thodoris1985 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 9 hours ago, blackhill66 said: χαριζω 4 μητρικες(αγνωστη λειτουργικη κατασταση) ,δεν στελνω οποιος τις παρει ερχεται πειραια(καλλιπολη),αν ειναι αρκετοι οι ενδιαφερομενοι θα κανω κληρωση ευχαριστω Η Gigabyte (κάτω δεξιά) ποιο μοντέλο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 9 ώρες πριν, blackhill66 είπε χαριζω 4 μητρικες(αγνωστη λειτουργικη κατασταση) ,δεν στελνω οποιος τις παρει ερχεται πειραια(καλλιπολη),αν ειναι αρκετοι οι ενδιαφερομενοι θα κανω κληρωση ευχαριστω Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει η πράσινη κυρίως για την ψύκτρα της. Ποιος είναι ο κατασκευαστής; Μήπως HP; Φιλικά, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gregdel Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Θεσσαλονίκη. Περιοχή Ωραιοκάστρου. Από φίλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι εντός εγγύησης; (Δεν ενδιαφέρομαι, αλλά κάποια που μου είχαν λήξει δεν τύπωναν ούτε μετά από τρεις καθαρισμούς κεφαλής) Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2021 από Τέρης Α. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosfl22 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, gregdel είπε Θεσσαλονίκη. Περιοχή Ωραιοκάστρου. Από φίλο. Στελνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Στις 10/3/2021 στις 9:44 ΠΜ, panagiotisdan είπε Καλημέρα σας και από μένα. Όποιος τα θέλει να μου στείλει P.M. Το αφεντικό τρελάθηκε, δωρεάν πλέον τα γυαλιά στην ανωτέρω αγγελία. Δεν έχω τηλεόραση LG 3D αλλά πρόσφατα ένας καλός φίλος πήρε μία. Επειδή δεν νομίζω να έχει ταινιες 3D θα τα ήθελα να του τα δώσω αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν τα ζητήσει άλλο μέλος. Δεν βιάζομαι καθόλου. Στέλνω και pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360city Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δίνεται ενα scanner της ΗΡ μοντέλο G4010. Τελευταία φορά ήταν λειτουργικός απλά είχε χαλάσει το τροφοδοτικό του όπου είναι στα 24V. Εκείνος που το είχε δεν πήρε άλλο τροφοδοτικό επειδή είχε ήδη πολυμηχάνημα. Είναι με Usb σύνδεση και έχει υποδοχή για φιλμ και αρνητικά. Δεν ξέρω για drivers ποια υπάρχουν και ποια έκδοση. Εκδήλωση εδώ και Π.Μ. Θα απαντήσω μόνο στα μηνύματα γιατί δεν μπορώ να παρακολουθώ συνέχεια το νήμα. Περιοχή Γαλάτσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jefm Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 34 λεπτά πριν, 360city είπε Δίνεται ενα scanner της ΗΡ μοντέλο G4010. Τελευταία φορά ήταν λειτουργικός απλά είχε χαλάσει το τροφοδοτικό του όπου είναι στα 24V. Εκείνος που το είχε δεν πήρε άλλο τροφοδοτικό επειδή είχε ήδη πολυμηχάνημα. Είναι με Usb σύνδεση και έχει υποδοχή για φιλμ και αρνητικά. Δεν ξέρω για drivers ποια υπάρχουν και ποια έκδοση. Εκδήλωση εδώ και Π.Μ. Θα απαντήσω μόνο στα μηνύματα γιατί δεν μπορώ να παρακολουθώ συνέχεια το νήμα. Περιοχή Γαλάτσι Στέλνω ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Χαριζεται εκτυπώτις/scanner HP Photosmart C4380, το scanner λειτουργεί κανονικά, άλλα δεν εκτυπώνει. Περιοχή Μαρκόπουλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Redfield Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 16 ώρες πριν, 360city είπε Δίνεται ενα scanner της ΗΡ μοντέλο G4010. Τελευταία φορά ήταν λειτουργικός απλά είχε χαλάσει το τροφοδοτικό του όπου είναι στα 24V. Εκείνος που το είχε δεν πήρε άλλο τροφοδοτικό επειδή είχε ήδη πολυμηχάνημα. Είναι με Usb σύνδεση και έχει υποδοχή για φιλμ και αρνητικά. Δεν ξέρω για drivers ποια υπάρχουν και ποια έκδοση. Εκδήλωση εδώ και Π.Μ. Θα απαντήσω μόνο στα μηνύματα γιατί δεν μπορώ να παρακολουθώ συνέχεια το νήμα. Περιοχή Γαλάτσι Καλημέρα, εκδηλώνω ενδιαφέρον εάν δεν προχωρήσει με τον φίλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdanasto Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Χαρίζεται DVD Player Philips DVP1033/58. Έχει μόνο έξοδο SCART. Αχρησιμοποίητο, έχει παίξει μόνο 2-3 δισκάκια και μετά μπήκε αποθήκη. Λογικά λειτουργεί κανονικά, δεν έχω όμως αυτή τη στιγμή τηλεόραση με scart για να το δοκιμάσω. Πάντως ανάβει και μόλις βάλω δισκάκι φαίνεται να παίζει. Παραλαβή από Γλυφάδα. Όποιος ενδιαφέρεται ποστάρει πρώτα εδώ και μετά πμ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 17 λεπτά πριν, vdanasto είπε Χαρίζεται DVD Player Philips DVP1033/58. Έχει μόνο έξοδο SCART. Αχρησιμοποίητο, έχει παίξει μόνο 2-3 δισκάκια και μετά μπήκε αποθήκη. Λογικά λειτουργεί κανονικά, δεν έχω όμως αυτή τη στιγμή τηλεόραση με scart για να το δοκιμάσω. Πάντως ανάβει και μόλις βάλω δισκάκι φαίνεται να παίζει. Παραλαβή από Γλυφάδα. Όποιος ενδιαφέρεται ποστάρει πρώτα εδώ και μετά πμ. pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Στις 2/3/2021 στις 8:44 ΜΜ, filarhos είπε Βρήκα σε μια ξεχασμένη τσάντα καμιά 100αρα cd και dvd με ταινίες, ντοκυμαντέρ και μουσική. Αν ενδιαφέρεται κάποιος, αλλιώς θα πάνε ανακύκλωση (ελπίζω να ανακυκλώνονται). Βόρεια Αττική. Μήπως υπάρχει κανένα Χάρι ποτερ μέσα σε αυτά? Θα με ενδιέφερε πολύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, kathytherion είπε Μήπως υπάρχει κανένα Χάρι ποτερ μέσα σε αυτά? Θα με ενδιέφερε πολύ... όχι, αλλά είσαι άτυχος γιατί τα είχα όλα πριν λίγο καιρό αλλά έδωσα τον σκληρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, vdanasto είπε Χαρίζεται DVD Player Philips DVP1033/58. Έχει μόνο έξοδο SCART. Αχρησιμοποίητο, έχει παίξει μόνο 2-3 δισκάκια και μετά μπήκε αποθήκη. Λογικά λειτουργεί κανονικά, δεν έχω όμως αυτή τη στιγμή τηλεόραση με scart για να το δοκιμάσω. Πάντως ανάβει και μόλις βάλω δισκάκι φαίνεται να παίζει. Παραλαβή από Γλυφάδα. Όποιος ενδιαφέρεται ποστάρει πρώτα εδώ και μετά πμ. Άμα δεν τον δώσεις στον retroman3, δηλώνω ενδιαφέρον. Έχω έναν φίλο που του χάλασε πρόσφατα το dvd player και θα τον βοηθούσες, μιας και τα φέρνει λίγο δύσκολα. Είναι Λάρισα, όμως, οπότε δεν ξέρω εάν σε βάζω σε κόπο με το να του το στείλεις. Στείλε μου pm, αν είναι, να συνεννοηθούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση