tigergreg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω συμμετεχω μονο στα μαδριλενικα...🤣 1,Κουτα με 200 dvd....εχει και αισθησιακα... 2.fujitsu siemens scaleo λειτουργικο χωρις σκληρο 3.COMPACT 3CD-RADIO-TAPE PHILIPS θελει σερβις η σιντιερα του. Με 2 ηχεια και τ/χ. EΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟ.... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΔΟΘΗΚΑΝ ΟΥΛΑ! Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 51 λεπτά πριν, tigergreg είπε Κουτα με 200 dvd....εχει και αισθησιακα... Μήπως σου βρίσκεται και κανένα player? 😇 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 8 λεπτά πριν, Doubt είπε Μήπως σου βρίσκεται και κανένα player? 😇 ΕΒΑΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΦΤΟΥΝΗ....😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, tigergreg είπε 3.COMPACT 3CD-RADIO-TAPE PHILIPS θελει σερβις η σιντιερα του. Με 2 ηχεια και τ/χ. EΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟ.... Στέλνω για το ηχοσύστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siopilakis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Εγω συμμετεχω μονο στα μαδριλενικα...🤣 1,Κουτα με 200 dvd....εχει και αισθησιακα... 2.fujitsu siemens scaleo λειτουργικο χωρις σκληρο 3.COMPACT 3CD-RADIO-TAPE PHILIPS θελει σερβις η σιντιερα του. Με 2 ηχεια και τ/χ. EΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟ.... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ Στέλνω για το κουτι υπολογιστή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Εγω συμμετεχω μονο στα μαδριλενικα...🤣 1,Κουτα με 200 dvd....εχει και αισθησιακα... 2.fujitsu siemens scaleo λειτουργικο χωρις σκληρο 3.COMPACT 3CD-RADIO-TAPE PHILIPS θελει σερβις η σιντιερα του. Με 2 ηχεια και τ/χ. EΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΦΩΤΟ.... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ Καλησπέρα Γρηγόρη. ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τό .fujitsu siemens scaleo. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, cubilone είπε Χαρίζεται Thinkpad X230 με δύο φορτιστές (ο ένας είναι ελαττωματικός αλλά δεν θυμάμαι ποιος) χωρίς εσωτερικό σκληρό και με καταλανικό (;) πληκτρολόγιο, αγορασμένο refurbished από Cosmodata. Κατά τ' άλλα λειτουργεί. Αθήνα. EDIT: Κρατημένο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Αν κάνεις κλήρωση, ενδιαφέρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Πρέπει να φτιάξω ένα script "Ευχαριστώ τον Γρηγόρη" @tigergreg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Αν δεν έληξε η φάση με το ThinkPad, και γω επιθυμώ συμμετοχή στην κλήρωση. Υπάρχουν δύο τροφοδοτικά από παλιά Optiplex 7(50-55; Κάτι σε 700). Ήταν λειτουργικά όταν αφαιρέθηκαν. Αν υπάρξει ενδιαφέρον θα τα αναζητήσω στο πατρικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Με ενδιαφέρει το τροφοδοτικό αν είναι 755. PM. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Αγνωστης λειτουργικοτητας αμφοτερα.... 1.Παλιο αχρησιμοποιητο τροφοδοτικο JNC LC-A350ATX 2.Επιτοιχιος φορτιστης ΑΑ και ΑΑΑ μπαταριωνε CAMELION BC-0688S Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από tigergreg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Στις 19/8/2021 στις 3:30 ΜΜ, cubilone είπε Χαρίζεται Thinkpad X230 με δύο φορτιστές (ο ένας είναι ελαττωματικός αλλά δεν θυμάμαι ποιος) χωρίς εσωτερικό σκληρό και με καταλανικό (;) πληκτρολόγιο, αγορασμένο refurbished από Cosmodata. Κατά τ' άλλα λειτουργεί. Αθήνα. EDIT: Κρατημένο. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπητό cubilone. Θα πιάσει τόπο. Θα επανέλθω με χάρισμα το λαπτοπ που θα αντικαταστήσει μολις το συμμαζέψω λίγο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Thnks grigouar για το φορτηστη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickStavr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Χαρίζονται: 2 Desktops (δεν έχουν τους σκληρούς - τα υπόλοιπα specs τους είναι εποχής ≈ 2005) Q-Connect Μηχανή Βιβλιοδεσίας (μαζί με κάποια εξώφυλλα και οπισθόφυλλα) Αφίσα Star Wars (Episode VIII – The Last Jedi) Τα ηχεία αυτής της αγγελίας Παραλαβή από σταθμό Κηφισιάς. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση