TeoG13 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, cubilone είπε Χαρίζεται Thinkpad X230 με δύο φορτιστές (ο ένας είναι ελαττωματικός αλλά δεν θυμάμαι ποιος) χωρίς εσωτερικό σκληρό και με καταλανικό (;) πληκτρολόγιο, αγορασμένο refurbished από Cosmodata. Κατά τ' άλλα λειτουργεί. Αθήνα. Καλησπέρα, αν μπορείς κάνεις αποστολή στην επαρχία ενδιαφέρομαι. Στέλνω pm. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από TeoG13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hoannis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, cubilone είπε Χαρίζεται Thinkpad X230 με δύο φορτιστές (ο ένας είναι ελαττωματικός αλλά δεν θυμάμαι ποιος) χωρίς εσωτερικό σκληρό και με καταλανικό (;) πληκτρολόγιο, αγορασμένο refurbished από Cosmodata. Κατά τ' άλλα λειτουργεί. Αθήνα. Αν δεν το πάρει ο συμφορουμίτης παραπάνω ενδιαφέρομαι και εγώ , πάντα με την προυπόθεση ότι στέλνεις εκτός Αθήνας (είμαι Θεσσαλονίκη). Μπορώ να στείλω courier να το παραλάβει , δεν θα το στείλεις εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, cubilone είπε Χαρίζεται Thinkpad X230 με δύο φορτιστές (ο ένας είναι ελαττωματικός αλλά δεν θυμάμαι ποιος) χωρίς εσωτερικό σκληρό και με καταλανικό (;) πληκτρολόγιο, αγορασμένο refurbished από Cosmodata. Κατά τ' άλλα λειτουργεί. Αθήνα. Ενδιαφέρομαι και εγώ με όλα τα έξοδα δικά μου στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cubilone Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, TeoG13 είπε Καλησπέρα, αν μπορείς κάνεις αποστολή στην επαρχία ενδιαφέρομαι. Στέλνω pm. 1 λεπτό πριν, hoannis είπε Αν δεν το πάρει ο συμφορουμίτης παραπάνω ενδιαφέρομαι και εγώ , πάντα με την προυπόθεση ότι στέλνεις εκτός Αθήνας (είμαι Θεσσαλονίκη). Μπορώ να στείλω courier να το παραλάβει , δεν θα το στείλεις εσύ. Λόγω έλλειψης χρόνου θα προτιμούσα Αθήνα αλλά αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον το βλέπουμε. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από cubilone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krami Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 9 λεπτά πριν, cubilone είπε Χαρίζεται Thinkpad X230 με δύο φορτιστές (ο ένας είναι ελαττωματικός αλλά δεν θυμάμαι ποιος) χωρίς εσωτερικό σκληρό και με καταλανικό (;) πληκτρολόγιο, αγορασμένο refurbished από Cosmodata. Κατά τ' άλλα λειτουργεί. Αθήνα. Με ενδιαφερει κι εμενα αν γινει κληρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, cubilone είπε Λόγω έλλειψης χρόνου θα προτιμούσα Αθήνα αλλά δεν υπάρξει ενδιαφέρον το βλέπουμε. Περίμενε 2-3 λεπτάκια.. 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, cubilone είπε Χαρίζεται Thinkpad X230 με δύο φορτιστές (ο ένας είναι ελαττωματικός αλλά δεν θυμάμαι ποιος) χωρίς εσωτερικό σκληρό και με καταλανικό (;) πληκτρολόγιο, αγορασμένο refurbished από Cosmodata. Κατά τ' άλλα λειτουργεί. Αθήνα. Καλησπέρα με ενδιαφέρει και μένα γυρίζω Δευτέρα Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, cubilone είπε Χαρίζεται Thinkpad X230 με δύο φορτιστές (ο ένας είναι ελαττωματικός αλλά δεν θυμάμαι ποιος) χωρίς εσωτερικό σκληρό και με καταλανικό (;) πληκτρολόγιο, αγορασμένο refurbished από Cosmodata. Κατά τ' άλλα λειτουργεί. Αθήνα. Καλησπέρα, Με ενδιαφερει κ εμενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefstef Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 ενδιαφέρομαι και εγώ αν γίνει κλήρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr^Robot Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 43 λεπτά πριν, cubilone είπε Χαρίζεται Thinkpad X230 με δύο φορτιστές (ο ένας είναι ελαττωματικός αλλά δεν θυμάμαι ποιος) χωρίς εσωτερικό σκληρό και με καταλανικό (;) πληκτρολόγιο, αγορασμένο refurbished από Cosmodata. Κατά τ' άλλα λειτουργεί. Αθήνα. Και εγώ στην κλήρωση για το thinkpad pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis79 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 48 λεπτά πριν, cubilone είπε Χαρίζεται Thinkpad X230 με δύο φορτιστές (ο ένας είναι ελαττωματικός αλλά δεν θυμάμαι ποιος) χωρίς εσωτερικό σκληρό και με καταλανικό (;) πληκτρολόγιο, αγορασμένο refurbished από Cosmodata. Κατά τ' άλλα λειτουργεί. Αθήνα. Πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetso Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koukis hlias Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 44099E8D-8BBB-4F47-9D67-A78EA8EE2094.webp πάει το ινσομνια έφαγε κομπλάρισμα από σαφάρι Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2021 από koukis hlias 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevakoz Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, cubilone είπε Χαρίζεται Thinkpad X230 με δύο φορτιστές (ο ένας είναι ελαττωματικός αλλά δεν θυμάμαι ποιος) χωρίς εσωτερικό σκληρό και με καταλανικό (;) πληκτρολόγιο, αγορασμένο refurbished από Cosmodata. Κατά τ' άλλα λειτουργεί. Αθήνα. και γω δηλωνω ενδιαφερον,απο αθηνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPk Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2021 Δηλώνω και εγω ενδιαφέρων μπας και σώσει το δικο μου x230 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση