KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 13 ώρες πριν, iakwvina είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 2 θήκες από παιχνίδια Wii και 1 διάφανη από κάποιο DVD. Το παιχνίδι Wii Sports σε cd μόνο, παίζει κανονικά. Θήκη back case κινητού p10 lite (2017) Παιδική μολυβοθήκη από Kinder έκπληξη με φιγούρα Miraculous. Mini τύπου jenga tower, είναι αρκετά μικρά τα τουβλάκια οπως υποδηλώνει και το όνομα του. Περιοχή Ν.Σμύρνη, Αθήνα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Στις 3/7/2021 στις 2:44 ΜΜ, TasSou είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το 3 και από το 8 την b154ew02 αν δεν έχουν φύγει ήδη. Μένω Αθήνα οπότε θα χρειαστεί αποστολή. Φιλικά, Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ @Nik1239 Στις 24/7/2021 στις 3:13 ΜΜ, TasSou είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι. Φιλικά, παρέλαβα τον ανεμιστήρα και ευχαριστώ για ακόμα μια φορά τον Γρηγόρη @tigergreg 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Στις 25/7/2021 στις 12:33 ΠΜ, tigergreg είπε 6-7 ΦΑΚΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΩ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ... 1-2 ειναι λεντ φωτο ενδεικτικη ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ... 23 ώρες πριν, tigergreg είπε Δυο μιντι κουτια η/υ σε σχετικα καλη κατασταση... SCALEO H KAI ALTEC... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ... Καλημερα Γρηγορη και ευχαριστω πολυ για τα πραγματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 19 ώρες πριν, haris_216 είπε Ενδιαφέρομαι για το philips Στέλνω πμ Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Georgie2 για την προσφορά του και την καλή του διάθεση. Δυστυχώς μικροατύχημα, πιο πολύ ενοχλητικό παρά ουσιαστικό, δεν μου επιτρέπει να πάω για την προγραμματισμένη παραλαβή. Και ούτε ξέρω πότε θα μπορέσω να πάω. Για να μην τον έχω λοιπόν στο περίμενε θα αποσύρω το ενδιαφέρον μου για το CDi. Ελπίζω να φανεί χρήσιμο σε κάποιον άλλο, λιγότερο απρόσεκτο από μένα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenix Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 20 ώρες πριν, Georgie2 είπε 1) HP Deskjet 1050. Ελάχιστα χρησιμοποιημένος, παροπλίστηκε όταν τελείωσαν τα μελάνια (περίπου 3 χρόνια). Μόλις δοκιμάστηκε (σε Linux) ο scanner και λειτουργεί. 2) Philips CDi-220/60. Λειτουργικό. Υπάρχει μόνο καλώδιο τροφοδοσίας. Κρατημένο. 3) Microsoft Encarta Reference Library 2007 (1 DVD + 5 CDs). Δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής. Παραλαβή από Βύρωνα. Ενδιαφέρομαι για το Philips, μιας και ο haris_216 αποσυρθηκε. Στέλνω ΠΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Convict Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα εικονιζόμενα κουτιά . ( Άδεια , κενά , αδειανά πως το λένε ) Παραλαβή απο Κέντρο Σύνταγμα . Εργάσιμες ώρες και μέρες 10:00 - 16:00 Δευ - Παρ . Αποστολές , γιοκ . Ευχαριστώ . Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2021 από Convict 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Στις 23/7/2021 στις 4:06 ΜΜ, tigergreg είπε 1.T/X UNIVERSAL JANESONG JS-8126D 2.NETWORK CABLE TESTER CT-NT008 παιρνει μπαταρια 9βολτ. Εχει χαθει το δεξι τεμαχιο.... 3. KVM Switch Equip SW0208C Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ 1 ΚΑΙ 3 ΔΟΘΗΚΑΝ! Παρέλαβα το KVM και ευχαριστώ πολύ τον Γρηγόρη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kenix Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Στις 25/7/2021 στις 5:27 ΜΜ, Georgie2 είπε 1) HP Deskjet 1050. Ελάχιστα χρησιμοποιημένος, παροπλίστηκε όταν τελείωσαν τα μελάνια (περίπου 3 χρόνια). Μόλις δοκιμάστηκε (σε Linux) ο scanner και λειτουργεί. 2) Philips CDi-220/60. Λειτουργικό. Υπάρχει μόνο καλώδιο τροφοδοσίας. ΔΟΘΗΚΕ. 3) Microsoft Encarta Reference Library 2007 (1 DVD + 5 CDs). Δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής. Παραλαβή από Βύρωνα. Παρέλαβα και ευχαριστήσω ξανά τον Γιώργο για το CD Player! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) CASIO ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ ΜΕ 12 ΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΙΝΤΕΡ casio hr-8tm ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ 4ΧΑΑ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (ΕΒΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ) Η ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ 6V. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2021 από tigergreg 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τά μέλη tigergreg καί sotos1 γιά τά πληκτρολόγια, τά ποντίκια καί τό laptop ἀντίστοιχα. ῞Ολα θά χρησιμεύσουν γιά καλό σκοπό. Εὐχαριστῶ καί πάλι πάρα πολύ παιδιά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Στις 25/7/2021 στις 6:12 ΜΜ, iakwvina είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 2 θήκες από παιχνίδια Wii και 1 διάφανη από κάποιο DVD. Το παιχνίδι Wii Sports σε cd μόνο, παίζει κανονικά. Παιδική μολυβοθήκη από Kinder έκπληξη με φιγούρα Miraculous. Ευχαριστώ πολύ το μέλος @iakwvina για τις θήκες dvd το wii sports και τη lady bag 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 14 ώρες πριν, tigergreg είπε CASIO ΑΡΙΘΜΟΜΗΧΑΝΗ ΜΕ 12 ΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΜΙΝΙ ΠΡΙΝΤΕΡ casio hr-8tm ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ 4ΧΑΑ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ (ΕΒΑΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ) Η ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ 6V. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ Καλημέρα Γρηγόρη. ᾿Ενδιαφέρομαι, ἄν δέν ἔχει ζητηθεῖ ἀπό ἄλλο μέλος. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Σταθερο και ασυρματο τηλεφωνο πακετο TELCO AL-32 Το ασυρματο δεν δουλευει μονο του γιατι παιρνει σημα απο το σταθερο. Θελει μπαταρια 3,6V πακετο (3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 11 7 ΕΥΡΩ). Κομπλε με ολα τα καλωδια και τροφοδοτικα του. ΦΩΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ! ΚΑΦΕΓΚΡΙΖΟ ΧΡΩΜΑ. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RX5700XTCat Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Χαριζεται μητρικη ASRock N68-GS3 UCC με επεξεργαστη AMD Athlon II X2 250. Το σετ εχει καποιο θεμα , σαν να μην παιρνει ρευμα. Δεν εχω τον χρονο να το κοιταξω και γιαυτο το δινω. Παραλαβη απο χανια. Περισσοτερα pm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 On 25/07/2021 at 17:27, Georgie2 said: 1) HP Deskjet 1050. Ελάχιστα χρησιμοποιημένος, παροπλίστηκε όταν τελείωσαν τα μελάνια (περίπου 3 χρόνια). Μόλις δοκιμάστηκε (σε Linux) ο scanner και λειτουργεί. 2) Philips CDi-220/60. Λειτουργικό. Υπάρχει μόνο καλώδιο τροφοδοσίας. ΔΟΘΗΚΕ. 3) Microsoft Encarta Reference Library 2007 (1 DVD + 5 CDs). Δεν υπάρχει δυνατότητα αποστολής. Παραλαβή από Βύρωνα. Καλησπέρα, στέλνω μήνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση