frantan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, gebagia είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Gigabyte GA945 + Pentium Dual Core iPhone SE 2016 - αντίγραφο Turbo X 650W τροφοδοτικό Παραλαβή από Μαρούσι, δίπλα στο ΟΑΚΑ. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν μήνυμα. Ευχαριστώ. θα μ ενδιεφερε η μητρικη ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPnos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, gebagia είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Gigabyte GA945 + Pentium Dual Core iPhone SE 2016 - αντίγραφο Turbo X 650W τροφοδοτικό Παραλαβή από Μαρούσι, δίπλα στο ΟΑΚΑ. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν μήνυμα. Ευχαριστώ. Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για τη μητρική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, iPnos είπε Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για τη μητρική! Θα παω σημερα μαλλον τ απογευμα να παρω τη μητρικη κ επειδη εχω εναν Ε8400 κ αυτη η μητρικη τον βλεπει μπορω να σου δωσω αυτη τη μητρικη που ηδη εχω https://www.e-shop.gr/asus-p5v-vm-dh-p-PER.522471 με τον επεξεργαστη Pentium Dual core που δινει ο φιλος @gebagia αλλα γυρω στις 15 Σεπτεμβρη γιατι Τεταρτη φευγω για 10 μερες διακοπες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPnos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, frantan είπε Θα παω σημερα μαλλον τ απογευμα να παρω τη μητρικη κ επειδη εχω εναν Ε8400 κ αυτη η μητρικη τον βλεπει μπορω να σου δωσω αυτη τη μητρικη που ηδη εχω https://www.e-shop.gr/asus-p5v-vm-dh-p-PER.522471 με τον επεξεργαστη Pentium Dual core που δινει ο φιλος @gebagia αλλα γυρω στις 15 Σεπτεμβρη γιατι Τεταρτη φευγω για 10 μερες διακοπες Έχεις PM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Εγω πρεπει να εχω εναν e1400 που κάθετε αν βοηθαει σε κατι να τον χαρισω μετα χαρας παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gebagia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, gebagia είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Gigabyte GA945 + Pentium Dual Core iPhone SE 2016 - αντίγραφο Turbo X 650W τροφοδοτικό Παραλαβή από Μαρούσι, δίπλα στο ΟΑΚΑ. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν μήνυμα. Ευχαριστώ. Κρατημένα όλα. Ευχαριστώ όσους έστειλαν μήνυμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil1983 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 5/9/2021 στις 12:16 ΜΜ, iakwvina είπε Ξεκαθαρίζοντας το παλιό μου γραφείο βρήκα αυτά. Προτιμώ να τα δώσω όλα μαζί. Τα κόκκινα που γράφουν League of Legends είναι από ένα event, αχρησιμοποίητα, φουσκώνουν και είναι από αυτά που είναι σαν μπαστούνια και τα κοπάνας και κάνουν θόρυβο. Το sports band Kronoz ZeFit δεν λειτουργεί, δίνεται για ανταλλακτικά κυρίως για το λουράκι του και το φορτιστή του αν το έχει κάποιος. Βρίσκομαι Ν.Σμύρνη. Δόθηκαν Ευχαριστώ πάρα πολύ την iakwvina για τα πράγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, gebagia είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Gigabyte GA945 + Pentium Dual Core iPhone SE 2016 - αντίγραφο Turbo X 650W τροφοδοτικό Παραλαβή από Μαρούσι, δίπλα στο ΟΑΚΑ. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν μήνυμα. Ευχαριστώ. παρελαβα μητρικη+επεξεργαστη κ ευχαριστω το @gebagia για τα δωρα του ειμαι υποχρεος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω e6550 διαθέσιμους όπως έχω γράψει παραπάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyduck Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστώ τον cool @papars για το ψυγειάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimtar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστώ πολύ τον @Tigio13 για το μποξάκι!! πολύ εξυπηρετικός! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devil1983 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Χαρίζονται 3 ψηφιακοι δεκτές.. Άγνωστη λειτουργική κατάσταση..ήταν παρατημένα στο εξωχικο.. Πρώτα εδώ κ μετά ΠΜ Ευχαριστώ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, devil1983 είπε Χαρίζονται 3 ψηφιακοι δεκτές.. Άγνωστη λειτουργική κατάσταση..ήταν παρατημένα στο εξωχικο.. Πρώτα εδώ κ μετά ΠΜ Ευχαριστώ! Με ενδιαφερουν για εξοχικο παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, devil1983 είπε Χαρίζονται 3 ψηφιακοι δεκτές.. Άγνωστη λειτουργική κατάσταση..ήταν παρατημένα στο εξωχικο.. Πρώτα εδώ κ μετά ΠΜ Ευχαριστώ! ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360city Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 6/9/2021 στις 5:32 ΜΜ, Konstantin77 είπε Έχω e6550 διαθέσιμους όπως έχω γράψει παραπάνω. Εχεις ΡΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση