Crybal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Στις 21/7/2021 στις 10:26 ΜΜ, tigergreg είπε ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ ELLKOR DST-338 MULTI FUNCTION EURO DETECTOR απο αποθηκη φιλου αγνωστης λειτουργικοτητας. https://www.clevermarket.gr/proionta/proionta-spitiou-grafeiou/eidi-grafeiou/anichneftes-plaston-chartonomismaton-katametrites-chartonomismaton-kermaton/anichneftis-plaston-chartonomismaton-batarias-revmatos-me-alarm-plastotitas_88250/ Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΔΟΘΗΚΕ! Ευχαριστώ πολύ για το ανιχνευτή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζονται Βιβλία του CFA curriculum όπως είχαν για τα 3 επίεδα τα παρακάτω έτη: Level 1 : 2011 Level 2 : 2012 Level 3 : 2013 Είναι συνολικά 3 levels *6 βιβλία/level = 18 βιβλία, πάνω κάτω 500 σελίδες το καθένα Μ.Ο (είναι όγκος γενικά, δεν είναι για "αναλαφρο" διαβασμα) τα βιβλία έχουν κοπεί στη ράχη τους ... "για ευνόητους λογους" και οι σελίδες έχουν ξαναπιαστεί σε βιβλία με μεταλλικούς συνδετήρες όπως φαίνονται στη παρακάτω ενδεικτική φώτο (άρα ράχη δεν υπάρχει και δεν κάνουν για "μόστρα" σε βιβλιοθήκη ... ο λόγος που τα κράτησα τόσα χρόνια) κατά τα άλλα τα βιβλία είνια σε καλή (σχετικά για τα χρόνια τους) κατάσταση, κάποια έχουν κάποια highlight ή κάποια υπογραμισμένα κείμενα αλλά λίγα πράγματα γενικά. Σίγουρα η ύλη έχει αλλάξει από τότε αλλά αν ενδιαφέρει κάποιον να πάρει μια ιδέα από τι εστί CFA, κρίμα είναι να πάνε ανακύκλωση νομίζω Παράδοση με συνάντηση (πχ μου λέτε που βολευει στη διαδρομη ΜΑρούσι-Χαιδάρι και σας τα φέρνω μετά τη δουλειά ή το κανονίζουμε γενικά). Αν ενδιαφερθεί πάνω από 1 θα ακολουθηθουν αδιαφανεις διαδικασίες post εδώ και pm μετά. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2021 από DrLo 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 1.2 δεκαμετρα καλωδια για συνδεση παραλληλων θυρων εκτυπωτων η φωτοαντιγραφικων μηχανηματων. 2.2 καλωδια σειριακα RS232 3.2 καλωδια 1,5μ-2,0μ με μεγαλο τζακ βυσμα για ηλεκτρικες κιθαρες η οτι αλλο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ Αν ειναι δυνατον ας τα παρει ολα ενας. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1.T/X UNIVERSAL JANESONG JS-8126D 2.NETWORK CABLE TESTER CT-NT008 παιρνει μπαταρια 9βολτ. Εχει χαθει το δεξι τεμαχιο.... 3. KVM Switch Equip SW0208C Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ 1 ΚΑΙ 3 ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2021 από tigergreg 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ακομα ενας ανιχνευτης αλλα και κομπιουτερακι.... Αγνωστης λειτουργικοτητας. dp-338a money detector Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2021 από tigergreg 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasos-e Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Χαρίζεται τάμπλετ e-star χωρίς κουτί και φορτιστή με θήκη frozen. Η μπαταρία δεν λειτουργεί . Τον τελευταίο καιρό , μόλις άνοιγε βάζαμε power bank για να παίξει γιατί η μπαταρία δεν κρατούσε. Θεσσαλονίκη δυτικά . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolakos100 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Ενδιαφέρομαι, στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Trigger Happy Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, tigergreg είπε 3. KVM Switch Equip SW0208C Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ γρηγόρη, αν δεν το πάρει κάποιος το 3, κράτα μου τα καλώδια αν μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Trigger Happy είπε γρηγόρη, αν δεν το πάρει κάποιος το 3, κράτα μου τα καλώδια αν μπορείς. Θελεις κομπλε το σουιτς η μονο καλωδια? σε ρωταω γιατι δεν βγαινουν απο πανω. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2021 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Δεν γνωριζω αν εχει χρησιμοτητα σημερα,,, Ενσυρματο μοντεμ THOMSON ST 536i V6 ISDN (OTE). Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 20 ώρες πριν, tigergreg είπε 1.T/X UNIVERSAL JANESONG JS-8126D 2.NETWORK CABLE TESTER CT-NT008 παιρνει μπαταρια 9βολτ. Εχει χαθει το δεξι τεμαχιο.... 3. KVM Switch Equip SW0208C Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ Για το KVM. Μπορώ Δευτέρα. PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Ξαναβάζω μερικά πραγματάκια που μάλλον δεν έχουν ενδιαφέρον και θα πάνε στον κάδο τη Δευτέρα αν δεν εκδηλωθεί ενδιαφέρον (Φεύγω για διακοπές) Ψεκαστικό χώρου Air Wick Fresh Matic (χωρίς φιάλη αρώματος και μπαταρίες) Ηλεκτρικό Ανοιχτηρι κρασιών (με φορτιστή και επαναφορτιζόμενη μπαταρία που τα έχει φτύσει) 3 φωτιστικά ασφαλείας LED με πρόβλημα (επαναφορτιζόμενης μπαταρίας?) 3 καλώδια ρεύματος PC με φις UK. 4 κάρτες modem PCI Κάμποσα LNB διαφόρων ειδών Καμμιά 40-ριά άδειες θήκες DVD & BR 19 ώρες πριν, tigergreg είπε Ακομα ενας ανιχνευτης αλλα και κομπιουτερακι.... Αγνωστης λειτουργικοτητας. dp-338a money detector Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ Γρηγόρη μια που δεν το θέλει άλλος το Τ/Χ να έλθω να το πάρω εγώ? πμ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1.Επαγγελματικο εκτυπωτικο αντιγραφικο και FAX RICOH 2100L λειτουργικο κιτρινισμενο θελει τονερ και μπορω να βρω τα καλωδια του. Το τονερ του κραταει για 4,000-5,000 αντιγραφα. 2.Επιτραπεζιος ανεμιστηρας απ αυτους που δεν χαλανε ανα 2 χρονια σε μετρια κατασταση απολυτα λειτουργικος. Μου εχει στεγνωσει τα μυδια δεκαδες φορες.....🤣 Θελει ξεσκονισμα και βιδωματα απο 2χρονη παραμονη στην αποθηκη. Φωτο ενδεικτικη... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2021 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, tigergreg είπε 2.Επιτραπεζιος ανεμιστηρας απ αυτους που δεν χαλανε ανα 2 χρονια σε μετρια κατασταση απολυτα λειτουργικος. Μου εχει στεγνωσει τα μυδια δεκαδες φορες.....🤣 Θελει ξεσκονισμα και βιδωματα απο 2χρονη παραμονη στην αποθηκη. Φωτο ενδεικτικη... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι. Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e-tic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, tigergreg είπε 1.Επαγγελματικο εκτυπωτικο αντιγραφικο και FAX RICOH 2100L λειτουργικο κιτρινισμενο θελει τονερ και μπορω να βρω τα καλωδια του. Το τονερ του κραταει για 4,000-5,000 αντιγραφα. Ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση