360city Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 22 ώρες πριν, 360city είπε Δίνεται ενα scanner της ΗΡ μοντέλο G4010. Τελευταία φορά ήταν λειτουργικός απλά είχε χαλάσει το τροφοδοτικό του όπου είναι στα 24V. Εκείνος που το είχε δεν πήρε άλλο τροφοδοτικό επειδή είχε ήδη πολυμηχάνημα. Είναι με Usb σύνδεση και έχει υποδοχή για φιλμ και αρνητικά. Δεν ξέρω για drivers ποια υπάρχουν και ποια έκδοση. Εκδήλωση εδώ και Π.Μ. Θα απαντήσω μόνο στα μηνύματα γιατί δεν μπορώ να παρακολουθώ συνέχεια το νήμα. Περιοχή Γαλάτσι Να ευχαριστήσω τα παιδιά που επικοινώνησαν μαζί μου καθώς και για τις συμβουλές. Μπήκαν σε κλήρωση και ο λαχνός έπεσε στον @stelios-k Όσο για τα υπόλοιπα παιδιά θα τους έχω υπόψη μου σαν βρω κι αλλο 4
MessengerOfGood Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Παλιό (νόμιμο & αχρησιμοποίητο) software: Norton mobile security, Norton Internet security & Windows Vista Home Premium). Σε περιπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος post εδώ και pm. 7
Kavouromamouna Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Χαρίζονται 13 ταινίες DVD, από εφημερίδες και περιοδικά. Σε πολύ καλή κατάσταση, όλες με ελληνικούς υπότιτλους. Παραλαβή μόνο από σταθμό μετρό Συγγρού/Φιξ ή Νέος Κόσμος - δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής. 2
LPFATHER Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Στις 10/3/2021 στις 7:54 ΜΜ, LPFATHER είπε Χαρίζεται το Xiaomi 5A. Είναι με 2gb ram /16gb αποθηκευτικό χώρο, λειτουργικό(όχι για πολλά πολλά βεβαία) με τα 2 εξής θέματα, 1ον η μπαταρία μολίς φτάσει περίπου στο 20% σβήνει και το κουμπί για το άνοιγμα / ξεκλείδωμα θέλει πολλή πίεση να για λειτουργήσει. Είναι δίκαρτο μαζί με τον φορτιστή του (εκεί που είναι κυκλωμένη η φώτο έχει κοπεί ελαφρώς το καλώδιο) και το κουτί του. Όροι 1ον παραλαβή ΜΟΝΟ από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό 2ον ΔΕΝ κάνω αποστολές και κρατήσεις 3ον διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω χωρίς να κρατάω σειρά προτεραιότητας. 4ον επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω μήνυμα, τα ποστ εδώ δεν θα τα βλέπω. Δόθηκε στον @mples 2
akis9117 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται DVD player philips DVP3260/12 με τηλεκοντρολ και καλωδιο scart, εχει κάποιες γρατζουνιές στην επιφάνεια. Ανάβει το λαμπάκι, το tray ανοίγει το τηλεκοντρολ επίσης. Δεν εχω tv με scart για να το δοκιμάσω αν παίζει. Παρακαλώ μόνο Θεσσαλονίκη παραλαβή, δεν θέλω να μπλέξω με κουριερ κτλ. Πρώτα εκδήλωση εδω και μετά pm για αποφυγή παρεξηγήσεων. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2021 από akis9117 1
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, MessengerOfGood είπε Παλιό (νόμιμο & αχρησιμοποίητο) software: Norton mobile security, Norton Internet security & Windows Vista Home Premium). Σε περιπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος post εδώ και pm. pm
mples Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Ευχαριστώ και δημόσια τον φίλο LPFATHER για το κινητό
Locke_John Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Kavouromamouna είπε Χαρίζονται 13 ταινίες DVD, από εφημερίδες και περιοδικά. Σε πολύ καλή κατάσταση, όλες με ελληνικούς υπότιτλους. Παραλαβή μόνο από σταθμό μετρό Συγγρού/Φιξ ή Νέος Κόσμος - δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής. Ενδιαφέρομαι, αν μπορούν ν με περιμένουν έως την άρση των περιορισμών. 1
mples Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Χαρίζεται tpms για έλεγχο ελαστικόν αυτοκινήτου αυτό που βλέπετε προτεραιότητες σε άτομα που χαρίζουν διατηρώ το δικαίωμα να το δώσω όπου θέλω 2
retroman3 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, akis9117 είπε Χαρίζεται DVD player philips DVP3260/12 με τηλεκοντρολ και καλωδιο scart, εχει κάποιες γρατζουνιές στην επιφάνεια. Ανάβει το λαμπάκι, το tray ανοίγει το τηλεκοντρολ επίσης. Δεν εχω tv με scart για να το δοκιμάσω αν παίζει. Παρακαλώ μόνο Θεσσαλονίκη παραλαβή, δεν θέλω να μπλέξω με κουριερ κτλ. Πρώτα εκδήλωση εδω και μετά pm για αποφυγή παρεξηγήσεων. pm
tigergreg Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ (13.00) 1.ΔΙΣΚΟΣ SSD KINGSTON 120GB SSD NOW V300 ME 95% YΓΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΣΕΙΡΑ ΕΤΣΙ ΛΟΓΩ FIRMWARE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ME 100% ΥΓΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 2.ASUS DRW-1608P3S SUPER MULTI DVDRW IDE που λογω 10χρονης αχρησιας δεν ανοιγει. Προφανως θελει ανοιγμα και καθαρισμα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εως τις 13.00 αυριο κυριακη. Αν δεν μπορειτε να ερθετε λογω μετρων ερχεστε με κωδικο "προς βοηθεια" καθοτι ειμαι αμεα με ολα τα απαραιτητα εγγραφα. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2021 από tigergreg 6
tsiv Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, tigergreg είπε ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ (13.00) 1.ΔΙΣΚΟΣ SSD KINGSTON 120GB SSD NOW V300 ME 95% YΓΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΣΕΙΡΑ ΕΤΣΙ ΛΟΓΩ FIRMWARE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ME 100% ΥΓΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 2.ASUS DRW-1608P3S SUPER MULTI DVDRW IDE που λογω 10χρονης αχρησιας δεν ανοιγει. Προφανως θελει ανοιγμα και καθαρισμα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εως τις 13.00 αυριο κυριακη. Αν δεν μπορειτε να ερθετε λογω μετρων ερχεστε με κωδικο "προς βοηθεια" καθοτι ειμαι αμεα με ολα τα απαραιτητα εγγραφα. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. pm
troi.g Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Στις 8/3/2021 στις 8:17 ΜΜ, nvnight είπε Χαρίζονται, για χρήση με LG 3D TVs, A) πακέτο 4άρων ζευγαριών 3d γυαλιά A) πακέτο 2 ζευγαριών 3d γυαλιά Dual Play Σχεδόν αχρησιμοποίητα, στις συσκευασίες τους, εντός των κουτιών. Παραλαβή από Πατήσια. Παρακαλώ, εκδήλωσή ενδιαφέροντος εδώ και PM. Παρέλαβα σήμερα , θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Γιώργο , για την συννενόηση και την αναμονή του . Με τέτοιους ανθρώπους χαίρεσαι τις συναλλαγές. 1
GreeKar98K Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ ΜΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ (13.00) 1.ΔΙΣΚΟΣ SSD KINGSTON 120GB SSD NOW V300 ME 95% YΓΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΣΕΙΡΑ ΕΤΣΙ ΛΟΓΩ FIRMWARE ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΦΛΑΣΑΡΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ME 100% ΥΓΕΙΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 2.ASUS DRW-1608P3S SUPER MULTI DVDRW IDE που λογω 10χρονης αχρησιας δεν ανοιγει. Προφανως θελει ανοιγμα και καθαρισμα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας εως τις 13.00 αυριο κυριακη. Αν δεν μπορειτε να ερθετε λογω μετρων ερχεστε με κωδικο "προς βοηθεια" καθοτι ειμαι αμεα με ολα τα απαραιτητα εγγραφα. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. PM 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση