Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαριζεται παιδικο κρεβατι που γινεται κ κουνια..Ειναι απο πολυμορφικο σετ,δεν υπαρχει στρωμα..Αποστολες δεν γίνονται,μονο οποιος μπορει να περασει να το παρει..

Περιοχη Περιστερι

• Like 2
  • Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαρίζεται τηλεόραση CRT Philips 25" 25PT4457/01 πιθανόν με το τηλεκοντρολ

Εξωτερικά φαίνεται εξαιρετική αλλά η εικόνα της σε σχέση με άλλες παρουσιάζει έξτρα κόκκο/θόρυβο

Περιοχή πόλη Κιλκίς χέρι -χέρι (έχει και κάποιο όγκο)

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, masteripper είπε

Χαρίζεται τηλεόραση CRT Philips 25" 25PT4457/01 πιθανόν με το τηλεκοντρολ

Εξωτερικά φαίνεται εξαιρετική αλλά η εικόνα της σε σχέση με άλλες παρουσιάζει έξτρα κόκκο/θόρυβο

Περιοχή πόλη Κιλκίς χέρι -χέρι (έχει και κάποιο όγκο)

pm

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Χαριζεται παιδικο κρεβατι που γινεται κ κουνια..Ειναι απο πολυμορφικο σετ,δεν υπαρχει στρωμα..Αποστολες δεν γίνονται,μονο οποιος μπορει να περασει να το παρει..

Περιοχη Περιστερι

Ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ

Δημοσ.

Χαρίζεται τηλεόραση bluesky λειτουργική. 13 ίντσες. Παραλαβή από τη Νέα Σμύρνη από τη κατοικία μου. Σχολιάστε και στείλτε inbox. Ευχαριστώ 

56516167-6F1A-427A-825F-17C219EFA45F.jpeg

• Like 3
Δημοσ.
6 ώρες πριν, cirrus είπε

Χαρίζεται το εικονιζόμενο μεταχειρισμένο ηλεκτρικό κατσαβίδι μαζί με το φορτιστή του.

Έχει δουλέψει ελάχιστα.

Χρειάζεται νέα μπαταρία.

Περιοχή Αθήνα (Χίλτον) χέρι με χέρι.

Καλησπέρα. Είμαι 3ος σε σειρά προτεραιότητας που δηλώνω ενδιαφέρον. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Χαρίζω σαρωτή/scanner EPSON Perfection V330 Photo. Έχει πρόβλημα στην τροφοδοσία, έχει χαλάσει το θηλυκό εκεί που κουμπώνει το καλώδιο και θέλει κούνημα και παιχνίδι κάθε φορά και αποσυνδέεται συχνά. Όποιος θέλει να δοκιμάσει ή ενδιαφέρεται να επισκευάσει, με χαρά να του τον δώσω. Κατα τ' άλλα δουλεύει εξαιρετικά παρά την ηλικία του.

Περιοχή Αθήνα (μένω Πειραιά)

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, tigergreg είπε

Δυο  καρτες  γραφικωνε   που   εβγαζαν  συνεχως   προβληματα....

Τις   παιρνετε   πακετο   και  τις  πουλατε, πετατε, κρατατε  η  χαριζετε...

1.Sparkle geforce 9500gt 512mb

spacer.png

2.SAPPHIRE  HD7770  1GB

spacer.png

ΠΑΡΑΛΑΒΗ   ΟΣΟ  ΤΟ   ΔΥΝΑΤΟΝ   ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ   ΑΠΟ  ΤΩΡΑ  ΕΩΣ  ΤΙΣ

10  ΑΥΡΙΟ  ΠΡΩΙ  στην  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας.

Ποσταρετε   πρωτα  εδω  και  στειλτε   ΑΜΕΣΑ  ΠΜ  προς   αποφυγη   παρεξηγησεων.

ΔΟΘΗΚΑΝ!

Ευχαριστώ πολύ

• Like 1
Δημοσ.

Mobile internet usb stick ONDA MV815up 

δουλευει μια χαρα κ εχει δοκιμαστει με XP & Win 7 (δεν το δοκιμασα με 10αρια αλλα σιγουρα μπορει να εγκατασταθει σε compatibility mode)

παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου Σαββατο ή Κυριακη 18κ19/9του

ισχυουν τα γνωστα (εδω κ pm)  εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα

ευχαριστω

ONDA MV815UP (960 x 1280).jpg

Τηλεφωνο κ Φαξ Panasonic λειτουργει αψογα

Βρεθηκαν το ακουστικο κ το καλωδιο ρευματος κ ενα ρολο θερμογραφικο χαρτι + ενα που εχει ηδη μεσα. Βγαζει κ φωτοτυπιες

παραλαβη απο Νεα Σμυρνη (Αγια Φωτεινη) ή μετρο Νεου Κοσμου Σαββατο ή Κυριακη 18κ19/9του

ισχυουν τα γνωστα (εδω κ pm)  εκτος εαν εμφανιστει καποιος στον οποιο ειμαι υποχρεος οποτε δεν θα κρατηθει η σειρα (δεν μπορω να κανω αποστολες αυτο ισχυει για ολα οσα βαζω)

ευχαριστω

IMG_20210718_120940 (1280 x 960).jpg

Handset+cable (960 x 1280).jpg

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, frantan είπε

Mobile internet usb stick ONDA MV815up 

Καλημέρα!

Ενδιαφέρομαι για το παραπάνω μόνο - είμαι 5 λεπτά με το τραμ μακρυά :)

Σου στέλνω και P.m. !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...