dimidi Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 ενδιαφερομαι για το 1 tiger Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 52 λεπτά πριν, Fuel7 είπε Ο Συναγερμος αυτοκινήτου πάει στον @stevakoz ο @stevakoz παρέλαβε τον συναγερμο. Εχει μεινει το λαστιχο προστασιας της κάσας για Huawei GT2 ακομα διαθεσιμη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 26/8/2021 στις 8:38 ΜΜ, Bigi444444 είπε Καλησπέρα σε όλους, Δίνονται κάποια αντικείμενα από την πλευρά μου με την εξής θερμή παράκληση: εάν κάποιο για οποιονδήποτε λόγο τελικά δεν χρησιμοποιηθεί να μην πεταχτεί σε σκουπίδια, να πάει για ανακύκλωση (αναλόγως περί τίνος πρόκειται) ή να δοθεί σε άλλον. Επίσης, δεν θα δοθεί τίποτα σε άτομα με λιγότερο από ένα χρόνο παρουσίας στο forum και 20-25 έστω μηνύματα. Μεροκάματα αλλού. Θα προτιμούσα επίσης να μην πέσει ένας μόνο πάνω σε όλα, αλλά να μοιραστούν κατά το δυνατόν υπεύθυνα. Δεν δύναμαι για διάφορους λόγους να κάνω αποστολές, θα παρακαλούσα να γίνει παραλαβή από τον Βύρωνα Αττικής. Πάμε λοιπόν: 1) Corsair carbide 540. Έχει χτυπηθεί λόγω επανειλημένων μετακινήσεων και έχει σπασίματα σε κάποια σημεία. Φαίνονται στην πρώτη φωτό, ειδικά αυτό στις γρίλιες. Στο κουμπί on/off δεν φαίνεται ιδιαίτερα. Για την ακρίβεια το σπάσιμο είναι ανάμεσα στις υποδοχές ακουστικών και μικροφώνου, μου έχει φύγει ελαφρώς το σχήμα στην φωτό. Στην πίσω πλευρά έχει σπασμένο το ένα αυτάκι που πιάνει η βίδα για το πάνω καπάκι, βιδώνει κανονικά λοξά όμως, το είχα έτσι εξαρχής. Τέλος, μου έχουν σπάσει και τα 2 αυτιά στα trays των σκληρών δίσκων (καραγκιοζιλίκια της corsair, γνωστό το πρόβλημα), αλλά κουμπώνουν και μπαινοβγαίνουν αν τα πιάσεις με το χέρι από την πίσω πλευρά του tray κανονικά. Θα δοθεί μαζί με τους 3 ανεμιστήρες του και ένα midplate από πλεξι που είχα φτιάξει για να καλύπτει τους δίσκους. Φαίνεται και αυτό στις φωτό, πλέον είναι λίγο γρατσουνισμένο. Υπάρχουν και τα μπροστινά καπάκια, απλά δεν έχω μπει στην διαδικασία να τα βάλω ομοίως και το tray τους και το κουτάκι με τις βίδες και ότι σκατολοΐδια είχε το κουτί. Σε γενικές γραμμές είναι οκ, μετά την τελευταία μετακόμιση το κράτησα περίπου 1 χρόνο στην συγκεκριμένη κατάσταση. Απόλυτα λειτουργικό, το θέμα είναι κατά πόσο ψυχολογικά αντέχει κάποιος να το βλέπει έτσι και εάν το βλέπει κιόλας. https://imgur.com/a/dIJ02nK 2) Ψύκτρα thermalright ultra 120 extreme. Στο κουτί της κανονικά, έχει μέσα το bracket και για am2 socket και για 775, απλά για το 775 δεν βρίσκω το backplate. Λογικά έφυγε πάνω στην 775 μητρική που είχα κάποτε και την έδωσα κι αυτή. http://thermalright.com/product/ultra-120-extreme-rev-c/ 3) 2 120ρηδες ανεμιστήρες Lian li. Τους είχε το κουτί μέσα και δεν τους χρησιμοποιώ. Δεν ξέρω άλλα specs, επισυνάπτω φωτό. Γενικά ακούγονται πολύ, δεν τους συστήνω εάν δεν έχετε controller, εκτός και είστε βαρήκοοι. https://imgur.com/a/Ldd3udp 4)α. Κόκκινη θήκη για tablet της case logic. Αχρησιμοποίητη. Δεν θυμάμαι εάν είναι για 7ρι ή 8ρι tablet. Νομίζω για 7ρι. Οι διαστάσεις της πάντως είναι 14Χ22εκ. β.Ας πούμε δερμάτινη θήκη για tablet από αυτές που είχαν πληκτρολόγιο και stand. Επίσης αχρησιμοποίητη και επίσης δεν θυμάμαι εάν είναι για 7ρι ή 8ρι, πρέπει να είχα το πολύ 3μήνες ταμπλέτα στη ζωή μου πριν από 10 χρόνια ξέρω ‘γω. Διαστάσεις 14Χ23 εκ. Έχει και κάτι καλώδια για την σύνδεσή της. Το ένα επιπλέον το είχα βάλει εγώ, μην με ρωτάτε γιατί, δεν θυμάμαι τι είχα στο μυαλό μου 10 χρόνια πριν. https://imgur.com/a/1qcYYcp 5) Lightscribe DVD±RW LG GH22LS30 https://www.cnet.com/products/lg-gh22ls30-super-multi-dvdrw-r-dl-dvd-ram-drive-serial-ata-series/ 6) Βάση στήριξης και ψύξης Deepcool Wind Pal Mini. Απόλυτα λειτουργική αν και συντονίζει η γρίλια της. Έχω αρκετά χρόνια να την χρησιμοποιήσω, δεν έχω πλέον καν λάπτοπ. Νομίζω εάν κάποιος βάλει λίγο μαλακό υλικό σε 2-3 σημεία θα στρώσει αρκετά θεωρώ. https://www.skroutz.gr/s/9538278/Deepcool-Wind-Pal-Mini.html 7) Usb πληκτρολόγιο ednet. Απόλυτα λειτουργικό. Αχρησιμοποίητο και αυτό για χρόνια. Έχει μια ωραία ροδέλα για να ανεβοκατεβάζεις την ένταση στο λειτουργικό και μεγάλο enter. Ψεύτικη αίσθηση στα πλήκτρα, αλλά οκ. https://imgur.com/a/uqqIq6N 8. Εμαγιέ μονή επιτραπέζια εστία ισχύος 450w απ’ ότι βλέπω. Μην με ρωτάτε τι δουλειά έχει αυτό το πράγμα και πώς βρέθηκε σπίτι μου, υποψιάζομαι είναι από τον αδερφό μου που είχε πάει κάμπινγκ πριν κάτι δεκαετίες με μια πρώην του! Από εμένα είναι αχρησιμοποίητο και γενικότερα απ’ όσο βλέπω, το έβαλα στην πρίζα πάντως και ζεσταίνει. https://imgur.com/a/HGsfBQe Συγγνώμη για το μπέρδεμα με το ανέβασμα, κάτι έκανα κατά λάθος ενώ έγραφα και το πόσταρα μισό. Τέλος πάντων, εκδηλώστε ενδιαφέρον και τα βρίσκουμε. EDIT: να κάνω μία σούμα: Για την ώρα το κουτί είναι να πάει στον Kostas Karras, η thermalright, τα ανεμιστήρια και η μαύρη θήκη στον teledomenet. Η κόκκινη θήκη και η βάση στον frantan και υπό εξέταση εάν θα σταλεί κατ' εξαίρεση το dvdrw. Η εστία στον teledomenet κι αυτή και το πληκτρολόγιο τελικά στον doubt. Φίλτατοι polog40 και kwnssk δυστυχώς για λίγο ατυχήσατε. Τα ανεμιστήρια polog40 θα τα έδινα σε εσένα για να μην πάνε 3 πράγματα σε ένα χρήστη αλλά οκ, λογικό είναι να θέλουν να συνδυαστούν και με την ψύκτρα. Για την ώρα είναι ελεύθερα τα: 4α, 5, 6, 7 και 8. Μόνο το dvdrw δεν έχει κλείσει να δοθεί ακόμα. Ευχαριστώ και δημόσια τον Κυριακό , για το DVD-RW που μου έστειλε! δεν φθάνει που μπήκε στον κοπο να κανει την αποστολή , αλλα δεν δέχθηκε και το αντίτιμο τον μεταφορικών εξοδων που κατέβαλε! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολύ ξανα , να εισαι καλα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Ειναι ο παλμογραφος που πηρα μαζι με το φορητο σημερα. Εχει σπασμενο πανελ, αν υπαρχει καποιος που το εχει με καλη οθονη μπορουμε να το παντρεψουμε. Η του δινω αυτο η μου δινει το δικο του, τα υπολοιπα με πμ. Δεν ειναι ακριβο πολυ, κανενα 20ευρο εχει στο ebay αλλα καλο θα ειναι να βγει ενας λειτουργικος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TeoG13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Χαρίζεται μητρική Dell 0XP35R από laptop inspiron M5040, σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση, λόγω έλλειψης τροφοδοτικού για δοκιμή. Έχει πάνω την ψύκτρα, κουμπί on/off, τη θύρα φόρτισης, την πλακέτα για τα USB ports. Δεν έχει RAM και κάρτα Wi-Fi. Φωτογραφία ενδεικτική από το ίντερνετ. Μόνο παραλαβή χέρι-χέρι στη Δράμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolee Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 22 λεπτά πριν, TeoG13 είπε Χαρίζεται μητρική Dell 0XP35R από laptop inspiron M5040, σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση, λόγω έλλειψης τροφοδοτικού για δοκιμή. Έχει πάνω την ψύκτρα, κουμπί on/off, τη θύρα φόρτισης, την πλακέτα για τα USB ports. Δεν έχει RAM και κάρτα Wi-Fi. Φωτογραφία ενδεικτική από το ίντερνετ. Μόνο παραλαβή χέρι-χέρι στη Δράμα. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 1/9/2021 στις 9:34 ΠΜ, vidalao είπε Καλημέρα στην παρέα. Χαρίζονται τα παρακάτω: καρότσι για δίδυμα, σε σχετικά καλή κατάσταση παρκοκρέβατο (χρειάζεται επισκευή στο φερμουάρ του) Ρηλαξ παιχνίδι αλογάκι γιογιο Ευχαριστώ πολύ για την προσφορά και για τη μικρή αναμονή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Ευχαριστώ τον tigergreg για το usb ,hub και τον δίσκο,να σαι καλά Γρηγόρη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Tigio13 είπε Καλησπέρα ξανά ποστάρω κάποια πράγματα που τα είχα βάλει και στον παρελθόν και δεν έφυγαν πριν πάνε σκουπίδια και βάζω και μερικά νέα. Λοιπόν έχουμε 4 ρουτερ από τα οποία το abd δεν έχει τροφοδοτικό, ένα dvd rw για σταθερό pc το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί πολύ λίγο, ένας αποκωδικοποιητής nova, αυτό το dream που μοιάζει επίσης αποκωδικοποιητής, καμια 50αρια dvd r ένα καλώδιο scart και ένα κοντρόλ για xbox 360. Και ένα tv box 720 p αν θυμάμαι καλά είναι και χθες που το τσέκαρα έχει μείνει στην 4.2.2 έκδοση android. Ανέβασα και γιαυτό φώτο μόλις. Η φώτο με τις θήκες είναι που τα είχα ξανά ανεβάσει. Παραλαβή από μόνο από το χώρο μου στο παλαιό Φάληρο. Αποκωδικοποιητής nova και dvdr έχουν κρατηθεί στον giannis123 Tv box στον dimtar. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2021 από Tigio13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Tigio13 είπε Αποκωδικοποιητής nova και dvdr έχουν κρατηθεί στον giannis123 Tv box στον dimtar. Καλησπερα, είμαι γειτόνισσα και αν αλλάξει κάτι με το dvd r let me know.... ψάχνω πολύ καιρό ένα και πάντα τα χάνω στο παρά Τσακ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται 2 θηκες σκληρων δισκων 2,5 IDE USB2. Παρακαλώ πολύ αν μπορεί να με εξυπηρετήσει κάποιος και αν έρθει Κρήτη κερνάω ρακές. Aν πάει να παραλάβει κάτι κάποιος από τον tigergreg και μπορεί να πάρει και την μία θήκη για μένα και να την αποστείλει (με ΕΛΤΑ με δικά μου έξοδα φυσικά), παρακαλώ πολύ να με ενημερώσει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gebagia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Χαρίζονται τα παρακάτω: Gigabyte GA945 + Pentium Dual Core iPhone SE 2016 - αντίγραφο Turbo X 650W τροφοδοτικό Παραλαβή από Μαρούσι, δίπλα στο ΟΑΚΑ. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν μήνυμα. Ευχαριστώ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, gebagia είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Gigabyte GA945 + Pentium Dual Core iPhone SE 2016 - αντίγραφο Turbo X 650W τροφοδοτικό Παραλαβή από Μαρούσι, δίπλα στο ΟΑΚΑ. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν μήνυμα. Ευχαριστώ. Καλημέρα.Θα με ενδιεφερε η μητρικη και το τροφοδοτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostakis81 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, gebagia είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Gigabyte GA945 + Pentium Dual Core iPhone SE 2016 - αντίγραφο Turbo X 650W τροφοδοτικό Παραλαβή από Μαρούσι, δίπλα στο ΟΑΚΑ. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν μήνυμα. Ευχαριστώ. καλημερα θα με ενδειεφερε το iphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gebagia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, gebagia είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Gigabyte GA945 + Pentium Dual Core iPhone SE 2016 - αντίγραφο Turbo X 650W τροφοδοτικό Παραλαβή από Μαρούσι, δίπλα στο ΟΑΚΑ. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν μήνυμα. Ευχαριστώ. Κρατημένα: Το τροφοδοτικό και το iphone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση