georgios65 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σας. Παρέλαβα σήμερα νωρίς τό πρωΐ τόν ὑπολογιστή ἀπό τόν tigergreg. ῎Αν καί δέν εἶναι ὀλοκληρωμένος, θά προσπαθήσω νά τόν καταστήσω λειτουργικό, τοποθετώντας τά μέρη πού τοῦ λείπουν. Εὐχαριστῶ καί πάλι γιά ὅλα Γρηγόρη καί σοῦ εὔχομαι ὁλοψύχως καλό καλοκαίρι μέ ὑγεία 2
Konstantin77 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) έχω κάτι μνήμες 1gb ddr2, αν τις χρειαστείς. Απλά θα φύγω μάλλον για λίγες μέρες και θα είμαι πισω Κυριακή μεσημέρι. Αν είναι μιλάμε. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πριν λίγο μαζί του και το σκέφτηκα μετά... 31 λεπτά πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Παρέλαβα σήμερα νωρίς τό πρωΐ τόν ὑπολογιστή ἀπό τόν tigergreg. ῎Αν καί δέν εἶναι ὀλοκληρωμένος, θά προσπαθήσω νά τόν καταστήσω λειτουργικό, τοποθετώντας τά μέρη πού τοῦ λείπουν. Εὐχαριστῶ καί πάλι γιά ὅλα Γρηγόρη καί σοῦ εὔχομαι ὁλοψύχως καλό καλοκαίρι μέ ὑγεία Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από Konstantin77 1
tigergreg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενας δισκος 3,5 HITACHI HDS728080PLA380 σατα2 80 γιγα λειτουργικος αγνωστη υγεια Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από tigergreg 2
sotos 1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δύο παλιά λαπτοπακια turbo που δουλεύουν κανονικά και είναι σε καλή κατάσταση, με δίσκους μνήμες μπαταρίες χωρίς φορτιστές Παραλαβή άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά χωρίς σειρά προτεραιότητας Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω πού θα δοθούν. 3
tigergreg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 20/7/2021 στις 4:52 ΜΜ, sotos 1 είπε Δύο παλιά λαπτοπακια turbo Ακυρο.... Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2021 από tigergreg
angelheart.gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Laser εκτυπωτής Samsung ML-2251N Inkjet πολυμηχάνημα Canon MP160 UPS Eaton Nova AVR 1250 Ανενεργά εδώ και καιρό, πάντως πριν ~3 χρόνια δούλευαν κανονικά μιας και ήταν το setup μου. Έκτοτε πήγα εξωτερικό. Υπάρχουν και κάποια καλώδιά τους, όχι όμως όλα. Παραλαβή ΜΟΝΟ. Θεσσαλονίκη.Τούμπα (Στάση Βαρνάβα). Κράτηση δεν μπορεί να γινει μιας και είμαι Θεσσαλονίκη μέχρι Πέμπτη νωρίς το απόγευμα. First come, first served. Το PC μου βγάζει συνεχώς BSOD επομένως λίγο κατανόηση στις απαντήσεις. Μπορεί να αργήσουν λίγο.
roybatty Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Ευχαριστώ θερμά τον @angelheart.gr για τα πράγματα.
AntiCambeR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 20/7/2021 στις 4:52 ΜΜ, sotos 1 είπε Δύο παλιά λαπτοπακια turbo που δουλεύουν κανονικά και είναι σε καλή κατάσταση, με δίσκους μνήμες μπαταρίες χωρίς φορτιστές Παραλαβή άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά χωρίς σειρά προτεραιότητας Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω πού θα δοθούν. Θα με ενδιέφερε τουλάχιστον να πάρω το 1. Edit: Εχω αποσύρει το ενδιαφέρον μου. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2021 από AntiCambeR
Mr^Robot Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, sotos 1 είπε Δύο παλιά λαπτοπακια turbo που δουλεύουν κανονικά και είναι σε καλή κατάσταση, με δίσκους μνήμες μπαταρίες χωρίς φορτιστές Παραλαβή άμεσα από Καλλιθέα κεντρικά χωρίς σειρά προτεραιότητας Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω πού θα δοθούν. Θα με ενδιάφερε και εμένα ενα αν μπορούσες να μου το αποστείλεις με δικα μου εξοδα προφανώς . pm
lefstef Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 23 ώρες πριν, tigergreg είπε Πυργος MIDI ATX μαυρος σε καλη κατασταση κομπλε αλλα εβγαλα τον δισκο για τα δεδομενα και διαπιστωσα οτι ηταν 99,7% γεματος!!! Μαλλον ηταν και ο λογος που σταματησε να αναβει. Σας δινω τον δισκο αλλα τις μνημες τις χαρισα. Εχει μητρικη GIGABYTE M69 κατι AMD ATHLONX2 μαλλον και εχει SATA DVDRW Φωτο ενδεικτικη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΔΟΘΗΚΕ! να ευχαριστήσω και εγώ τον φίλο Γρηγόρη για τον υπολογιστή 1
tigergreg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Σκουπακι black and decker dustbuster NW3660 3,6V θελει καθαρισμα και καινουργιες μπαταριες. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2021 από tigergreg 2
roybatty Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Χαρίζεται ασύρματος ρούτερ (με wan θύρα,όχι adsl) TP-Link TL-WR642G v1 με το τροφοδοτικό του.Ανάβει και δίνει ip μέσω dhcp,οπότε υποθέτω πως είναι οκ.Η αρχική του κεραία είχε σπάσει,την αντικατέστησα. Κάποιες βασικές πληροφορίες μπορείτε να δείτε σε link που βρήκα στο κιτρινομάγαζο: https://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wr642g-super-g-extended-range-108mbps-wireless-router-p-PER.612316 Θεσσαλονίκη.Παραλαβή από Εύοσμο και πέριξ. 1
Convict Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 57 λεπτά πριν, tigergreg είπε Σκουπακι black and decker dustbuster NW3660 3,6V θελει καθαρισμα και καινουργιες μπαταριες. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ Τι μου θύμησες ...
tigergreg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, Convict είπε Τι μου θύμησες ... ΤΙ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση