snbblp Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Georgie2 είπε Philips CDR 775 Audio CD Recorder. Το αριστερό deck (recorder) δεν αναγνωρίζει κανένα cd. Το δεξί (player) λειτουργεί κανονικά. Το τηλεχειριστήριο (λειτουργικό) δίνεται χωρίς μπαταρίες. Παραλαβή από Βύρωνα μόνο. ενδιαφέρομαι
chris_ma Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Hp deskjet 2645 πολυμηχανημα. Εκανε ενα χαζο πριν μερικους μηνες που αν το εκλεινες δεν ξανανοιγε, αν ηταν ανοιχτο μπορουσε να μεινει για μερες και δουλευε αλλα αν εκλεινε μετα υπομονη... Μαυρο μελανακι δεν το αναγνωριζε καν, εβγαζε μη συμβατο και εκτυπωνε μονο με το έγχρωμο, scanner και adf δουλευαν κανονικα. Δυστυχως δεν μπορω να βρω τον μετασχηματιστή του. Θεσ/νικη αν το θελει κανεις για ανταλλακτικα η προσπαθεια, πριν παει ανακυκλωση. 1
snbblp Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2021 Παρέλαβα το Philips 775 και ευχαριστώ τον @Georgie2 Το μέλλον του μηχανήματος είναι ακόμα αβέβαιο, αν όμως βρεθεί ανταλλακτικό θα πάει κάπου που θα πιάσει τόπο. Ευχαριστώ και πάλι! 3
paylidis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ένας κωδικός deals for you χρησιμοποιημένος shell Goody’s k Everest Pm Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από paylidis
Doubt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Άλλη μια φορά, πράγματα που δεν έφυγαν. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Συν κάποια ρούχα Βερμούδα Spoiler Τζιν ελαστικό Spoiler Μπλουζάκι πόλο Spoiler 2
Fuel7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, Doubt είπε Άλλη μια φορά, πράγματα που δεν έφυγαν. Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Συν κάποια ρούχα Βερμούδα Απόκρυψη περιεχομένων Τζιν ελαστικό Απόκρυψη περιεχομένων Μπλουζάκι πόλο Απόκρυψη περιεχομένων Καλησπέρα Με ενδιαφερουν Φαξ,τζιν βερμουδα
polog40 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Χαρίζονται 3 μίνι pc 2πυρηνα χωρίς μνήμες και σκληρούς. Χρήζουν επισκευής γιαυτό δίνονται ως μη λειτουργικά. Δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας θα αποφασίσω εγώ που θα τα δώσω. Θα προτιμηθούν άτομα που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Αν υπάρξει ενδιαφέρον περισσότερο του ενός, , θα πάρει ο καθένας από ένα. 4
tolee Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, polog40 είπε Χαρίζονται 3 μίνι pc 2πυρηνα χωρίς μνήμες και σκληρούς. Χρήζουν επισκευής γιαυτό δίνονται ως μη λειτουργικά. Δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας θα αποφασίσω εγώ που θα τα δώσω. Θα προτιμηθούν άτομα που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Αν υπάρξει ενδιαφέρον περισσότερο του ενός, , θα πάρει ο καθένας από ένα. ενδιαφερομαι, πμ
retroman3 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, paylidis είπε Ένας κωδικός deals for you χρησιμοποιημένος shell k Everest Pm Pm
DrLo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, polog40 είπε Χαρίζονται 3 μίνι pc 2πυρηνα χωρίς μνήμες και σκληρούς. Χρήζουν επισκευής γιαυτό δίνονται ως μη λειτουργικά. Δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας θα αποφασίσω εγώ που θα τα δώσω. Θα προτιμηθούν άτομα που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Αν υπάρξει ενδιαφέρον περισσότερο του ενός, , θα πάρει ο καθένας από ένα. Αυτό πάνω από την DVI είναι παράλληλή? αν ναι με εινδιαφέρει το 1. Έχουν εξωτερικό τροφοδοτικό? Αν όχι, τι τροφοδοτικό χρειάζονται; Όταν λες "χριζουν επισκευής" εννοείς οτι δεν λειτουργεί αν βάλεις σκληρό και μνήμες; Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από DrLo 1
georgios65 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, polog40 είπε Χαρίζονται 3 μίνι pc 2πυρηνα χωρίς μνήμες και σκληρούς. Χρήζουν επισκευής γιαυτό δίνονται ως μη λειτουργικά. Δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας θα αποφασίσω εγώ που θα τα δώσω. Θα προτιμηθούν άτομα που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Αν υπάρξει ενδιαφέρον περισσότερο του ενός, , θα πάρει ο καθένας από ένα. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά pc, ἐφόσον μέ τήν τοποθέτηση σκληροῦ καί μνημῶν καθίστανται λειτουργικοί. Εὐχαριστῶ. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από georgios65
polog40 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DrLo είπε Αυτό πάνω από την DVI είναι παράλληλή? αν ναι με εινδιαφέρει το 1. Έχουν εξωτερικό τροφοδοτικό? Αν όχι, τι τροφοδοτικό χρειάζονται; Όταν λες "χριζουν επισκευής" εννοείς οτι δεν λειτουργεί αν βάλεις σκληρό και μνήμες; Είναι παράλληλη Θέλουν εξωτερική τροφοδοσία 12-30V δεν περιλαμβάνεται. Όταν λέω χρήζουν επισκευής εννοώ πως μου τα έδωσαν ως χαλασμένα αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2021 από polog40
TasSou Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, polog40 είπε Χαρίζονται 3 μίνι pc 2πυρηνα χωρίς μνήμες και σκληρούς. Χρήζουν επισκευής γιαυτό δίνονται ως μη λειτουργικά. Δεν υπάρχει σειρά προτεραιότητας θα αποφασίσω εγώ που θα τα δώσω. Θα προτιμηθούν άτομα που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Αν υπάρξει ενδιαφέρον περισσότερο του ενός, , θα πάρει ο καθένας από ένα. Καλησπέρα. Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για την δοκιμή επισκευής κυρίως. Φιλικά,
tolee Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, tolee είπε ενδιαφερομαι, πμ Αποσυρω. Προς το παρον τουλαχιστον...
krami Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 4/9/2021 στις 5:29 ΜΜ, wizzy είπε Χαρίζονται οι πιο κάτω led λαμπτήρες. Είναι τριάντα (30) και την στιγμή της αποθήκευσής τους ήταν όλοι σε λειτουργική κατάσταση. Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ κάνοντας quote αυτό το post κι ακολούθως pm για λεπτομέρειες αποστολής. Τα έξοδα αποστολής θα τα αναλάβω εγώ. Να ευχαριστησω και δημοσια τον wizzy για τους λαμπτηρες και τη δωρεαν αποστολη τους σε αψογη συσκευασια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση