teledomenet Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 17/7/2021 στις 1:22 ΜΜ, teledomenet είπε ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από teledomenet
frantan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 1) φαξ panasonic δουλευει κανονικοτατα (εχω χασει το ακουστικο αλλα εχει ανοιχτη ακροαση κ μπορεις να το χρησιμοποιησεις κ επισης θελει καλωδιο ρευματος το κλασσικο που παιρνουν κ τα τροφοδοτικα υπολογιστη) 2) πληκτρολογιο TurboX DWLC-7000 (χωρις το στικακι) σε πραγματικα τελεια κατασταση για ανταλλακτικα αν καποιος εχει το ιδιο (το ειχα παρει απο @Kostas.karrasπριν απο μερες μαζι μ ενα ποντικι το οποιο εφτιαξα, αλλα αυτο δεν επικοινωνουσε με το δεκτη που μου εδωσε τον οποιο ομως ταιριαξα μ ενα αλλο πληκτρολογιο που ειχε δυνατοτητα ζευξης) παραλαβη απο Νεα Σμυρνη Αγια Φωτεινη μεχρι την Τεταρτη 21/07/21 απογευμα (μετα φευγω διακοπες) τα γνωστα, γραφτε εδω πρωτα κ στειλτε κ pm τσακα τσακα να φευγουν 7
dimtar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, tasaras123 είπε Μου περισσευουν τα παρακατω: - 2 βιβλια (JAVA και εφαρμογες συνδυαστικης αναλυσης) - Πλαστικο στραγγιστηρι πιατων - Εντομοπαγιδα USB ΠΑΡΑΚΑΛΩ μονο καποιος που τα χρειαζεται, κριμα ειναι να τα παρει καποιος για να σκονιζονται Παραλαβη απο Μοσχατο κοντα στον σταθμο του ηλεκτρικου ΣΤΕΙΛΤΕ μου ΠΜ αν τα θελετε Καλησπέρα, η έντομο παγίδα κάνει δουλειά; Να περάσω να την πάρω; 1
mples Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Χαρίζονται τάπες σιδερένιες ποδοσφαίρου ένα παιχνίδι ρομποτικής και κάτι λαστιχένια παιχνίδια Παραλαβή από τον χώρο μου Καματερό δεν κάνω αποστολή δεν κρατάω προτεραιότητα 6
windserf2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Στις 7/6/2021 στις 5:00 ΜΜ, Jimis12 είπε Χαρίζεται κωδικός Cosmote Deals For You χρησιμοποιημένος μόνο στην εφαρμογή BOX με ημερομηνία λήξης 11/06. Post εδώ και μετά pm Εάν υπάρχει ακόμα με ενδιαφέρει για ikea.😉 Ευχαριστώ.
thodoris1985 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 28 minutes ago, windserf2020 said: Εάν υπάρχει ακόμα με ενδιαφέρει για ikea.😉 Ευχαριστώ. O κωδικός πιστεύω θα υπάρχει... σίγουρα ληγμένος 1
Dionisakos4 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Πύργος : (Αν θυμάμαι καλά νεκρό τροφοδοτικό ,αλλά καλό DVD-RW (IDE) https://i.postimg.cc/G3Wj7hzf/Tower.jpg https://i.postimg.cc/nhZGxRyY/Tower2.jpg https://i.postimg.cc/BQ2Bd9Vn/Tower3.jpg Υπάρχουν και αυτά... Samsung Y Edition Galaxy S5360 ,πολύ φθορά γρατζουνισμένη οθόνη κτλ., πριν πάει ανακύκλωση δουλεύει και έχει γίνει wipe . 1x 80GB SEAGATE ST380817AS 1x 00JS-22NCB1 Western Digital Caviar SE 1X 80GB 0JD-00MSA1 Western Digital Caviar SE (Black) Όροι : Να έχουν ξανά χαρίσει και να μην είναι grinding λογαριασμοί (τελευταίων ημερών με μηδέν δραστηριότητα) Παραλαβή ΜΟΝΟ ,από τον χώρο μου. ΟΧΙ αποστολές. Θεσσαλονίκη κέντρο. 7
tigergreg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Στις 17/7/2021 στις 10:31 ΠΜ, tigergreg είπε Xαριζονται τα εξης με παραλαβη μονον πλατεια κανιγγος δευτερα 19/07 8.00-15.00 καθοτι αδειαζουμε....μετα πανε καδο.. 3.κουτι με συμπραγκαλα μεσα TURBOX αγνωστων λοιπων στοιχειων. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. Δεν με νοιαζει που-πως-ποιος και γιατι.... Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Εμεινε μονο η γριουλα που θα παει καδο σε 2-3 μερες....
Drake27 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Στις 10/7/2021 στις 4:57 ΜΜ, iPnos είπε Χαρίζεται κουτί PSP 3004 μαζί με τα manual και κάποια αξεσουάρ/θήκες (η κονσόλα δεν υπάρχει) Χαρίζονται bluetooth ακουστικά ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ στο κουτί τους. Δεν φαίνεται να αναβουν, τα βάζω για φόρτιση και δεν αντιδράνε. Σήμερα παρέλαβα το κουτί του psp με τα αξεσουάρ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @iPnos που μου τα έστειλε!!!!! 😁😁 1
georgios65 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Στις 17/7/2021 στις 1:10 ΜΜ, georgios65 είπε Καλησπέρα Γρηγόρη. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό 1,τό 2 καί τό 4. Εὐχαριστῶ. Καλησπέρα σας. Θέλω νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τόν γενναιόδωρο, καλοσυνάτο καί φίλτατο tigergreg γιά τά ἀνωτέρω. ῞Ολα θά ἀξιοποιηθοῦν μέ τόν καλύτερο τρόπο γιά καλό σκοπό. Γρηγόρη σέ εὐχαριστῶ πάρα πολύ καί πάλι. 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Εμεινε μονο η γριουλα που θα παει καδο σε 2-3 μερες.... Γρηγόρη, ἄν εἶναι πλήρης καί δέν ὑπάρξει ἄλλος ἐνδιαφερόμενος, ἐνημέρωσέ με, γιατί θά εἶναι ἀμαρτία νά πάει στήν ἀνακύκλωση. 2
tigergreg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 17 λεπτά πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θέλω νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τόν γενναιόδωρο, καλοσυνάτο καί φίλτατο tigergreg γιά τά ἀνωτέρω. ῞Ολα θά ἀξιοποιηθοῦν μέ τόν καλύτερο τρόπο γιά καλό σκοπό. Γρηγόρη σέ εὐχαριστῶ πάρα πολύ καί πάλι. Γρηγόρη, ἄν εἶναι πλήρης καί δέν ὑπάρξει ἄλλος ἐνδιαφερόμενος, ἐνημέρωσέ με, γιατί θά εἶναι ἀμαρτία νά πάει στήν ἀνακύκλωση. ΟΚ Θα σου πω αυριο.
TRILOBYTER Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, Dionisakos4 είπε Πύργος : (Αν θυμάμαι καλά νεκρό τροφοδοτικό ,αλλά καλό DVD-RW (IDE) https://i.postimg.cc/G3Wj7hzf/Tower.jpg https://i.postimg.cc/nhZGxRyY/Tower2.jpg https://i.postimg.cc/BQ2Bd9Vn/Tower3.jpg Υπάρχουν και αυτά... Samsung Y Edition Galaxy S5360 ,πολύ φθορά γρατζουνισμένη οθόνη κτλ., πριν πάει ανακύκλωση δουλεύει και έχει γίνει wipe . 1x 80GB SEAGATE ST380817AS 1x 00JS-22NCB1 Western Digital Caviar SE 1X 80GB 0JD-00MSA1 Western Digital Caviar SE (Black) Όροι : Να έχουν ξανά χαρίσει και να μην είναι grinding λογαριασμοί (τελευταίων ημερών με μηδέν δραστηριότητα) Παραλαβή ΜΟΝΟ ,από τον χώρο μου. ΟΧΙ αποστολές. Θεσσαλονίκη κέντρο. Καλησπερα με ενδιαφερει το τηλεφωνο, ευχαριστω.
dklovedoctor Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 21 ώρες πριν, mples είπε Χαρίζονται τάπες σιδερένιες ποδοσφαίρου ένα παιχνίδι ρομποτικής και κάτι λαστιχένια παιχνίδια Παραλαβή από τον χώρο μου Καματερό δεν κάνω αποστολή δεν κρατάω προτεραιότητα Αν δε βρεθεί άλλος με ενδιαφέρουν οι τάπες και το παιχνίδι ρομποτικής. Επίσης θα είμαι Πετρούπολη 3 και 4 Αυγούστου. Αν βρεθεί άλλος του παραχωρώ τη σειρά μου.
mples Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, dklovedoctor είπε Αν δε βρεθεί άλλος με ενδιαφέρουν οι τάπες και το παιχνίδι ρομποτικής. Επίσης θα είμαι Πετρούπολη 3 και 4 Αυγούστου. Αν βρεθεί άλλος του παραχωρώ τη σειρά μου. Φιλε μου ευχαριστως αν ειμαι εδω γιατι ακομα δεν ξερω και η παραλαβη απο τον χωρο μου καματερο
tigergreg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πυργος MIDI ATX μαυρος σε καλη κατασταση κομπλε αλλα εβγαλα τον δισκο για τα δεδομενα και διαπιστωσα οτι ηταν 99,7% γεματος!!! Μαλλον ηταν και ο λογος που σταματησε να αναβει. Σας δινω τον δισκο αλλα τις μνημες τις χαρισα. Εχει μητρικη GIGABYTE M69 κατι AMD ATHLONX2 μαλλον και εχει SATA DVDRW Φωτο ενδεικτικη. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2021 από tigergreg 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση