Crybal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, polog40 είπε Χαρίζονται 3 μίνι pc 2πυρηνα χωρίς μνήμες και σκληρούς. Χρήζουν επισκευής γιαυτό δίνονται ως μη λειτουργικά. Δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας θα αποφασίσω εγώ που θα τα δώσω. Θα προτιμηθούν άτομα που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Αν υπάρξει ενδιαφέρον περισσότερο του ενός, , θα πάρει ο καθένας από ένα. Θα με ενδιέφερε κάποιο για λόγους εκμάθησης και πιθανής επισκευής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, polog40 είπε Είναι παράλληλη Θέλουν εξωτερική τροφοδοσία 12-30V δεν περιλαμβάνεται. Όταν λέω χρήζουν επισκευής εννοώ πως μου τα έδωσαν ως χαλασμένα αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ Καλημέρα σας. ῞Υστερα ἀπό ὡριμότερη σκέψη ἀποσύρω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά pcs. Eὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα παρακάτω κινητα ως αγνωστου λειτουργικής κατάστασης.Δεν υπάρχουν καλώδια ούτε και φορτιστες. Με σειρά εμφανίσεως 1.ΝΟΚΙΑ 150 2.ΝΟΚΙΑ 6288 (το καπακι της μπαταριας ειναι σπασμένο και δεν κουμπωνει) 3.Vodafone 225FM 4.NOKIA 3720 (το καπακι της μπαταριας ειναι σπασμένο και δεν κουμπωνει) 5.ΝΟΚΙΑ 3510 6.MOTOROLA (GLEAM?) Παραλαβη απο τον χώρο μου.Προτεραιότητα σε όσους στο παρελθόν μου έχουν χαρίσει. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από Crybal 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestakos21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα εξής αντικείμενα: 1. Λειτουργικό PlayStation 2 + 9 παιχνίδια διαφόρων genre. 2. PSP άγνωστης λειτουργικής κατάστασης, χωρίς φορτιστή + 2 παιχνίδια. Η παραλαβή γίνεται στο χώρο μου (Ιωάννινα) αλλιώς αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία (έξοδα δικά σας). EDIT: Δόθηκαν στον esem καθώς ήταν ο πρώτος που έστειλε. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από orestakos21 2 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, orestakos21 είπε Χαρίζονται τα εξής αντικείμενα: 1. Λειτουργικό PlayStation 2 + 9 παιχνίδια διαφόρων genre. 2. PSP άγνωστης λειτουργικής κατάστασης, χωρίς φορτιστή + 2 παιχνίδια. Η παραλαβή γίνεται στο χώρο μου (Ιωάννινα) αλλιώς αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία (έξοδα δικά σας). ενδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestakos21 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, esem είπε ενδιαφερομαι Στείλε μου PM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, polog40 είπε Χαρίζονται 3 μίνι pc 2πυρηνα χωρίς μνήμες και σκληρούς. Χρήζουν επισκευής γιαυτό δίνονται ως μη λειτουργικά. Δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας θα αποφασίσω εγώ που θα τα δώσω. Θα προτιμηθούν άτομα που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Αν υπάρξει ενδιαφέρον περισσότερο του ενός, , θα πάρει ο καθένας από ένα. Καλημέρα, ενδιαφέρομαι και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Crybal είπε Χαριζονται τα παρακάτω κινητα ως αγνωστου λειτουργικής κατάστασης.Δεν υπάρχουν καλώδια ούτε και φορτιστες. Με σειρά εμφανίσεως 1.ΝΟΚΙΑ 150 2.ΝΟΚΙΑ 6288 (το καπακι της μπαταριας ειναι σπασμένο και δεν κουμπωνει) 3.Vodafone 225FM 4.NOKIA 3720 (το καπακι της μπαταριας ειναι σπασμένο και δεν κουμπωνει) 5.ΝΟΚΙΑ 3510 6.MOTOROLA (GLEAM?) Παραλαβη απο τον χώρο μου.Προτεραιότητα σε όσους στο παρελθόν μου έχουν χαρίσει. Καλημέρα. Ενδιαφέρομαι για όλα.Σου στέλνω pm. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από AntiCambeR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, orestakos21 είπε Χαρίζονται τα εξής αντικείμενα: 1. Λειτουργικό PlayStation 2 + 9 παιχνίδια διαφόρων genre. 2. PSP άγνωστης λειτουργικής κατάστασης, χωρίς φορτιστή + 2 παιχνίδια. Η παραλαβή γίνεται στο χώρο μου (Ιωάννινα) αλλιώς αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία (έξοδα δικά σας). Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ για το ps2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 23 ώρες πριν, Doubt είπε Άλλη μια φορά, πράγματα που δεν έφυγαν. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Συν κάποια ρούχα Βερμούδα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τζιν ελαστικό Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μπλουζάκι πόλο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Fax, τζιν και βερμούδα έχει ζητήσει ο Fuel7 Polo μπλουζάκι και σημειώσεις πληροφορικής ο Locke John Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolakos100 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται: web camera και κουτί υπολογιστή. Παραλαβή Θεσσαλονίκη, συνεννόηση με πμ Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από tolakos100 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Χαριζεται υγραντηρας Delonghi, με ελαχιστη χρηση. Μονο για παραλαβη απο Καλλιθεα 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, duende είπε Χαριζεται υγραντηρας Delonghi, με ελαχιστη χρηση. Μονο για παραλαβη απο Καλλιθεα Ενδιαφερον + πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_st13 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, duende είπε Χαριζεται υγραντηρας Delonghi, με ελαχιστη χρηση. Μονο για παραλαβη απο Καλλιθεα Ενδιαφέρομαι και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelikas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παλιό κλιματιστικό 9άρι Toyo χωρίς πρόβλημα. Αντικαταστάθηκε και ο Κωτσόβολος δεν ήρθε να το πάρει ποτέ κρατημένο για basilis-keza Γραφείο με μεταλλικά πόδια και ξύλινη επιφάνεια. Διαστάσεις 80x140cm. Είναι πολύ σταθερό και πιο βαθύ από τα κλασικά 60άρια κρατημένο για basilis-keza Τρίποδας για βιντεοκάμερα 130-140cm κρατημένο για basilis-keza βοηθητικές ρόδες για παιδικό ποδήλατο radio cd αυτοκινήτου με sd και usb κρατημένο για basilis-keza νοκια 3100 χωρίς μπαταρία εκκινητής μπαταρίας black and decker, φουσκώνει μπάλες κι έχει φακό. χρειάζεται μπαταρία τύπου ups περίπου 30€ Δεν μου χρειάστηκε ποτέ και δεν το φόρτιζα οπότε η μπαταρία ψόφησε. κρατημένο για basilis-keza 2 stock coolers s478 pioneer laptop dvdrw tp link TD-W8968 modem router κρατημένο για basilis-keza Linksys WRT350N router κρατημένο για basilis-keza Όλα λειτουργούσαν όταν αποθηκεύτηκαν Θεσσαλονίκη κοντά στο Θεαγένειο νοσοκομείο. Παραλαβή απόγευμα μόνο από Δευτέρα Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2021 από pantelikas 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση