Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Makis38 είπε

Κιτ καθαρισμού ελεύθερου φίλτρου αέρα της dna για Mitsubishi colt czt, σφραγισμένο κουτί και άλλο ένα κιτ μισό από χρήση. Μεταφορικά βαρύνουν φυσικά τον ενδιαφερόμενο.

IMG_1762.JPG

Ενδιαφέρομαι 

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, panoulix είπε

Οι θήκες συνεχίζουν να υπάρχουν.
- Αποστολή δε θα γίνει. Παραλαβή μ'ονο από Λαγονήσι και γύρω περιοχές.
- Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, Τετάρτη 11/08 πάνε ανακύκλωση.
- Κατ'εξαίρεση μπορώ να τις κρατήσω μέχρι και 15/08 για να δωθούν μόνο την ίδια μέρα (15/08) απόγευμα προς βράδυ..

Οι θηκες δωθηκαν. Ευχαριστω πολυ οσους ενδιαφερθηκαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται λειτουργική τηλεόραση παλαιού τύπου (με λειτουργικό τηλεκοντρόλ), General Electric, 26 ιντσών, έγχρωμη εννοείται, με διαστάσεις: Πλάτος 74cm, Ύψος 51cm, Βάθος 45cm.

Εαν την θέλει κάποιος μου στέλνει pm, γιατί ως το τέλος της εβδομάδας υπολογίζω η επόμενη θέση της να είναι εντός/εκτός κάποιου κάδου ανακύκλωσης.

ΥΓ. Η ''τρύπα'' που βλέπετε στην τηλεόραση πάνω από τα κουμπιά είναι το σημείο που μπαίνει το τηλεκοντρόλ για να αποθηκεύεται! 😃

IMG-0cc1807bdb7c3aaa573186cdfa7c1675-V.jpg

Επεξ/σία από _Biohazard_
  • Like 11
  • Confused 1
Δημοσ.

χαρίζεται ο παρακάτω ανεμιστήρας (χρώμα bronze 60watt) στη συσκευασία του, πριν 2 χρόνια δούλευε άψογα, από τότε δεν έχει ανοιχτεί πα260624622_Webp.net-resizeimage(1).jpg.0977aa9d7b0dd05ad9565517b1b4ec97.jpgραλαβή απο Δραπετσώνα, απογευματινές ώρες

• Like 5
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mihali0s είπε

χαρίζεται ο παρακάτω ανεμιστήρας (χρώμα bronze 60watt) στη συσκευασία του, πριν 2 χρόνια δούλευε άψογα, από τότε δεν έχει ανοιχτεί πα260624622_Webp.net-resizeimage(1).jpg.0977aa9d7b0dd05ad9565517b1b4ec97.jpgραλαβή απο Δραπετσώνα, απογευματινές ώρες

Με ενδιαφέρει αν μπορεί να α κρατηθεί για μετά τις 22 που γυρνάω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Με ενδιαφέρει αν μπορεί να α κρατηθεί για μετά τις 22 που γυρνάω.

Συγνώμη, αλλα με ενδιαφέρει να φύγει άμεσα, αν δεν έχει φύγει μεχρι τοτε στειλε μου να τον πάρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mihali0s είπε

Με ενδιαφέρει να τον παραλάβω αύριο. ΑΠόγευμα τι ώρες; Ευχαριστώ. PM

Επεξ/σία από Konstantin77
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επεξεργαστές Pentium/ C2D για χάρισμα

Pentium4 630

C2D E6420

C2D E7300

2xC2D E6550

E1400

C2D P8400 για λάπτοπ  στον Aurumnus

Δε στέλνω, είναι μεγάλη Μανουρά. Είμαι Αθήνα, Βύρωνα, Καισαριανή, Ζωγράφου,  Ψυχικό, άντε κέντρο και Ηλιούπολη ψηλά.

Επεξ/σία από Konstantin77
  • Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα καναπέ 4θέσιο που θέλω να φύγει. Είναι χρώματος μαύρου, δερμάτινος (πραγματικό δέρμα) 2,30(μήκος)x78(πλάτος) με ασημί μεταλλικά πόδια. Ο καναπές θέλει ταπετσέρη καθώς το δέρμα έχει ανοίξει σε κάποια σημεία και φέρει εμφανή σημεία φθοράς γενικά. Άψογος από πλευράς άνεσης και πολύ στιβαρός κατά τα λοιπά. Να πάει σε ένα σπιτικό που τον έχει ανάγκη.

Παραλαβή αποκλειστικά, με δικό σας μέσο, από ΒΑ προάστεια, Αθήνα.

Το έπιπλο θα είναι διαθέσιμο από Παρασκευή 13/08.

Όποιος ενδιαφέρεται, PM για να συνενοηθούμε. 

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

IMG_20210811_211100_1 - Copy.jpg

Επεξ/σία από lighthousejack
  • Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρηκα   2  μπεζ  πυργους   ιδιους   εξωτερικα  του   2005  μαλλον   που   τους

λειπουν   μονο   οι  δισκοι   και   το  αριστερο   τους   καπακι.

Ο  ενας   ειναι   μαλλον  αθλον   ισως   διπυρηνος   της   εποχης  και ο  αλλος

gigabyte  865   478  socket  μαλλον   με   northwood  h/t.

Μνημες  φλοπυ  ντραιβ  ειναι   επανω και  τροφοδοτικα.

Μοιαζουν  με  την  φωτο   και  θελουν  καλο   καθαρισμα.

spacer.png

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ  ΣΤΗΝ  ΕΔΡΑ  ΜΟΥ  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας   το

γρηγοροτερο   δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα   εδω   και   στειλτε  αμεσα   ΠΜ

Πιθανον   να  βρω   τα   πλαινα  καπακια   την  αλλη  εβδομαδα.

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα Γρηγόρη. Θά μέ ἐνδιέφεραν, ἐφόσον βρεθοῦν τά καπάκια τους καί  δέν ζητηθοῦν ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος μέχρι τό τέλος τοῦ μήνα, πού ἐπιστρέφω στόν Πειραιά. Εὐχαριστῶ.

Επεξ/σία από georgios65
Δημοσ.

Interstellar (digital) για ΗΠΑ:

Αγόρασα ένα steelbook του Interstellar και είχε μαζί redeemable code για την ψηφιακή έκδοση της ταινίας, όπου τη streamάρετε σε iTunes, κ.λπ. Όμως, επειδή αγόρασα το steelbook από ΗΠΑ, το digital code είναι επίσης για ΗΠΑ! Ή έστω όσους έχουν λογαριασμό δηλωμένο στο αμερικάνικο store, όχι να μένουν -αναγκαστικά- στις ΗΠΑ.

Διαβάστε τα T&C's απ'τη φώτο, και εφόσον πιστεύετε ότι θα μπορέσετε να κάνετε redeem τον κωδικό και σας ενδιαφέρει, ακολουθήστε τη γνωστή διαδικασία (μήνυμα εδώ, μετά μήνυμα σ' εμένα).

Θερμή παράκληση, εάν για κάποιο λόγο δε μπορέσετε να κάνετε redeem, αναφέρετέ το στο θέμα, ώστε να δοκιμάσει κάποιος άλλος.

ScanHidden.jpg.d2dbfb442c0537bdcb5144da83facb52.jpg

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Konstantin77 είπε

Επεξεργαστές Pentium/ C2D για χάρισμα

Pentium4 630

C2D E6420

C2D E7300

2xC2D E6550

E1400

C2D P8400 για λάπτοπ

Δε στέλνω, είναι μεγάλη Μανουρά. Είμαι Αθήνα, Βύρωνα, Καισαριανή, Ζωγράφου,  Ψυχικό, άντε κέντρο και Ηλιούπολη ψηλά.

Καλησπέρα στέλνω πμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...