FallenGod Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dklovedoctor είπε Αν δεν τα θέλει κάποιος άλλος μπορώ να τα πάρω 3΄-4 Αυγούστου που θα είμαι Αθήνα. Αν τα θέλει κάποιος άλλος του δίνω τη σειρά μου. Ευχαριστώ Στείλε αν θες pm και αν μέχρι τότε δεν προκύψει κάποιος/α το κανονίζουμε. Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2021 από FallenGod 1
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Παιδιά επειδή προέκυψε πάνω από ένας ενδιαφερόμενος και επειδή δεν θέλω να αδικώ κανέναν θα κάνω μια υποτυπώδη κλήρωση το βραδάκι που θα είμαι σπίτι και στείλω στον νικητή pm για την παραλαβή. Υπόψιν η παραλαβή είναι από Νέα Χαλκηδόνα στην Αθήνα, δεν στέλνονται λόγο όγκου με κούριερ.
Doubt Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πμ Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2021 από Doubt
Convict Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, tegonikos είπε Από ξεκαθάρισμα στην αποθήκη της εταιρίας που εργάζομαι δεν μου πήγαινε να τα πετάξω, τα έβαλα στην άκρη και αν τα θέλει κανείς έρχεται και τα παίρνει. Καινούργια στα κουτιά τους 1)καταγραφικό με τα παρελκόμενα του (συνδέεται και στον ρούτερ μας ή στο δίκτυο μας για απομακρυσμένη προβολή και διαχείριση) 2)4 κάμερες dome με υπέρυθρες (διάλεξα 4 από τις καλύτερες που είχαμε, 700 γραμμές sony CCD) 3)Μία IP camera speed dome (άγνωστης ανάλυσης) 4)τροφοδοτικό καινούργιο για 4 κάμερες 5)συσκευή χειρισμού speed dome camera 6)και ένας σκληρός ώστε να μην λείπει τίποτα και να δουλέψει αυτό το συστηματάκι καταγραφής αν κάποιος το εγκαταστήσει. (Υπόψιν, δεν τα έχω δοκιμάσει οτι δουλεύουν, αλλα επειδή είναι καινούργια στα κουτιά τους τα θεωρώ λειτουργικά) Βάλε και μένα στην κλήρωση... Θενκ γιου .
CaptainGR10 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, tegonikos είπε Από ξεκαθάρισμα στην αποθήκη της εταιρίας που εργάζομαι δεν μου πήγαινε να τα πετάξω, τα έβαλα στην άκρη και αν τα θέλει κανείς έρχεται και τα παίρνει. Καινούργια στα κουτιά τους 1)καταγραφικό με τα παρελκόμενα του (συνδέεται και στον ρούτερ μας ή στο δίκτυο μας για απομακρυσμένη προβολή και διαχείριση) 2)4 κάμερες dome με υπέρυθρες (διάλεξα 4 από τις καλύτερες που είχαμε, 700 γραμμές sony CCD) 3)Μία IP camera speed dome (άγνωστης ανάλυσης) 4)τροφοδοτικό καινούργιο για 4 κάμερες 5)συσκευή χειρισμού speed dome camera 6)και ένας σκληρός ώστε να μην λείπει τίποτα και να δουλέψει αυτό το συστηματάκι καταγραφής αν κάποιος το εγκαταστήσει. (Υπόψιν, δεν τα έχω δοκιμάσει οτι δουλεύουν, αλλα επειδή είναι καινούργια στα κουτιά τους τα θεωρώ λειτουργικά) Αφού γίνεται κλήρωση θα με ενδιέφερε και εμένα!! Ευχαριστώ!
polog40 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, tegonikos είπε Από ξεκαθάρισμα στην αποθήκη της εταιρίας που εργάζομαι δεν μου πήγαινε να τα πετάξω, τα έβαλα στην άκρη και αν τα θέλει κανείς έρχεται και τα παίρνει. Καινούργια στα κουτιά τους 1)καταγραφικό με τα παρελκόμενα του (συνδέεται και στον ρούτερ μας ή στο δίκτυο μας για απομακρυσμένη προβολή και διαχείριση) 2)4 κάμερες dome με υπέρυθρες (διάλεξα 4 από τις καλύτερες που είχαμε, 700 γραμμές sony CCD) 3)Μία IP camera speed dome (άγνωστης ανάλυσης) 4)τροφοδοτικό καινούργιο για 4 κάμερες 5)συσκευή χειρισμού speed dome camera 6)και ένας σκληρός ώστε να μην λείπει τίποτα και να δουλέψει αυτό το συστηματάκι καταγραφής αν κάποιος το εγκαταστήσει. (Υπόψιν, δεν τα έχω δοκιμάσει οτι δουλεύουν, αλλα επειδή είναι καινούργια στα κουτιά τους τα θεωρώ λειτουργικά) Μια και πάμε για κλήρωση, π μ και από εμένα 5 ώρες πριν, tegonikos είπε Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2021 από polog40
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Παιδιά μετά από κλήρωση στο random.org o πρώτος νικητής (που τυγχάνει να έχει γράψει και πρώτος απάντηση αν δεν απατώμαι, ας παίξει ένα τζόκερ 😆) είναι ο "ola150", ας μου στείλει ένα pm να κανονίσουμε την παραλαβή. (και δεύτερος στην κλήρωση σε περίπτωση που δεν τα θέλει για κάποιο λόγο ο ola, είναι ο "MSC3169") Καλορίζικα και να πιάσουν τόπο. (συγνώμη να ζητήσω στα παιδιά που μου ζήτησαν την IP κάμερα μόνη της αλλά δεν ήθελα να μπλέξω με πολλές παραλαβές παραδόσεις, ας τα πάρει όλα ένας, σας έβαλα στην κλήρωση παρολαυτα όμως να γνωρίζετε) (συμφωνώ με τα παιδιά από πάνω πάντως, καλό είναι να δηλώνουμε συμμετοχή σε κάτι που χαρίζεται αν όντως το χρειαζόμαστε, μην το στερούμε από κάποιον που το έχει ανάγκη χωρίς ιδιαίτερο λόγο, είναι κρίμα). Οπότε αν κάποιος έχει ανάγκη από ένα καινούργιο κουτάκι low profile για να χτίσει υπολογιστή (κανα HTPC π.χ), υπάρχει ένα στο κουτί του καινούργιο και μάλιστα με mini τροφοδοτικό πάνω του. Δεν θα γίνει κλήρωση παιδιά, είναι κουραστικό, ο πρώτος που το θέλει, μου στέλνει pm και έρχεται και το παραλαμβάνει.
Ola150 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, tegonikos είπε Παιδιά μετά από κλήρωση στο random.org o πρώτος νικητής (που τυγχάνει να έχει γράψει και πρώτος απάντηση αν δεν απατώμαι, ας παίξει ένα τζόκερ 😆) είναι ο "ola150", ας μου στείλει ένα pm να κανονίσουμε την παραλαβή. (και δεύτερος στην κλήρωση σε περίπτωση που δεν τα θέλει για κάποιο λόγο ο ola, είναι ο "MSC3169") Καλορίζικα και να πιάσουν τόπο. (συγνώμη να ζητήσω στα παιδιά που μου ζήτησαν την IP κάμερα μόνη της αλλά δεν ήθελα να μπλέξω με πολλές παραλαβές παραδόσεις, ας τα πάρει όλα ένας, σας έβαλα στην κλήρωση παρολαυτα όμως να γνωρίζετε) (συμφωνώ με τα παιδιά από πάνω πάντως, καλό είναι να δηλώνουμε συμμετοχή σε κάτι που χαρίζεται αν όντως το χρειαζόμαστε, μην το στερούμε από κάποιον που το έχει ανάγκη χωρίς ιδιαίτερο λόγο, είναι κρίμα). Οπότε αν κάποιος έχει ανάγκη από ένα καινούργιο κουτάκι low profile για να χτίσει υπολογιστή (κανα HTPC π.χ), υπάρχει ένα στο κουτί του καινούργιο και μάλιστα με mini τροφοδοτικό πάνω του. Δεν θα γίνει κλήρωση παιδιά, είναι κουραστικό, ο πρώτος που το θέλει, μου στέλνει pm και έρχεται και το παραλαμβάνει. Χίλια ευχαριστώ! Τώρα κι ένα αυτοκίνητο να κερδίσω και θα είμαι καλά Στέλνω άμεσα pm. 1 ώρα πριν, snbblp είπε Αφήστε βρε να πάρει κάποιος κάτι που πραγματικά το χρειάζεται! Τι πράμα είναι αυτό... Δεν παίρνουμε κάτι επειδή απλώς μας γυάλισε, ή για να πουλήσουμε αυτό που μας έχουν χαρίσει. Μπα σε καλό σας... Εγώ για τους γονείς μου εκδήλωσα το ενδιαφέρον γιατί θα κατέβουν σε ισόγειο με κήπο και μου είπαν πως θα βάλουν κάμερες/συναγερμό, γι αυτό ρώτησα αν μπορούν να μπουν σε σπίτι. Είναι το δεύτερο πράγμα που παίρνω από εδώ, μετά από κάτι βιβλία, τα οποία θα τα ξανά δώσω μόλις τα χρησιμοποιήσω. 2 1
frantan Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, tegonikos είπε Παιδιά μετά από κλήρωση στο random.org o πρώτος νικητής (που τυγχάνει να έχει γράψει και πρώτος απάντηση αν δεν απατώμαι, ας παίξει ένα τζόκερ 😆) είναι ο "ola150", ας μου στείλει ένα pm να κανονίσουμε την παραλαβή. (και δεύτερος στην κλήρωση σε περίπτωση που δεν τα θέλει για κάποιο λόγο ο ola, είναι ο "MSC3169") Καλορίζικα και να πιάσουν τόπο. (συγνώμη να ζητήσω στα παιδιά που μου ζήτησαν την IP κάμερα μόνη της αλλά δεν ήθελα να μπλέξω με πολλές παραλαβές παραδόσεις, ας τα πάρει όλα ένας, σας έβαλα στην κλήρωση παρολαυτα όμως να γνωρίζετε) (συμφωνώ με τα παιδιά από πάνω πάντως, καλό είναι να δηλώνουμε συμμετοχή σε κάτι που χαρίζεται αν όντως το χρειαζόμαστε, μην το στερούμε από κάποιον που το έχει ανάγκη χωρίς ιδιαίτερο λόγο, είναι κρίμα). Οπότε αν κάποιος έχει ανάγκη από ένα καινούργιο κουτάκι low profile για να χτίσει υπολογιστή (κανα HTPC π.χ), υπάρχει ένα στο κουτί του καινούργιο και μάλιστα με mini τροφοδοτικό πάνω του. Δεν θα γίνει κλήρωση παιδιά, είναι κουραστικό, ο πρώτος που το θέλει, μου στέλνει pm και έρχεται και το παραλαμβάνει. Καλησπερα θα μ ενδιεφερε το κουτακι στελνω κ pm ευχαριστω
Nik1239 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, tegonikos είπε Παιδιά μετά από κλήρωση στο random.org o πρώτος νικητής (που τυγχάνει να έχει γράψει και πρώτος απάντηση αν δεν απατώμαι, ας παίξει ένα τζόκερ 😆) είναι ο "ola150", ας μου στείλει ένα pm να κανονίσουμε την παραλαβή. (και δεύτερος στην κλήρωση σε περίπτωση που δεν τα θέλει για κάποιο λόγο ο ola, είναι ο "MSC3169") Καλορίζικα και να πιάσουν τόπο. (συγνώμη να ζητήσω στα παιδιά που μου ζήτησαν την IP κάμερα μόνη της αλλά δεν ήθελα να μπλέξω με πολλές παραλαβές παραδόσεις, ας τα πάρει όλα ένας, σας έβαλα στην κλήρωση παρολαυτα όμως να γνωρίζετε) (συμφωνώ με τα παιδιά από πάνω πάντως, καλό είναι να δηλώνουμε συμμετοχή σε κάτι που χαρίζεται αν όντως το χρειαζόμαστε, μην το στερούμε από κάποιον που το έχει ανάγκη χωρίς ιδιαίτερο λόγο, είναι κρίμα). Οπότε αν κάποιος έχει ανάγκη από ένα καινούργιο κουτάκι low profile για να χτίσει υπολογιστή (κανα HTPC π.χ), υπάρχει ένα στο κουτί του καινούργιο και μάλιστα με mini τροφοδοτικό πάνω του. Δεν θα γίνει κλήρωση παιδιά, είναι κουραστικό, ο πρώτος που το θέλει, μου στέλνει pm και έρχεται και το παραλαμβάνει. Έστειλα και εγώ πμ
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Το κουτάκι έκλεισε για τον frantan παιδιά, ευχαριστώ.
tigergreg Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 20 λεπτά πριν, tegonikos είπε Το κουτάκι έκλεισε για τον frantan παιδιά, ευχαριστώ. Μπαινω κι εγω στην κληρωση....🤣
Panagiotis79 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 8 ώρες πριν, tegonikos είπε Παιδιά μετά από κλήρωση στο random.org o πρώτος νικητής (που τυγχάνει να έχει γράψει και πρώτος απάντηση αν δεν απατώμαι, ας παίξει ένα τζόκερ 😆) είναι ο "ola150", ας μου στείλει ένα pm να κανονίσουμε την παραλαβή. (και δεύτερος στην κλήρωση σε περίπτωση που δεν τα θέλει για κάποιο λόγο ο ola, είναι ο "MSC3169") Καλορίζικα και να πιάσουν τόπο. (συγνώμη να ζητήσω στα παιδιά που μου ζήτησαν την IP κάμερα μόνη της αλλά δεν ήθελα να μπλέξω με πολλές παραλαβές παραδόσεις, ας τα πάρει όλα ένας, σας έβαλα στην κλήρωση παρολαυτα όμως να γνωρίζετε) (συμφωνώ με τα παιδιά από πάνω πάντως, καλό είναι να δηλώνουμε συμμετοχή σε κάτι που χαρίζεται αν όντως το χρειαζόμαστε, μην το στερούμε από κάποιον που το έχει ανάγκη χωρίς ιδιαίτερο λόγο, είναι κρίμα). Οπότε αν κάποιος έχει ανάγκη από ένα καινούργιο κουτάκι low profile για να χτίσει υπολογιστή (κανα HTPC π.χ), υπάρχει ένα στο κουτί του καινούργιο και μάλιστα με mini τροφοδοτικό πάνω του. Δεν θα γίνει κλήρωση παιδιά, είναι κουραστικό, ο πρώτος που το θέλει, μου στέλνει pm και έρχεται και το παραλαμβάνει. Ευχαριστώ όπως και να έχει, φίλε μου. Καλή συνέχεια
papoys1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, Nik1239 είπε Έστειλα και εγώ πμ Μάλλον ήσουν μετά την τρίτη θέση οπότε λογικά επιλαχών είναι ο δεύτερος αν δεν τα πάρει ο πρώτος.😇
frantan Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, tegonikos είπε Το κουτάκι έκλεισε για τον frantan παιδιά, ευχαριστώ. Παρελαβα το θαυμασιο κουτακι κ θελω να ευχαριστησω τον @tegonikos για την προσφορα του (κ μονο για το οτι θα γλυτωσω τη γκρινια απο τη συζυγο ειμαι ευγνωμων )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση