον αντίστοιχο μπουτον στην κάτω πλευρά αναβοσβήνει πράσινη) : Προσπάθησα εκ νέου να καθαρίσω το εσωτερικό (πλακέτα, επαφές κλπ) με πιο σχολαστικά, χωρίς αποτέλεσμα. Δοκίμασα να ισιώσω τα καλώδια τροφοδοσίας και να παίξω εκατοστό - εκατοστό για να δω μήπως έχει κάποιο θέμα ο χαλκός, αλλά δεν. Έλεγξα την πλακέτα για διακοπές στις διαδρομές και για τίποτα σκασμένο με την κάμερα macro του κινητού (μεγάλη ευκολία αυτή ρε παιδάκι μου) αλλά όλα ήταν καλά. Δοκιμή έγινε με μπαταρίες αλκαλικές (1.5v x 2 =3v) Αλλά και με επαναφορτιζώμενες energ.... (1.2v - 2000mAh x 2 = 2.4v) Κάποια στιγμή, παίζοντας με τις μπαταρίες επάνω (περιστροφή και παίξιμο με τα περιθώρια των ελασμάτων / επαφών) κατάφερα να δείξει πράσινο σταθερά η επάνω ένδειξη (led μπαταρίας) και να σταματήσει να αναβοσβήνει το κάθε led και laser. Αυτο όμως έγινε για 1-2 δευτερόλεπτα και το ποντίκι απλά έσβηνε. Μόλις πάταγα το κουμπί για on/off είχα πάλι την ντίσκο στο χέρι... Δεν ξέρω αν έχει κολλήσει κάποιος από τους διακόπτες (connect ή on/off), αν και η αίσθηση (κλικ) φαίνεται σωστή...δεν είναι οι κλασικοί τετράγωνοι, αλλά 1-2 χιλιοστά ύψος, ενώ το "κέλυφος" είναι σαν υλικό καλώδιοταινίας και δεν βλέπω κάποιο τρόπο καθαρισμού τους Η αν είναι κάτι στην πλακέτα που δεν έχω βολτομετρα κλπ να το δω.... Η προσπάθεια σταματά εδώ λοιπόν, με το πληκτρολόγιο (που ήταν και το ζητούμενο για εμένα, καθώς είχα ένα άλλο ασύρματο ποντίκι) να λειτουργεί μια χαρά και το ποντικάκι να αποθηκεύεται για περαιτέρω πειράματα όταν πάρω άλλο μετρητή.... Και πάλι ευχαριστώ τον φίλο @DrLo 2
teledomenet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, duende είπε Χαριζεται υγραντηρας Delonghi, με ελαχιστη χρηση. Μονο για παραλαβη απο Καλλιθεα Φιλε μου ευχαριστω πολυ για τον υγραντηρα και τον κοπο που εκανες για την παραδοση παραλαβη. 1
Crybal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 25/9/2021 στις 12:55 ΜΜ, polog40 είπε Χαρίζονται 3 μίνι pc 2πυρηνα χωρίς μνήμες και σκληρούς. Χρήζουν επισκευής γιαυτό δίνονται ως μη λειτουργικά. Δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας θα αποφασίσω εγώ που θα τα δώσω. Θα προτιμηθούν άτομα που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Αν υπάρξει ενδιαφέρον περισσότερο του ενός, , θα πάρει ο καθένας από ένα. Ευχαριστώ πολύ για τα pcακια. Από βδομάδα θα αρχίσει ο έλεγχος να δούμε τι παίζει
tigergreg Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παμε παλι... 1.Μηχανη θερμοκόλλησης για πλαστικες σακουλες ALEX ΡΑΚ 400 ΜΜ 600 W καινούργια 2.Επαγγελματικος ανιχνευτής και αριθμομηχανη γνησιότητας χαρτονομισμάτων DP-338A σχεδον καινουργιος. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από tigergreg 5
tasosv1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 32 λεπτά πριν, tigergreg είπε Παμε παλι... 1.Μηχανη θερμοκόλλησης για πλαστικες σακουλες ALEX ΡΑΚ 400 ΜΜ 600 W καινούργια 2.Επαγγελματικος ανιχνευτής και αριθμομηχανη γνησιότητας χαρτονομισμάτων DP-338A σχεδον καινουργιος. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ προς αποφυγη παρεξηγησεων. pm
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση