Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! v.4

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

30 λεπτά πριν, RX5700XTCat είπε

Χαριζεται μητρικη ASRock N68-GS3 UCC με επεξεργαστη AMD Athlon II X2 250. Το σετ εχει καποιο θεμα , σαν να μην παιρνει ρευμα. Δεν εχω τον χρονο να το κοιταξω και γιαυτο το δινω. Παραλαβη απο χανια. Περισσοτερα pm

Μ ενδιαφερει αν μπορεις να το ταχυδρομησεις Αθηνα, ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 13/6/2021 στις 3:42 ΜΜ, nothingface0 είπε

Χαρίζονται 2 x Πληκτρολόγια για Dell Latitude E6400 E6410 E6500 E6510, QWERTY, πλήρως λειτουργικά.

Δεν διαθέτουν pointing stick.

Περιοχή: Αμπελόκηποι Αθηνών.

DSC07009.JPG.9cc983a3360b598f62a14cc3095b9732.JPG

DSC07008.JPG.3987d2b53df07b9dee0f910d0037f454.JPG

Στις 21/6/2021 στις 5:26 ΜΜ, MEGAS3250 είπε

Καλησπέρα, χαρίζονται τα παρακάτω. Επειδή βρίσκομαι στα Μέγαρα και δεν οδηγώ και ξέρω οτι δεν ειναι πολυ εύκολο για κάποιον να έρθει μέχρι εδω, μπορώ είτε να στείλω, είτε συνάντηση σε σταθμό του μετρό.

1) Waterblock για Radeon 4870x2 Είχε αγοραστεί από εδώ μεταχειρισμένο αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε.

2) 4 κινητά με πεσμένη μπαταρία (δεν ανοίγουν) το ένα με σπασμένη οθόνη, άγνωστη λειτουργική κατάσταση.

3)Tempered glass για Sony Xperia Z2 σφραγισμένο.

4)Ακουστικά jack 2.5mm (μικρό) αχρησιμοποίητα.

5) Front Module από κάρτα ήχου Teratec dmx 6fire

6) Bluetooth ακουστικό λειτουργικό.

7) Ακουστικό ΜΟΝΟ σταθερού panasonic λειτουργικό.

8 ) Χρωματικό κουρδιστήρι με εξόδους 3.5 και 6.3mm jack λειτουργικό.

Πρώτα μήνυμα εδώ και μετα pm. Ευχαριστώ!!!

203204787_1148262645670787_2842891743428580926_n.jpg.54a6389a4d21d63d874bd0ef49aa3128.jpg

Να ευχαριστησω για τα πληκτρολογια και την ψυχτρα που μου χαρισαν! Να στε καλα.

Επισης, δυστυχως τα πληκτρολογια δεν μου κανουν, επομενως, κραταω το ενα και οποιος χρειαζεται το αλλο , επαναχαριζεται

• Like 1

Χαρίζονται καποια ρουχαλακια για μωρο..Εως 6 μηνων ειναι περιπου..

Δίνονται κ καποια αρκουδακια μαζι..

Ειναι ολα πλυμένα κ καθαρα απλα καποια ρουχαλακια μπορει να εχουν σταμπα απο γαλα που δν βγηκε..

Θα τα δωσω σε καποιο ιδρυμα αν δεν φυγουν μεχρι το ΣΚ απλα ειναι να ποσταρω κ εδω μηπως καποιος εχει αναγκη..

Περιοχή Ιλιον

1627454103520204964565122865724.jpg

• Like 13
  • Thanks 1

Χαρίζονται τα παρακάτω μπρος - πίσω φώτα από ποδήλατο και δυναμό αν δεν κάνω λάθος.Παραλαβή από Πετρούπολη ή κοντινό σταθμό μετρό στο Περιστέρι. Παρακαλώ εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ και μετά σε pm. Διατηρώ το  δικαίωμα να επιλέξω σε ποιόν θα δοθούν.

IMG_20210728_114409-min.jpg

• Like 7

Εικόνα
Εικόνα

Εικόνα

Χαιρετώ.

Χαρίζονται τα παραπάνω σκεύη ΧΩΡΙΣ τα καπάκια που φαίνονται στις φωτό. Το υλικό τους έχει φθαρεί ελαφρώς και δίνονται για άλλες χρήσεις πέραν του μαγειρέματος.

Φιλικά,

• Like 3

Επισκέπτης

Από ξεκαθάρισμα στην αποθήκη της εταιρίας που εργάζομαι δεν μου πήγαινε να τα πετάξω, τα έβαλα στην άκρη και αν τα θέλει κανείς έρχεται και τα παίρνει.

Καινούργια στα κουτιά τους

1)καταγραφικό με τα παρελκόμενα του (συνδέεται και στον ρούτερ μας ή στο δίκτυο μας για απομακρυσμένη προβολή και διαχείριση)

2)4 κάμερες dome με υπέρυθρες (διάλεξα 4 από τις καλύτερες που είχαμε, 700 γραμμές sony CCD)

3)Μία IP camera speed dome (άγνωστης ανάλυσης)

4)τροφοδοτικό καινούργιο για 4 κάμερες

5)συσκευή χειρισμού speed dome camera

6)και ένας σκληρός ώστε να μην λείπει τίποτα και να δουλέψει αυτό το συστηματάκι καταγραφής αν κάποιος το εγκαταστήσει.

(Υπόψιν, δεν τα έχω δοκιμάσει οτι δουλεύουν, αλλα επειδή είναι καινούργια στα κουτιά τους τα θεωρώ λειτουργικά)

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

1 λεπτό πριν, tegonikos είπε

Από ξεκαθάρισμα στην αποθήκη της εταιρίας που εργάζομαι δεν μου πήγαινε να τα πετάξω, τα έβαλα στην άκρη και αν τα θέλει κανείς έρχεται και τα παίρνει.

1)καταγραφικό με τα παρελκόμενα του (συνδέεται και στον ρούτερ μας ή στο δίκτυο μας για απομακρυσμένη προβολή και διαχείριση)

2)4 κάμερες dome με υπέρυθρες (διάλεξα 4 από τις καλύτερες που είχαμε, 700 γραμμές sony CCD)

6)και ένας σκληρός ώστε να μην λείπει τίποτα και να δουλέψει αυτό το συστηματάκι καταγραφής αν κάποιος το εγκαταστήσει.

(Υπόψιν, δεν τα έχω δοκιμάσει οτι δουλεύουν, αλλα επειδή είναι καινούργια στα κουτιά τους τα θεωρώ λειτουργικά)

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Θα μπορούσαν να μπουν σε σπίτι; Αν ναι, ενδιαφέρομαι!

6 λεπτά πριν, tegonikos είπε

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Πμ

Επισκέπτης

Παιδιά μπορεί να εγκατασταθεί παντού, σε σπίτι, σε μαγαζί, σε εξοχικό, σε πάρκινγκ, όπου έχει ανάγκη ο καθένας να καταγράφει, και όσες κάμερες θέλει, ακόμα και μία.

18 λεπτά πριν, tegonikos είπε

Παιδιά μπορεί να εγκατασταθεί παντού, σε σπίτι, σε μαγαζί, σε εξοχικό, σε πάρκινγκ, όπου έχει ανάγκη ο καθένας να καταγράφει, και όσες κάμερες θέλει, ακόμα και μία.

Καλησπερα . Αν δεν τα θελει κανεις τα θελω μπας και σωσω το εξοχικο που το εχουν ρημαξει !

33 λεπτά πριν, tegonikos είπε

spacer.png

Καλησπέρα.

Εάν η IP camera Μπορεί να δουλέψει αυτόνομα θα με ενδιέφερε.

Φιλικά,

Ηχεια  η/υ    υποτιθεται  ποιοτικα   που  μας  τα  αλλαξαν   δυο   φορες  αλλα  παντα

παρουσιαζαν   το  ιδιο  θεμα....δεν  επαιζε   το  δευτερο.

philips multimedia speaker system spa 2200/00

spacer.png

Μαλλον   πανε  για   ανακυκλωση....

Παραλαβη   ΜΟΝΟΝ  ΣΤΗΝ  ΕΔΡΑ  ΜΟΥ  πισω  απο  το  εφετειο   αθηνας   το

γρηγοροτερο   δυνατον.

Ποσταρετε  πρωτα   εδω   και   στειλτε  αμεσα   ΠΜ

• Like 4

5 ώρες πριν, FallenGod είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω μπρος - πίσω φώτα από ποδήλατο και δυναμό αν δεν κάνω λάθος.Παραλαβή από Πετρούπολη ή κοντινό σταθμό μετρό στο Περιστέρι. Παρακαλώ εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ και μετά σε pm. Διατηρώ το  δικαίωμα να επιλέξω σε ποιόν θα δοθούν.

IMG_20210728_114409-min.jpg

Αν δεν τα θέλει κάποιος άλλος μπορώ να τα πάρω 3΄-4 Αυγούστου που θα είμαι Αθήνα.

Αν τα θέλει κάποιος άλλος του δίνω τη σειρά μου.

Ευχαριστώ

1 ώρα πριν, tegonikos είπε

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

Με ενδιαφέρει και εμένα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...