Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Σε ευχαριστώ δημόσια για την καφετιέρα!

Παρακαλώ.Ελπίζω να λειτουργήσει!

Δημοσ.

Χαρίζεται κλουβί κουνελιού-τρωκτικού διαστάσεων 100x55 με ελαφρώς ανισόπεδο δάπεδο καθώς και κάποια μικρά ραγίσματα στο πλαίσιο του. Παραλαβή από το χώρο μου στο Νέο Κόσμο κατόπιν συνεννόησης.

IMAG4481.jpg

• Like 2
Δημοσ.
Στις 5/7/2021 στις 4:08 ΜΜ, tigergreg είπε

Ακομα  μια  οθονη...

Αποθηκευμενη   πανω  απο  5  χρονια  χωρις  καλωδια  αγνωστης   λειτουργικοτητας.

https://www.e-shop.gr/lg-17-lcd-l1752s-sf-silver-p-PER.168297

spacer.png

Παραλαβη  το  γρηγοροτερο   δυνατον   ΜΟΝΟΝ  απο  την  εδρα   μου  πισω  απο  το  εφετειο  Αθηνας.

Ποσταρετε  πρωτα   εδω   και   στειλτε   αμεσα   ΠΜ.

ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ.

ΔΟΘΗΚΕ!

Ευχαριστώ πολύ. Άψογος. Δεν τη δοκίμασα η αλήθεια είναι, αλλά πιστεύω ότι θα δουλεύει.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/7/2021 στις 1:10 ΜΜ, frantan είπε

Καλησπερα σας

αδειασμα παταριου κ χαριζονται τα εξης:

1. κουκουλα αυτοκινητου autoplus για αυτοκινητο τυπου Punto κ παρεμφερη

2. σκηνη ιγκλου 2-3 ατομων για λατρεις του καμπινγκ  (το μονο που εχει ειναι τα λαστιχα που τεντωνουν

το απο πανω καλυμα  εχουν ξεραθει αλλα πωλουνται φτηνα μεμωνομενα στ αντιστοιχα μαγαζια)

3. ψυγειακι νερου (ειναι μια χαρα ενα πλυσιματακι θελει μονο)

4. σκληρη θηκη πιατικων πλατης (μαζι με πιατακια κ μαχαιροπηρουνα) ειναι ΟΚ

5. 2 σπαστα καθισματακια καμπινγκ

γραφουμε εδω πρωτα κ επειτα pm για σειρα προτεραιοτητας (κ αν ειναι πολλοι ισως κανω ψηφοφορια)

παραλαβη απο Νεα Σμυρνη Αγια Φωτεινη (θελει αμαξι για ολα μαζι) προτιμαω αυτη τη Τριτη που καθομαι

(επειδη σε καποιους χρωσταω γιατι μου εχουν δωσει στο παρελθον κ επειδη 1-2 μου εχουν φερθει απρεπως ισως να μην τηρηθει η σειρα προτεραιοτητας αν εμφανιστουν αυτα τα ατομα)

ευχαριστω

IMG_20210704_123959 (1280 x 960).jpg

IMG_20210704_124135 (1280 x 960).jpg

IMG_20210704_124142 (1280 x 960).jpg

IMG_20210704_124212 (1280 x 960).jpg

Παρέλαβα 1 3 4 5 ευχαριστώ πάρα πολύ.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 14/6/2021 στις 6:54 ΜΜ, Ser_nikos είπε

Με ενδιαφέρει το 550. Πώς μπορούμε να το κανονίσουμε?

Σ'ευχαριστώ πολύ για το τροφοδοτικό. Λειτουργεί μία χαρά. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται πουφ πολυμορφικο υφασμάτινο διαστάσεις 140x100 με διπλή επένδυση για να αφαιρείται το εξωτερικό κάλυμμα.
Σε καλη κατάσταση, υπάρχει ένα μικρό μπάλωμα στην εσωτερικο κάλλυμα και ενα μικρο σκισιμο στο εξωτερικο.

Παραλαβή απο Ν.Προάστια Αττικής, oποιος ενδιαφέρεται pm.

1.jpg

Επεξ/σία από Lothar
  • Like 5
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Lothar είπε

Χαριζεται πουφ πολυμορφικο υφασμάτινο διαστάσεις 140x100 με διπλή επένδυση για να αφαιρείται το εξωτερικό κάλυμμα.
Σε καλη κατάσταση, υπάρχει ένα μικρό μπάλωμα στην εσωτερικο κάλλυμα και ενα μικρο σκισιμο στο εξωτερικο.

Παραλαβή απο Ν.Προάστια Αττικής, oποιος ενδιαφέρεται pm.

1.jpg

Ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ. 

Δημοσ.
Στις 5/7/2021 στις 10:42 ΠΜ, Locke_John είπε

Αθήνα, κέντρο: (Γκύζη) 

1) τραπέζι κουζίνας, μέτρια κατάσταση εμφανισιακά, γερό αρκετά. 

2) χαμηλό τραπέζι με μεταλλικό σκελετό και κόντρα πλακέ επιφάνεια 

3) επιδαπέδιος καθρέφτης μαύρος (σκουριασμένη βάση στήριξης). (Φωτογραφία αργότερα αν υπάρξει ενδιαφέρον). 

Screenshot_2021-07-05-10-41-24-181_com.miui.gallery.jpg

Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Locke_John για το τραπέζι αλλά και για τη γενικότερη επικοινωνία και την καλή του διάθεση.

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζεται τηλεόραση CRT Sony KV-25FX30E 25", ιδανική για retro κονσόλες. Δίνεται λόγω έλλειψης χώρου, να ναι καλά ένα μέλος από δω που έτυχε να χει το ίδιο μοντέλο σε 21" !

Έχει stereo ηχεία σχετικά καλής ποιότητας, δύο θύρες SCART, θύρα S-Video, και έχω και το τηλεκοντρόλ της. Θα κρατηθεί για λίγες μέρες μόνο και σε περίπτωση έλλειψης ενδιαφέροντος δυστυχώς θα βγει στον δρόμο. Παραλαβή από Ηράκλειο Αττικής, ιδανικά χρειάζεται και 2ο άτομο, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ζυγίζει 36kg. Είμαι σε πολυκατοικία αλλά την χωράει στο ασανσέρ.

211801852_337172191244419_6912595552668086738_n.jpg

204566978_503989544202561_7716298621343094254_n.jpg

• Like 8
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, f2bnp είπε

της. Θα κρατηθεί για λίγες μέρες μόνο και σε περίπτωση έλλειψης ενδιαφέροντος δυστυχώς θα βγει στον δρόμο.

Αμαρτια...για  τετοια   τηλεοραση!

Αν  δεν  ζητηθει   καλεσε  τους  να  την  παρουν   για  καλο  σκοπο...

https://www.retohellas.com/

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνωμη που δεν επικοινωνησα με 2 παιδια για τα βιβλια που ειχα ζητησει να μου κρατησουν. Εχω ενημερωσει τα παιδια για το προβλημα που υπαρχει και για τη καθυστερηση που υπηχε.

Ευχαριστω.

Να ευχαριστησω τον @fair_play ξεχασα για τις ταμπλετες που μου εδωσε για τα σκυλια. Τα εδωσα στηη Ζωοφιλικη Ηλιουπολις μαζι με καποις αλλες τροφες που ειχα μαζεψει για γατες.

Επεξ/σία από toyracer
  • Like 3
  • Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται ανταλλακτικό πάνελ LCD τύπος LC202V02, 20 ίντσες, για Philips και LG οθόνες μαζί με την πλακέτα/τροφοδοτικό των LED. Μου έμεινε από επισκευή καθώς η οθόνη για την οποία αγοράστηκε είχε και άλλα προβλήματα.

Παραλαβή Παγκράτι.

Χαρίζεται Laptop Acer Aspire 5732Z (για επισκευή με βραχυκύκλωμα σε 2 mosfet μητρικής) + το τροφοδοτικό του. Χωρίς δίσκο.

MOTHERBOARD: NAWF2 (compal LA-4853p)
CPU:  Intel Pentium T4400 2.20ghz
RAM: 4gb DDR3
GPU: Intel mobile series 4
HDD: -
DVD-RW (δεν ξέρω στοιχεία, είναι το δικό του)
15,6'' οθόνη (λειτουργεί κανονικά)

Εκλεισε κανονικά με shutdown, αλλά δεν ξανάνοιξε.

Παραλαβή μόνο Παγκράτι.

Επεξ/σία από snbblp
  • Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...