tigergreg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 27 λεπτά πριν, George1300 είπε Χαρίζονται κινητά. Περιοχη?
Crybal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 12 ώρες πριν, SilentVoice είπε Σε ευχαριστώ δημόσια για την καφετιέρα! Παρακαλώ.Ελπίζω να λειτουργήσει!
GadgetakiasGR Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Χαρίζεται κλουβί κουνελιού-τρωκτικού διαστάσεων 100x55 με ελαφρώς ανισόπεδο δάπεδο καθώς και κάποια μικρά ραγίσματα στο πλαίσιο του. Παραλαβή από το χώρο μου στο Νέο Κόσμο κατόπιν συνεννόησης. 2
Konstantin77 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Στις 5/7/2021 στις 4:08 ΜΜ, tigergreg είπε Ακομα μια οθονη... Αποθηκευμενη πανω απο 5 χρονια χωρις καλωδια αγνωστης λειτουργικοτητας. https://www.e-shop.gr/lg-17-lcd-l1752s-sf-silver-p-PER.168297 Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο Αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΔΟΘΗΚΕ! Ευχαριστώ πολύ. Άψογος. Δεν τη δοκίμασα η αλήθεια είναι, αλλά πιστεύω ότι θα δουλεύει. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Στις 4/7/2021 στις 1:10 ΜΜ, frantan είπε Καλησπερα σας αδειασμα παταριου κ χαριζονται τα εξης: 1. κουκουλα αυτοκινητου autoplus για αυτοκινητο τυπου Punto κ παρεμφερη 2. σκηνη ιγκλου 2-3 ατομων για λατρεις του καμπινγκ (το μονο που εχει ειναι τα λαστιχα που τεντωνουν το απο πανω καλυμα εχουν ξεραθει αλλα πωλουνται φτηνα μεμωνομενα στ αντιστοιχα μαγαζια) 3. ψυγειακι νερου (ειναι μια χαρα ενα πλυσιματακι θελει μονο) 4. σκληρη θηκη πιατικων πλατης (μαζι με πιατακια κ μαχαιροπηρουνα) ειναι ΟΚ 5. 2 σπαστα καθισματακια καμπινγκ γραφουμε εδω πρωτα κ επειτα pm για σειρα προτεραιοτητας (κ αν ειναι πολλοι ισως κανω ψηφοφορια) παραλαβη απο Νεα Σμυρνη Αγια Φωτεινη (θελει αμαξι για ολα μαζι) προτιμαω αυτη τη Τριτη που καθομαι (επειδη σε καποιους χρωσταω γιατι μου εχουν δωσει στο παρελθον κ επειδη 1-2 μου εχουν φερθει απρεπως ισως να μην τηρηθει η σειρα προτεραιοτητας αν εμφανιστουν αυτα τα ατομα) ευχαριστω Παρέλαβα 1 3 4 5 ευχαριστώ πάρα πολύ. 2
Ser_nikos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2021 Στις 14/6/2021 στις 6:54 ΜΜ, Ser_nikos είπε Με ενδιαφέρει το 550. Πώς μπορούμε να το κανονίσουμε? Σ'ευχαριστώ πολύ για το τροφοδοτικό. Λειτουργεί μία χαρά. 1
Lothar Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαριζεται πουφ πολυμορφικο υφασμάτινο διαστάσεις 140x100 με διπλή επένδυση για να αφαιρείται το εξωτερικό κάλυμμα. Σε καλη κατάσταση, υπάρχει ένα μικρό μπάλωμα στην εσωτερικο κάλλυμα και ενα μικρο σκισιμο στο εξωτερικο. Παραλαβή απο Ν.Προάστια Αττικής, oποιος ενδιαφέρεται pm. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2021 από Lothar 5
petaw-se-oneiro Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, Lothar είπε Χαριζεται πουφ πολυμορφικο υφασμάτινο διαστάσεις 140x100 με διπλή επένδυση για να αφαιρείται το εξωτερικό κάλυμμα. Σε καλη κατάσταση, υπάρχει ένα μικρό μπάλωμα στην εσωτερικο κάλλυμα και ενα μικρο σκισιμο στο εξωτερικο. Παραλαβή απο Ν.Προάστια Αττικής, oποιος ενδιαφέρεται pm. Ενδιαφέρομαι. Στέλνω πμ.
Locke_John Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2021 Αθήνα, κέντρο (Γκύζη), καθρέφτης επιδαπέδιος, σκουριασμένη βάση. 4
haris_216 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Στις 5/7/2021 στις 10:42 ΠΜ, Locke_John είπε Αθήνα, κέντρο: (Γκύζη) 1) τραπέζι κουζίνας, μέτρια κατάσταση εμφανισιακά, γερό αρκετά. 2) χαμηλό τραπέζι με μεταλλικό σκελετό και κόντρα πλακέ επιφάνεια 3) επιδαπέδιος καθρέφτης μαύρος (σκουριασμένη βάση στήριξης). (Φωτογραφία αργότερα αν υπάρξει ενδιαφέρον). Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Locke_John για το τραπέζι αλλά και για τη γενικότερη επικοινωνία και την καλή του διάθεση. 1
f2bnp Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Χαρίζεται τηλεόραση CRT Sony KV-25FX30E 25", ιδανική για retro κονσόλες. Δίνεται λόγω έλλειψης χώρου, να ναι καλά ένα μέλος από δω που έτυχε να χει το ίδιο μοντέλο σε 21" ! Έχει stereo ηχεία σχετικά καλής ποιότητας, δύο θύρες SCART, θύρα S-Video, και έχω και το τηλεκοντρόλ της. Θα κρατηθεί για λίγες μέρες μόνο και σε περίπτωση έλλειψης ενδιαφέροντος δυστυχώς θα βγει στον δρόμο. Παραλαβή από Ηράκλειο Αττικής, ιδανικά χρειάζεται και 2ο άτομο, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ ζυγίζει 36kg. Είμαι σε πολυκατοικία αλλά την χωράει στο ασανσέρ. 8
tigergreg Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 16 λεπτά πριν, f2bnp είπε της. Θα κρατηθεί για λίγες μέρες μόνο και σε περίπτωση έλλειψης ενδιαφέροντος δυστυχώς θα βγει στον δρόμο. Αμαρτια...για τετοια τηλεοραση! Αν δεν ζητηθει καλεσε τους να την παρουν για καλο σκοπο... https://www.retohellas.com/ 3
toyracer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Συγγνωμη που δεν επικοινωνησα με 2 παιδια για τα βιβλια που ειχα ζητησει να μου κρατησουν. Εχω ενημερωσει τα παιδια για το προβλημα που υπαρχει και για τη καθυστερηση που υπηχε. Ευχαριστω. Να ευχαριστησω τον @fair_play ξεχασα για τις ταμπλετες που μου εδωσε για τα σκυλια. Τα εδωσα στηη Ζωοφιλικη Ηλιουπολις μαζι με καποις αλλες τροφες που ειχα μαζεψει για γατες. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από toyracer 3 2
snbblp Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται ανταλλακτικό πάνελ LCD τύπος LC202V02, 20 ίντσες, για Philips και LG οθόνες μαζί με την πλακέτα/τροφοδοτικό των LED. Μου έμεινε από επισκευή καθώς η οθόνη για την οποία αγοράστηκε είχε και άλλα προβλήματα. Παραλαβή Παγκράτι. Χαρίζεται Laptop Acer Aspire 5732Z (για επισκευή με βραχυκύκλωμα σε 2 mosfet μητρικής) + το τροφοδοτικό του. Χωρίς δίσκο. MOTHERBOARD: NAWF2 (compal LA-4853p) CPU: Intel Pentium T4400 2.20ghz RAM: 4gb DDR3 GPU: Intel mobile series 4 HDD: - DVD-RW (δεν ξέρω στοιχεία, είναι το δικό του) 15,6'' οθόνη (λειτουργεί κανονικά) Εκλεισε κανονικά με shutdown, αλλά δεν ξανάνοιξε. Παραλαβή μόνο Παγκράτι. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από snbblp 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση