m4nos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 51 λεπτά πριν, tigergreg είπε Οι μνημες βρυκολακιασαν.... ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΒΡΟΧΗ ΕΛΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΕΙΝΗ.....ΤΟΛΗΣ! Εχουμε ακομα τα εξης... 1.Ραδιοφωνο (μαλλον) SOEWEL SW-519U λειτουργικο με νεες μπαταριες χωρις το καπακι των μπαταριων και δεν αλλαζει σταθμο η δεν γνωριζω πως αλλαζουν. 2.POWERTECH mini usb hub 4 in 1λειτουργικο με διακοπτακια και φωτακια λειτουργιας στικακιου... 3.Φορτιστης για περιεργες μπαταριες TAMAX BC-802 4.CHARGER SY-103B επιτοιχιος φορτιστης αγνωστων λοιπων στοιχειων... 5.Φορτιστης με περιεργο βυσμα SONY AC-LS5 6.Φορτιστης SONY AC-L200B με βαση SONY DCRA-C230 αγνωστης χρησης... 7.Φορτιστης SONY BC-CS3 αγνωστων λοιπων στοιχειων... 8.Φορτιστης SONY PSP-104 προφανως για καποιο psp... 9.Φορητος ανιχνευτης πλαστων χαρτονομισματων TELCO KLD-126 σφραγισμενος με λουρακι για τον λαιμο. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ.... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε ΠΜ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ 2.... πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defaultuser2003 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Χαρίζονται καλώδια Ethernet: - 3 κομμάτια, Cat6, 2m το καθένα - 3 κομμάτια, άγνωστο cat (ίσως 5e), 1m το καθένα Παραλαβή από Νέο Φάληρο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagossss13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 15 ώρες πριν, tigergreg είπε Οι μνημες βρυκολακιασαν.... ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΒΡΟΧΗ ΕΛΑ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΚΕΙΝΗ.....ΤΟΛΗΣ! Εχουμε ακομα τα εξης... 1.Ραδιοφωνο (μαλλον) SOEWEL SW-519U λειτουργικο με νεες μπαταριες χωρις το καπακι των μπαταριων και δεν αλλαζει σταθμο η δεν γνωριζω πως αλλαζουν. 2.POWERTECH mini usb hub 4 in 1λειτουργικο με διακοπτακια και φωτακια λειτουργιας στικακιου... 3.Φορτιστης για περιεργες μπαταριες TAMAX BC-802 4.CHARGER SY-103B επιτοιχιος φορτιστης αγνωστων λοιπων στοιχειων... 5.Φορτιστης με περιεργο βυσμα SONY AC-LS5 6.Φορτιστης SONY AC-L200B με βαση SONY DCRA-C230 αγνωστης χρησης... 7.Φορτιστης SONY BC-CS3 αγνωστων λοιπων στοιχειων... 8.Φορτιστης SONY PSP-104 προφανως για καποιο psp... 9.Φορητος ανιχνευτης πλαστων χαρτονομισματων TELCO KLD-126 σφραγισμενος με λουρακι για τον λαιμο. ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ.... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε ΠΜ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ ΟΥΛΑ.... καλημέρα εαν σε περίπτωση δεν πάρουνε το usb hub το Νο 2 θα το θέλα να το έπαιρνα εγώ για να το χρησιμοποιήσω άμεσα Στις 29/8/2021 στις 8:20 ΜΜ, kraken92 είπε Χαρίζονται 2 γυαλιά Ηλίου ελάχιστα φορεμένα το ένα πράντα και το άλλο αρμάνι. Επίσης χαρίζεται και ένα στερεοφωνικό Hi-fi Sharp με ξύλινα ηχεία. Διαθέτει 5 θήκες cd, ραδιόφωνο και θυρα usb για αναπαραγωγή mp3. Είμαι Ηλιούπολη, Αθήνα όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει pm να του στείλω διεύθυνση. Με ενδιαφέρει συναλλαγή χέρι με χέρι. Ευχαριστώ. καλημέρα να ευχαριστήσω θερμά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τον Kraken92 που μου χάρισε το στερεοφωνικό το sharp, είναι τέλειο το στερεοφωνικό σε εκπληκτική κατάσταση, να σε έχει ο θεός καλά φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, defaultuser2003 είπε Χαρίζονται καλώδια Ethernet: - 3 κομμάτια, Cat6, 2m το καθένα - 3 κομμάτια, άγνωστο cat (ίσως 5e), 1m το καθένα Παραλαβή από Νέο Φάληρο. Καλημέρα - δηλώνω ενδιαφέρον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Πιάτο Νόβα, όπως το βλέπετε. Δεν υπάρχει το στήριγμα του LNB. Παραλαβή μόνο από Αιγάλεω, αν δεν το θέλει κανείς θα πάει για σκράπ. Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 χαρίζεται laptop acer 5742g για ανταλλακτικα αγνωστης λειτουργικής καταστασης. πιθανον να μπορεί κάποιος να το επαναφέρει. επίσης μέσα στην τσάντα είναι ένα χαλασμένο board ds0138 digital oscilloscope με οθόνη και κάποια πλαστικά τηλεκοντρολ κτλ. δίνονται όλα μαζί. παραλαβη από χαιδάρι κατόπιν συνεννόησης. ευχαριστω 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Χαρίζονται οι πιο κάτω led λαμπτήρες. Είναι τριάντα (30) και την στιγμή της αποθήκευσής τους ήταν όλοι σε λειτουργική κατάσταση. Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ κάνοντας quote αυτό το post κι ακολούθως pm για λεπτομέρειες αποστολής. Τα έξοδα αποστολής θα τα αναλάβω εγώ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tasosv1 είπε χαρίζεται laptop acer 5742g για ανταλλακτικα αγνωστης λειτουργικής καταστασης. πιθανον να μπορεί κάποιος να το επαναφέρει. επίσης μέσα στην τσάντα είναι ένα χαλασμένο board ds0138 digital oscilloscope με οθόνη και κάποια πλαστικά τηλεκοντρολ κτλ. δίνονται όλα μαζί. παραλαβη από χαιδάρι κατόπιν συνεννόησης. ευχαριστω Έχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tasosv1 είπε χαρίζεται laptop acer 5742g για ανταλλακτικα αγνωστης λειτουργικής καταστασης. πιθανον να μπορεί κάποιος να το επαναφέρει. επίσης μέσα στην τσάντα είναι ένα χαλασμένο board ds0138 digital oscilloscope με οθόνη και κάποια πλαστικά τηλεκοντρολ κτλ. δίνονται όλα μαζί. παραλαβη από χαιδάρι κατόπιν συνεννόησης. ευχαριστω Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krami Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, wizzy είπε Χαρίζονται οι πιο κάτω led λαμπτήρες. Είναι τριάντα (30) και την στιγμή της αποθήκευσής τους ήταν όλοι σε λειτουργική κατάσταση. Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ κάνοντας quote αυτό το post κι ακολούθως pm για λεπτομέρειες αποστολής. Τα έξοδα αποστολής θα τα αναλάβω εγώ. ενδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, tasosv1 είπε χαρίζεται laptop acer 5742g Αν υπαρχει φορτιστης για ACER 19V 3,42A με ενδιαφερει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasosv1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tigergreg είπε Αν υπαρχει φορτιστης για ACER 19V 3,42A με ενδιαφερει. δυστυχως οχι γρηγορη.... χαριζεται τσαντακι με ιμαντα για τον ωμο. ειναι περιπου 20*15 και εχει 2 θεσεις. το υφασμα του ειναι λεπτο. φθαρμενο αλλα λειτουργικο. παραλαβη απο χαιδαρι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BOYXBA Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, wizzy είπε Χαρίζονται οι πιο κάτω led λαμπτήρες. Είναι τριάντα (30) και την στιγμή της αποθήκευσής τους ήταν όλοι σε λειτουργική κατάσταση. Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ κάνοντας quote αυτό το post κι ακολούθως pm για λεπτομέρειες αποστολής. Τα έξοδα αποστολής θα τα αναλάβω εγώ. pm 45 λεπτά πριν, wizzy είπε Χαρίζονται οι πιο κάτω led λαμπτήρες. Είναι τριάντα (30) και την στιγμή της αποθήκευσής τους ήταν όλοι σε λειτουργική κατάσταση. Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ κάνοντας quote αυτό το post κι ακολούθως pm για λεπτομέρειες αποστολής. Τα έξοδα αποστολής θα τα αναλάβω εγώ. pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, wizzy είπε Χαρίζονται οι πιο κάτω led λαμπτήρες. Είναι τριάντα (30) και την στιγμή της αποθήκευσής τους ήταν όλοι σε λειτουργική κατάσταση. Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΕΔΩ κάνοντας quote αυτό το post κι ακολούθως pm για λεπτομέρειες αποστολής. Τα έξοδα αποστολής θα τα αναλάβω εγώ. Θα με ενδιέφεραν 2-3 σε 12 βόλτ. Στέλνω π.μ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δύο κάρτες agp 7600gs Δυο motherboard είναι και τα δύο ddr1 Ένα 478 ένα 775 Παραλαβη από Καλλιθέα κεντρικά και άμεσα χωρίς σειρά προτεραιότητας Πρώτα εδώ μετά pm Θα εξαιρεθούν τακτικοί θαμώνες Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από sotos 1 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση