Doubt Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2021 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user37 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Χαρίζοντε τα εικονιζόμενα Vans, φορεμένα ελάχιστα, σε πολυ καλή κατάσταση. Νούμερο 44. Αθήνα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user37 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Χαρίζοντε τα εικονιζόμενα Vans, φορεμένα ελάχιστα, σε πολυ καλή κατάσταση. Νούμερο 44. Αθήνα. 18 λεπτά πριν, user37 είπε Χαρίζοντε τα εικονιζόμενα Vans, φορεμένα ελάχιστα, σε πολυ καλή κατάσταση. Νούμερο 44. Αθήνα. Tα Vans δωθηκαν 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nsom-n1k Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 45 λεπτά πριν, user37 είπε Χαρίζοντε τα εικονιζόμενα Lakai Telford, φορεμένα μερικά λεπτά για την δοκιμή μόνο. Εν τελει κάτσανε μικρά. Σε καινούρια κατάσταση. Νούμερο 44. Αθήνα. Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά, θα με ενδιέφεραν κι εμένα, στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user37 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Παιδια δωθηκαν και αυτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 1.ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΟΓΚΟ REVLON RVDR5222 σχετικα καινουργιο αλλα θελει λιγη αποτριχωση. Το ελαττωμα του ειναι οτι ειναι μονο 120v με αμερικανικη πριζα. 2.Μικρη κουρευτικη μηχανη HAIR CLIPPER Kemei με 4 εξαρτηματα και καλωδιο USB. Αναβει το λαμπακι της αλλα δεν γνωριζω πως και αν λειτουργει. Περιπου σαν της φωτο αλλα μαυρη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisthegreat Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας, Χαριζω το HP πολυμηχάνημα 3835. Όταν πάει να τραβήξει το χαρτί το μασάει. Το άνοιξα και προσπάθησα να το φτιάξω, αλλά δεν το κατάφερα. Λειτουργεί κανονικά σαν Scanner. Παραλαβή από Αθήνα - Σεπόλια. Πρώτα μήνυμα εδώ και μετά pm. Έχω δικαίωμα να επιλέξω εγώ ποιος θα το πάρει. Ευχαριστώ Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από akisthegreat 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Χαρίζεται δωροκαρτα 5€ απο το Πλαίσιο για αγορά λευκών συσκευών (πάνω απο 50€) και μέχρι 31 Αυγουστου.Παραλαβη πρωι/μεσημέρι Δαφνη,απογευματα Κυψέλη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Δίνεται το παρακάτω καθισματάκι (recaro young expert) για παιδάκι μέχρι 4 χρονών (9-18 κιλά). Έχει αγοραστεί το 2014, δεν έχει εμπλακεί σε τρακάρισμα και δε γνωρίζω αν έχει παρέλθει η ημερομηνία "λήξης" του. Σήκωσα το κάλυμμα και το έβγαλα και μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του. Κανονικά έχει κάποιο εφρολέξ, αλλά με τον καιρό/χρήση κόπηκε σε κομμάτια και πετάχτηκαν. Εμείς είχαμε καταλήξει να το χρησιμοποιούμε χωρίς τα αφρολέξ χωρίς πρόβλημα (έτσι όπως φαίνεται και στην τελευταία εσωτερική φωτογραφία). Παραλαβή από το χώρο μου στο Χαλάνδρι Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από thodoris1985 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis1988 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, thodoris1985 είπε Δίνεται το παρακάτω καθισματάκι (recaro young expert) για παιδάκι μέχρι 4 χρονών (9-18 κιλά). Έχει αγοραστεί το 2014, δεν έχει εμπλακεί σε τρακάρισμα και δε γνωρίζω αν έχει παρέλθει η ημερομηνία "λήξης" του. Σήκωσα το κάλυμμα και το έβγαλα και μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του. Κανονικά έχει κάποιο εφρολέξ, αλλά με τον καιρό/χρήση κόπηκε σε κομμάτια και πετάχτηκαν. Εμείς είχαμε καταλήξει να το χρησιμοποιούμε χωρίς τα αφρολέξ χωρίς πρόβλημα (έτσι όπως φαίνεται και στην τελευταία εσωτερική φωτογραφία). Παραλαβή από το χώρο μου στο Χαλάνδρι Ενημερωτικά η ημερομηνία λήξης χωρίς να έχει υπάρξει ατύχημα είναι κατά κανόνα τα 10 έτη, για όποιον ενδιαφέρεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Al_pacino Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Χαρίζεται σκελετός γυαλιών οράσεως σε μπλε χρώμα τελείως καινούριος αφόρετος για οσους θελουν γυαλιά και οπως ξερετε το κρατος δινει μονο 100 ευρω που δεν φτάνει για σκελετο και για κρυσταλλα ......... παραλαβή απο το χωρο μου πμ πρωτα εδω και μετα inbox αποστολές δεν κανω ....... χωρις προτεραιότητά και να εχεις ξανα χαρίσει . 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Al_pacino είπε Χαρίζεται σκελετός γυαλιών οράσεως σε μπλε χρώμα τελείως καινούριος αφόρετος για οσους θελουν γυαλιά και οπως ξερετε το κρατος δινει μονο 100 ευρω που δεν φτάνει για σκελετο και για κρυσταλλα ......... παραλαβή απο το χωρο μου πμ πρωτα εδω και μετα inbox αποστολές δεν κανω ....... χωρις προτεραιότητά και να εχεις ξανα χαρίσει . δεν αρεσαν στη συζυγο οποτε αποσυρομαι , ευχαριστω Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από frantan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Στις 12/7/2021 στις 10:14 ΠΜ, Dim_nik44 είπε Καλημέρα και καλή βδομάδα! Χαρίζεται μητρική Asrock G41C-GS R2.0 (775 socket). Δεν κατάφερα ποτέ να την κάνω να λειτουργήσει, και το μόνο που μου ανέφεραν είναι ότι είχε πρόβλημα στο boot. Παίρνει όλες τις εκδόσεις επεξεργαστών core 2 duo και core 2 quad ενώ έχει δυνατότητα να δουλέψει με μνήμες DDR2 είτε DDR3. Μαζί θα δοθούν όλα τα παρελκόμενα όπως κουτί και συνοδευτικά υλικά. Βρίσκομαι Καβάλα, μόνη επιβάρυνση που ζητάω είναι τα έξοδα μεταφοράς. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Dim_nik44 για την Asrock G41C-GS R2.0 (775 socket) . Εξαιρετικό πακετάρισμα . Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ φίλε μου για όλα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtso Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Χαρίζονται 1. Printer HP Deskjet 1000 στο κουτί του (πρέπει να εκτύπωσε μια φορά και εβγαλα το μλάνι και τον πακέταρα) 2. Διάφοροι φορτιστες αυτοκινήτου για κινητα με διάφορα βύσματα (όχι micro usb) 3. Αποκωδικοποιητής NOVA HD831. Επικοινωνία με πμ, παραλαβή απο πλατεία Κολιάτσου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Τσαντα με 5-6 καλωδια 10μετρα+ ETHERNET RJ45 συν μικροτερα. Τα δινω ολα μαζι. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ... Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2021 από tigergreg 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση