georgios65 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 12 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Παλιό (νόμιμο & αχρησιμοποίητο) software: Norton mobile security, Norton Internet security & Windows Vista Home Premium). Σε περιπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος post εδώ και pm. Καλημέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ενδιαφέρον μου γιά τά Windows Vista Home Premium, ἐφόσον μποροῦν νά ἀποσταλοῦν ταχυδρομικῶς, φυσικά μέ δικά μου ἔξοδα. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 14 ώρες πριν, Kostas.karras είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Πμ για τα συναφη Τα δισκάκια που βλέπω είναι άγραφα ή γραμμένα? Πόσα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, MessengerOfGood είπε Τα δισκάκια που βλέπω είναι άγραφα ή γραμμένα? Πόσα είναι; Γραμμενα με μουσικες αγνωστο τί ακριβως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavouromamouna Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 23 ώρες πριν, Kavouromamouna είπε Χαρίζονται 13 ταινίες DVD, από εφημερίδες και περιοδικά. Σε πολύ καλή κατάσταση, όλες με ελληνικούς υπότιτλους. Παραλαβή μόνο από σταθμό μετρό Συγγρού/Φιξ ή Νέος Κόσμος - δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής. ΕΦΥΓΑΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiv Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Παρέλαβα απο @tigergreg Γρηγόρη... ευχαριστω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 20 ώρες πριν, Kostas.karras είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ Πμ για τα συναφη Το επιπλάκι αποσυναρμολογείται? Αν όχι μπορείς να μου πεις διαστάσεις να δω αν χωράει στο αμάξι. Θα με ενδιέφερε αν δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλο. Αν δε το ζητήσει κανείς άλλος, μη το πετάξεις, μπορώ να περάσω να το πάρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) επανερχομαι για τις μητρικες που χαριζω αναλυτικα οσο γινεται. 1)δεν γραφει μαρκα 478--αγνωστη λειτουργικη κατασταση 2)δεν γραφει μαρκα 478--αγνωστη λειτουργικη κατασταση 3)futjitsu siemens 478 αγνωστη λειτουργικη κατασταση 4)gigabyte GA-EP35C-DS3R --775--εκκινει αναβουν τα λαμπακια της ξαναεπανεκκινει δεν δινει εικονα 5)ASUS P5GV-MX--478-αγνωστη λειτουργικη κατασταση να τονισω οτι ολες ειναι σκετες χωρις CPU _Ψυκτρες κτλ θα προτιμουσα να τις παρει ολες ενας μια και εξω οποιος τις θελει ερχεται σπιτι μου,δεν στελνω ευχαριστω η ASUS Δεν ειναι στις φωτο tassou και thodoris 85 ειχαν εκδηλωσει ενδιαφερων οποτε θα προηγηθουν αν θελουν κατι οπως επισης και kostaskarras Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2021 από blackhill66 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 6 λεπτά πριν, blackhill66 είπε επανερχομαι για τις μητρικες που χαριζω αναλυτικα οσο γινεται. 1)δεν γραφει μαρκα 478--αγνωστη λειτουργικη κατασταση 2)δεν γραφει μαρκα 478--αγνωστη λειτουργικη κατασταση 3)futjitsu siemens 478 αγνωστη λειτουργικη κατασταση 4)gigabyte GA-EP35C-DS3R --775--εκκινει αναβουν τα λαμπακια της ξαναεπανεκκινει δεν δινει εικονα 5)ASUS P5GV-MX--478-αγνωστη λειτουργικη κατασταση να τονισω οτι ολες ειναι σκετες χωρις CPU _Ψυκτρες κτλ θα προτιμουσα να τις παρει ολες ενας μια και εξω οποιος τις θελει ερχεται σπιτι μου,δεν στελνω ευχαριστω η ASUS Δεν ειναι στις φωτο tassou και thodoris 85 ειχαν εκδηλωσει ενδιαφερων οποτε θα προηγηθουν αν θελουν κατι οπως επισης και kostaskarras Συνεχίζω να ενδιαφέρομαι. Στέλνω Pm. Αν δεν έχει πρόβλημα παίρνω και του thodoris 85 που ξέρω πως είμαστε κοντά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 ΤasSou δικες σου 1-2-3-5 kostas.karras 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) ΑΘΗΝΑ Χαρίζονται τα παρακάτω 1) DVD reader sata (αγνωστη κατάσταση) 2) LG DVD reader IDE (αγνωστη κατάσταση) 3) δύο 2pin rj11 + ένα καλώδιο για floppy 4) 8 παιχνίδια για ps2 οχι αποστολες! ποστ και μετά πμ. παραλαβή από το χώρο μου (αγιο αντρεα) , χωρις εξαιρέσεις οσον αφορά τις απόστολες. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2021 από georgeps21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Δίνεται κουπόνι steam για το fault-milestone one. Ο πρώτος που θα μου στείλει pm μετά από post εδώ, δικό του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, staman007 είπε Δίνεται κουπόνι steam για το fault-milestone one. Ο πρώτος που θα μου στείλει pm μετά από post εδώ, δικό του. πμ Αποσύρω. Παρανόησα. Λυπάμαι για την αναστάτωση. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2021 από TasSou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 38 minutes ago, georgeps21 said: ΑΘΗΝΑ Χαρίζονται τα παρακάτω 1) DVD reader sata (αγνωστη κατάσταση) 2) LG DVD reader IDE (αγνωστη κατάσταση) 3) δύο 2pin rj11 + ένα καλώδιο για floppy 4) 8 παιχνίδια για ps2 οχι αποστολες! ποστ και μετά πμ. παραλαβή από το χώρο μου, χωρις εξαιρέσεις οσον αφορά τις απόστολες. Καλησπέρα στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, Masamune είπε Καλησπέρα στέλνω πμ κρατημένα τα παιχνίδια ps2 για τον φίλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, blackhill66 είπε επανερχομαι για τις μητρικες που χαριζω αναλυτικα οσο γινεται. 1)δεν γραφει μαρκα 478--αγνωστη λειτουργικη κατασταση 2)δεν γραφει μαρκα 478--αγνωστη λειτουργικη κατασταση 3)futjitsu siemens 478 αγνωστη λειτουργικη κατασταση 4)gigabyte GA-EP35C-DS3R --775--εκκινει αναβουν τα λαμπακια της ξαναεπανεκκινει δεν δινει εικονα 5)ASUS P5GV-MX--478-αγνωστη λειτουργικη κατασταση να τονισω οτι ολες ειναι σκετες χωρις CPU _Ψυκτρες κτλ θα προτιμουσα να τις παρει ολες ενας μια και εξω οποιος τις θελει ερχεται σπιτι μου,δεν στελνω ευχαριστω η ASUS Δεν ειναι στις φωτο tassou και thodoris 85 ειχαν εκδηλωσει ενδιαφερων οποτε θα προηγηθουν αν θελουν κατι οπως επισης και kostaskarras Με ενδιαφέρει και εμένα η gigabyte. Πρόβλημα στο bios έχει, έχω ξαναφτιάξει τέτοια με το ίδιο σύμπτωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση