tigergreg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τροφοδοτικο CODEGEN 550WATT που μαλλον δουλευει. Φωτο ενδεικτικη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από tigergreg 3
Locke_John Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Στις 9/7/2021 στις 6:38 ΜΜ, insomnia86 είπε Καλησπέρα στο φόρουμ. Δίνονται τα παρακάτω μόνο στην περιοχή Περιστέρι Αττικής. 1. Mi band 2 με το καλώδιο φόρτισης και λουράκι. Έχει το κλασικό θέμα με την φωτεινότητα της οθόνης. 2. Ακουστικό bluetooth Samsung WEB250. Λειτουργικό. 3. Ηλεκτρικό δραπανοκατσάβιδο KRAFT CD183B. Μετά από πτώση "δέθηκε" με δεματικά, λειτουργικό. Πρώτα εδώ και μετά πμ. Φυσικά διατηρώ το δικαίωμα να πραγματοποιήσω κλήρωση ή να δώσω αντικείμενο σε όποιον επιθυμώ. Ευχαριστώ το φόρουμ για τη φιλοξενία. @insomnia86 ευχαριστώ για το mi band καθώς και για το delivery στην περιοχή όπου βρισκόμουν.
Konstantin77 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Τροφοδοτικο CODEGEN 550WATT που μαλλον δουλευει. Φωτο ενδεικτικη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ Αν υπάρχει ακόμα δηλώνω ενδιαφέρον. Ευχαριστώ.
angelheart.gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Laser εκτυπωτής Samsung ML-2251N Inkjet πολυμηχάνημα Canon MP160 UPS Eaton Nova AVR 1250 Ανενεργά εδώ και καιρό, πάντως πριν ~3 χρόνια δούλευαν κανονικά μιας και ήταν το setup μου. Έκτοτε πήγα εξωτερικό. Υπάρχουν και κάποια καλώδιά τους, όχι όμως όλα. Παραλαβή ΜΟΝΟ. Θεσσαλονίκη.Τούμπα (Στάση Βαρνάβα) EDIT Κράτηση δεν μπορεί να γινει μιας και είμαι Θεσσαλονίκη μέχει Πέμπτη νωρίς το απόγευμα. First come, first served. Το PC μου βγάζει συνεχώς BSOD επομένως λίγο κατανόηση στις απαντήσεις. Μπορεί να αργήσουν λίγο. To UPS είπε οτι θα το πάρει ο roybatty. Μέχρι σήμερα το απόγευμα λοιπόν τον περιμένει. Αλλιως ξαναμπαίνει. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από angelheart.gr 6
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, angelheart.gr είπε Laser εκτυπωτής Samsung ML-2251N Inkjet πολυμηχάνημα Canon MP160 UPS Eaton Nova AVR 1250 Ανενεργά εδώ και καιρό, πάντως πριν ~3 χρόνια δούλευαν κανονικά μιας και ήταν το setup μου. Έκτοτε πήγα εξωτερικό. Υπάρχουν και κάποια καλώδιά τους, όχι όμως όλα. Παραλαβή ΜΟΝΟ. Θεσσαλονίκη.Τούμπα (Στάση Βαρνάβα) Pm Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από KaRLoSSaLoNiKa
roybatty Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 13 λεπτά πριν, angelheart.gr είπε Laser εκτυπωτής Samsung ML-2251N Inkjet πολυμηχάνημα Canon MP160 UPS Eaton Nova AVR 1250 Ανενεργά εδώ και καιρό, πάντως πριν ~3 χρόνια δούλευαν κανονικά μιας και ήταν το setup μου. Έκτοτε πήγα εξωτερικό. Υπάρχουν και κάποια καλώδιά τους, όχι όμως όλα. Παραλαβή ΜΟΝΟ. Θεσσαλονίκη.Τούμπα (Στάση Βαρνάβα) Pm
angelheart.gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Έχω θέμα με το PC. Πετάει συνέχεια BSOD. Σορρυ για τις καθυστερήσεις στα PM 1
Konstantin77 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 16/7/2021 στις 6:24 ΜΜ, sotos 1 είπε DFI 661FX-TML AGP DDR1 Σε άριστη κατάσταση P5Q Χωρίς σήμα στην οθόνη καμία προσπάθεια επισκευής Υπάρχουν μόνο οι μητρικές χωρίς τίποτε άλλο Χωρίς σειρά προτεραιότητας για αμεση παραλαβή από Καλλιθέα κεντρικά πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά pm Θα εξαιρεθούν μέλη που λιμνάζουν μέρα νύχτα εδώ Χίλια ευχαριστώ για την υπομονή να παραλάβω τον sotos 1. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από Konstantin77 2
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 39 λεπτά πριν, KaRLoSSaLoNiKa είπε Pm Αποσυρω το ενδιαφερον μιας και αυτα που ζητησα δωθηκαν...
Τέρης Α. Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Spoiler 5 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε Χίλια ευχαριστώ για την υπομονή να παραλάβω. Αν τυχών θελήσετε να βγάλετε τα chipset heatsinks, το πιθανότερο είναι ότι με τα χρόνια είναι καλά κολλημένα και μπορεί να γίνει ζημιά στη προσπάθεια να τα αφαιρέσετε. (Σε εμένα που δοκίμασα με τη μητρική αναμένη για να ζεσταθεί η πάστα, δεν κατάφερα να τα βγάλω).
Aurumnus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Να ευχαριστήσω τον @sotos 1 για τα πράγματα! 🙂 1
georgetso Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Στις 14/7/2021 στις 11:36 ΜΜ, georgetso είπε Άδειασμα αποθήκης (συνέχεια νο ?) Χαρίζονται τα κινητά των φωτογραφιών (ορισμένα είναι λειτουργικά, αλλά κολλημένα σε bootloop και άλλα απλά δεν ανάβουν). Δίνονται μόνο όλα μαζί. Παραλαβή από το χώρο μου, πλατεία Κολιάτσου. Λόγω εργασιακού φόρτου όλα τα κινητά παρεδόθησαν στον tigergreg. Οτιδήποτε επιθυμείτε πλην των ΜΗ smart επικοινωνείτε με αυτόν. Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Γρηγόρη για την εξυπηρέτηση. 1
tigergreg Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 24 λεπτά πριν, georgetso είπε Λόγω εργασιακού φόρτου όλα τα κινητά παρεδόθησαν στον tigergreg. Οτιδήποτε επιθυμείτε πλην των ΜΗ smart επικοινωνείτε με αυτόν. Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Γρηγόρη για την εξυπηρέτηση. Κι εγω ευχαριστω για τα κινητα.
Konstantin77 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, tigergreg είπε Κι εγω ευχαριστω για τα κινητα. Και εγώ με τη σειρά μου να σε ευχαριστήσω για το τροφοδοτικό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση