XLV Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Στις 8/7/2021 στις 1:48 ΜΜ, f2bnp είπε Χαρίζεται τηλεόραση CRT Sony KV-25FX30E 25", ιδανική για retro κονσόλες. Δίνεται λόγω έλλειψης χώρου, να ναι καλά ένα μέλος από δω που έτυχε να χει το ίδιο μοντέλο σε 21" ! Έχει stereo ηχεία σχετικά καλής ποιότητας, δύο θύρες SCART, θύρα S-Video, και έχω και το τηλεκοντρόλ της. Θα κρατηθεί για λίγες μέρες μόνο και σε περίπτωση έλλειψης ενδιαφέροντος δυστυχώς θα βγει στον δρόμο. Παραλαβή από Ηράκλειο Αττικής, ιδανικά χρειάζεται και 2ο άτομο, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ζυγίζει 36kg. Είμαι σε πολυκατοικία αλλά την χωράει στο ασανσέρ. Ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση, στελνω ΠΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Χαριζεται η θηριώδης αλλά εξαιρετική Philips 29PT9416/12 Λειτουργούσε κανονικά.Καλή κατάσταση αλλά λίγο ταλαιπωρημένο χειριστήριο και λείπει ενα καπάκι στο κατω μέρος που εμφάνιζε κάποιες επιπλέον λειτουργίες.Είναι σαν αυτη παρακάτω.Παραλαβη αποκλειστικά απο Νεο Κοσμο, 10:00-17:00 κατόπιν συνεννόησης.Εχει μπει και σε άλλο site οποτε οπου δοθεί πρώτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ. Χαρίζονται τα παρακάτω τροφοδοτικά για εκτυπωτές HP. Όλοι μετρημένοι λειτουργικοί. Φωτό αλιευμένες από το διαδίκτυο. 1. C6409-60014 2. 0957-2094 3. 0950-4340 ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ Τέρης Α. 4. 0950-4203 6. 0957-2269 Τους έχω και σε άλλο φορουμ οπότε δεν θα δοθούν όλοι μαζί. Φιλικά, Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2021 από TasSou 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Στις 2/7/2021 στις 9:03 ΜΜ, Nik1239 είπε Ώρα να ξεφορτωθώ το παλιό hardware που έχω και μου είναι πλέον άχρηστο και για να μην τα πετάξω τα βάζω εδώ. Έμειναν τα παρακάτω τα υπόλοιπα δόθηκαν σε φίλο 3: gpu 8600gt 512mb με έναν προβληματικό πυκνωτή δεν ξέρω αν δουλεύει 8: δύο οθόνες λάπτοπ η μία μάλλον δουλεύει η άλλη δεν ξέρω lg lp101wsa(tl)(a1) και μια που δεν γράφει μάρκα b154ew02 ((προς το παρόν κρατημένη η πρώτη)) Ίσως βρω και κάτι αλλά πράγματα θα κάνω edit το ποστ αυτό και θα τα προσθέσω Παραλαβή από Ηράκλειο Κρήτης ή στέλνω μετά από κατάθεση τα έξοδα αποστολής με ΕΛΤΑ (όχι κούριερ) Ποστ και μετά πμ , διατηρώ το δικαίωμα να τα δώσω όπου εγώ θέλω Ευχαριστώ Νίκος. ευχαριστώ πολύ για την οθονη ολα οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Ο ενδιαφερόμενος δεν απάντησε. Υπάρχουν ακόμα. Την Πέμπτη πάνε ανακύκλωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Ενδιαφέρομαι για το Laptop Acer Aspire 5732Z Στέλνω Pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, TasSou είπε Ενδιαφέρομαι για το Laptop Acer Aspire 5732Z Στέλνω Pm Το μηχάνημα δεν έχει άλλα προβλήματα, μόνο βραχυκυκλωμένο fet, Αν βάλεις κι ένα δίσκο παίζει μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, TasSou είπε 3. 0950-4340 Ενδιαφέρομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, snbblp είπε Ο ενδιαφερόμενος δεν απάντησε. Υπάρχουν ακόμα. Την Πέμπτη πάνε ανακύκλωση. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό Laptop Acer Aspire 5732Z. Εὐχαριστῶ. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2021 από georgios65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frantan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, snbblp είπε Ο ενδιαφερόμενος δεν απάντησε. Υπάρχουν ακόμα. Την Πέμπτη πάνε ανακύκλωση. αν δεν ενδιαφερθει κανεις αλλος θα το ηθελα εγω, ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPnos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, snbblp είπε Το μηχάνημα δεν έχει άλλα προβλήματα, μόνο βραχυκυκλωμένο fet, Αν βάλεις κι ένα δίσκο παίζει μια χαρά. Δηλώνω ενδιαφέρον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XLV Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Στις 8/7/2021 στις 1:48 ΜΜ, f2bnp είπε Χαρίζεται τηλεόραση CRT Sony KV-25FX30E 25", ιδανική για retro κονσόλες. Δίνεται λόγω έλλειψης χώρου, να ναι καλά ένα μέλος από δω που έτυχε να χει το ίδιο μοντέλο σε 21" ! Έχει stereo ηχεία σχετικά καλής ποιότητας, δύο θύρες SCART, θύρα S-Video, και έχω και το τηλεκοντρόλ της. Θα κρατηθεί για λίγες μέρες μόνο και σε περίπτωση έλλειψης ενδιαφέροντος δυστυχώς θα βγει στον δρόμο. Παραλαβή από Ηράκλειο Αττικής, ιδανικά χρειάζεται και 2ο άτομο, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ζυγίζει 36kg. Είμαι σε πολυκατοικία αλλά την χωράει στο ασανσέρ. Ευχαριστώ τον @f2bnp για την τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgetso Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Άδειασμα αποθήκης (συνέχεια νο ?) Χαρίζονται τα κινητά των φωτογραφιών (ορισμένα είναι λειτουργικά, αλλά κολλημένα σε bootloop και άλλα απλά δεν ανάβουν). Δίνονται μόνο όλα μαζί. Παραλαβή από το χώρο μου, πλατεία Κολιάτσου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 34 λεπτά πριν, georgetso είπε Άδειασμα αποθήκης Στελνω πμ για τα μη σμαρτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2021 Αν κάποιος τα πάρει, θα ήθελα μόνο την οθόνη από το Samsung galaxy s2, ΑΝ είναι δυνατόν, να επαναφέρω το σπάσαμενο μου για λήψη δεδομένων, καθώς δεν μπορώ να το ανοίξω και συνεπώς να το συνδέσω με άλλη συσκευή για αυτή τη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση