OldSchoolGamer462 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Στις 3/7/2021 στις 8:03 ΜΜ, MEGAS3250 είπε Καλησπέρα Χαρίζεται η παρακάτω μητρική της Gigabyte με της μνημες της Kingston Rambus DRAM 2x128, το μοντέλο είναι αυτό: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-8ITXE-rev-1x#ov Την θυμόμουν λειτουργική αλλα μετα από χρόνια που βρηκα συμβατό επεξεργαστή, λόγω μερικών πυκνωτών που είχαν σκασει οταν μπηκε στο ρευμα μετα απο λίγο άρχισαν να βγαζουν καπνούς οι εν λόγω πυκνωτές. Για όποιον θελει να την αναστήσει διοτι την θεωρώ δυσεύρετη. Είμαι στα Μέγαρα και μπορώ να στείλω, αλλα θα προτιμούσα χέρι χέρι στον σταθμό Φιξ. Πρώτα σχολιο και μετα πμ. Pm
Doubt Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 @tigergreg Ευχαριστώ πολύ για το μόντεμ, θα δοκιμαστεί σήμερα. 1
tigergreg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 20/7/2021 στις 1:53 ΜΜ, tigergreg είπε Ενας δισκος 3,5 HITACHI HDS728080PLA380 σατα2 80 γιγα λειτουργικος αγνωστη υγεια Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ Λειτουργικος λεμε.... SMART THL T6s στο κουτι του μονο με την μπαταρια του απο τα κινητα που πηρα απο τον φιλο georgetso. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από tigergreg 1
polog40 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Λειτουργικος λεμε.... SMART THL T6s στο κουτι του μονο με την μπαταρια του απο τα κινητα που πηρα απο τον φιλο georgetso. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ Καλημέρα ενδιαφέρομαι
SoullessRider Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 23 ώρες πριν, tigergreg είπε Ζευγαρι ηχειων PC SPEAKERS ms-10c για πισι ψιλοκιτρινισμενα αποθηκευμενα καιρο. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΔΟΘΗΚΑΝ! Ευχαριστώ πολύ για τα ηχεία!! Δούλεψαν μια χαρά!! 1
tigergreg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) SMART ALCATEL ONE TOUCH POP D5 5038D DUAL SIM WHITE FROST GR μονο με την μπαταρια του απο τα κινητα που πηρα απο τον φιλο georgetso. Δεν γνωριζω λειτουργικοτητα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από tigergreg 1
Locke_John Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, tigergreg είπε SMART ALCATEL ONE TOUCH POP D5 5038D DUAL SIM WHITE FROST GR μονο με την μπαταρια του απο τα κινητα που πηρα απο τον φιλο georgetso. Δεν γνωριζω λειτουργικοτητα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ Ενδιαφερομαι, στελνω pm 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Λειτουργικος λεμε.... SMART THL T6s στο κουτι του μονο με την μπαταρια του απο τα κινητα που πηρα απο τον φιλο georgetso. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ... Δηλώνω 2ος ενδιαφέρον για το κινητό.
highlander420 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ Χαρίζονται τα ps2, pc games. Μόνο χέρι με χέρι Αθήνα βόρεια προάστια ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από highlander420 4 1
polog40 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 27 λεπτά πριν, highlander420 είπε Χαρίζονται τα ps2, pc games. Μόνο χέρι με χέρι Αθήνα βόρεια προάστια Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι, στέλνω π. μ.
m4nos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 31 λεπτά πριν, highlander420 είπε Χαρίζονται τα ps2, pc games. Μόνο χέρι με χέρι Αθήνα βόρεια προάστια μ ενδιαφερουν αν υπαρχουν
stealthdi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα, Χαρίζονται τα εξής: - Razer Thresher 7.1 PC/PS4, με φθαρμένα μαξιλαράκια και έχει σπάσει το πλαστικό στην αριστερή μεριά (αυτή τη στιγμή είναι κολλημένο με μονωτική). Πλήρως λειτουργικά κατα τ' άλλα. - Powerbeats 2 wireless με πρόβλημα στο ένα ακουστικό (έχει ξεκολλήσει το πλαστικό και πλέον δεν έχει και ήχο από εκεί, δεν ξέρω πως/αν επιδιορθώνεται. Παραλαβή μόνο κοντά στην περιοχή μου, Δάφνη, Αθήνα. 4
AntiCambeR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, stealthdi είπε Καλησπέρα, Χαρίζονται τα εξής: - Razer Thresher 7.1 PC/PS4, με φθαρμένα μαξιλαράκια και έχει σπάσει το πλαστικό στην αριστερή μεριά (αυτή τη στιγμή είναι κολλημένο με μονωτική). Πλήρως λειτουργικά κατα τ' άλλα. - Powerbeats 2 wireless με πρόβλημα στο ένα ακουστικό (έχει ξεκολλήσει το πλαστικό και πλέον δεν έχει και ήχο από εκεί, δεν ξέρω πως/αν επιδιορθώνεται. Παραλαβή μόνο κοντά στην περιοχή μου, Δάφνη, Αθήνα. Ενδιαφέρομαι.Στέλνω πμ. Παρέλαβα, ευχαριστώ. Πρέπει οπωσδήποτε να αντικατασταθούν τα μαξιλαράκια και να κολληθεί το μπράτσο, αν βρώ μαξιλαράκια καλώς. Οι ψείρες θα δείξει, θέλει ψάξιμο. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από AntiCambeR 1
Locke_John Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Locke_John είπε Ενδιαφερομαι, στελνω pm Δηλώνω 2ος ενδιαφέρον για το κινητό. @tigergreg ευχαριστώ για τα κινητά. 8 ώρες πριν, Locke_John είπε Ενδιαφερομαι, στελνω pm Δηλώνω 2ος ενδιαφέρον για το κινητό. @tigergreg Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από Locke_John 1
polog40 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον @tigergreg και τον @highlander420 για τα πράγματα που μου χάρισαν! Ευχαριστώ πολύ! 2
stealthdi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Ενδιαφέρομαι.Στέλνω πμ. Παρέλαβα, ευχαριστώ. Πρέπει οπωσδήποτε να αντικατασταθούν τα μαξιλαράκια και να κολληθεί το μπράτσο, αν βρώ μαξιλαράκια καλώς. Οι ψείρες θα δείξει, θέλει ψάξιμο. Μακάρι φίλε μου να τα φτιάξεις, ειδικά τα Razer είναι κρίμα γιατί λειτουργούν μια χαρά. Μαξιλαράκια αντικατάστασης λογικά μπορείς να βρεις πάντως, είχα δει κάποτε στο Amazon υπήρχαν, αλλά μετά έσπασε και το πλαστικό και τα παράτησα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση