Locke_John Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Giannos7 είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την κουκούλα αυτοκινήτου. Στέλνω pm! Αθήνα, κέντρο: (Γκύζη) 1) τραπέζι κουζίνας, μέτρια κατάσταση εμφανισιακά, γερό αρκετά. 2) χαμηλό τραπέζι με μεταλλικό σκελετό και κόντρα πλακέ επιφάνεια 3) επιδαπέδιος καθρέφτης μαύρος (σκουριασμένη βάση στήριξης). (Φωτογραφία αργότερα αν υπάρξει ενδιαφέρον). Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2021 από Locke_John 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Locke_John είπε Αθήνα, κέντρο: (Γκύζη) 1) τραπέζι κουζίνας, μέτρια κατάσταση εμφανισιακά, γερό αρκετά. 2) χαμηλό τραπέζι με μεταλλικό σκελετό και κόντρα πλακέ επιφάνεια 3) επιδαπέδιος καθρέφτης μαύρος (σκουριασμένη βάση στήριξης). (Φωτογραφία αργότερα αν υπάρξει ενδιαφέρον). Ενδιαφέρομαι για το τραπέζι κουζίνας. Στέλνω pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα. Ευχαριστώ τον Γιώργο @Convictγια τον SERVER IBM xSeries 235. Χριστός κι απόστολος και άγιοι πάντες! 😘 Είχα ξεχάσει πόσο βαρύ είναι αυτό το πράμα! Τα είδα όλα. Και στο "τσακ" γλύτωσα τα κατάγματα κατεβαίνοντας εδώ τα σκαλιά με το τέρας αγκαλιά. 😧 Γιώργο, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2021 από snbblp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 28 λεπτά πριν, haris_216 είπε Ενδιαφέρομαι για το τραπέζι κουζίνας. Στέλνω pm Δικό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Χαρίζεται κουκέτα σαν του link. Ειναι απο ΙΚΕΑ σε αριστη κατασταση. Συνοδεύεται κανονικά απο στρωμα και επιφάνεια γραφείου. Πετρούπολη. https://3dwarehouse.sketchup.com/model/3735e8c4-e4d2-4518-968d-dc04a00d4c96/IKEA-Svärta-Loft-Bed-Frame-with-Desk 8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, jon_pallis είπε Χαρίζεται κουκέτα σαν του link. Ειναι απο ΙΚΕΑ σε αριστη κατασταση. Συνοδεύεται κανονικά απο στρωμα και επιφάνεια γραφείου. Πετρούπολη. https://3dwarehouse.sketchup.com/model/3735e8c4-e4d2-4518-968d-dc04a00d4c96/IKEA-Svärta-Loft-Bed-Frame-with-Desk pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Καλησπέρα σας. Θέλω νά ἐκφράσω τίς θερμές μου εὐχαριστίες στόν φίλτατο tigergreg γιά τήν ὀθόνη, καθώς καί στόν ἀγαπητό Locke_John γιά τήν εὐγενική του παραχώρηση. Εὐχαριστῶ πάρα πολύ παιδιά καί πάλι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ακομα μια οθονη... Αποθηκευμενη πανω απο 5 χρονια χωρις καλωδια αγνωστης λειτουργικοτητας. https://www.e-shop.gr/lg-17-lcd-l1752s-sf-silver-p-PER.168297 Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο Αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2021 από tigergreg 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcred110 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Στις 22/5/2021 στις 7:29 ΜΜ, pcred110 είπε Χαρίζεται καναπές σε πολύ καλή κατάσταση Περιοχή Νέα Μάκρη Αναδημοσίευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Konstantin77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Ακομα μια οθονη... Αποθηκευμενη πανω απο 5 χρονια χωρις καλωδια αγνωστης λειτουργικοτητας. https://www.e-shop.gr/lg-17-lcd-l1752s-sf-silver-p-PER.168297 Παραλαβη το γρηγοροτερο δυνατον ΜΟΝΟΝ απο την εδρα μου πισω απο το εφετειο Αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. Με ενδιαφέρει. πότε μπορώ να περάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 4/7/2021 στις 5:01 ΜΜ, paylidis είπε Χαρίζεται οθόνη lg l204wt-sf που με υπηρέτησε πίστα επί σειρα χρόνων και μέχρι προχθές (μου είχε χαριστεί από άλλο μέλος προ 6ετιας και τον υπερευχαριστω). ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ αναβοσβήνει το led κ δεν δείχνει-χρειάζεται αντικατάσταση 1 εως 4 πολύ φθηνών πυκνωτών (περ. 0.5€ ο ένας). Υπάρχουν βίντεο στο YouTube αλλά Δυστυχώς δε τη παλευω να κάτσω να την ανοίξω και να ψάχνω ανταλλακτικα όποτε θα πάω σε καινουργια. Είσοδοι vga k dvi- έως προχθές δούλευε αψογα 10+ ώρες την ημέρα! παραλαβη το συντομότερο δυνατόν. Αττική βόρεια κατόπιν συνεννόησης κυρίως απογευματινές ώρες (ακόμα και σήμερα εάν μπορείτε) Κατα προτίμηση σε μέλη που έχουν χαρίσει στο παρελθόν και όχι freeriders. διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα πάει. Πρωτα ποστ εδώ και έπειτα πμ Δόθηκε στον staman007 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2021 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilentVoice Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Στις 4/7/2021 στις 7:27 ΜΜ, Crybal είπε Χαριζεται καφετιερα Krupps.Μου την ειχαν χαρισει παλαιότερα.Την χρησιμοποίησα λίγο αλλά την παρόπλισα.Εχει ενα σπασιματακι το κατω κουβαδακι που μαζευει τα νερα αλλά δεν επιρρεάζει σε κάτι.Εκεί που κουμπώνει το κουπακι με τον καφε δεν σφραγιζει πολύ καλά και δακρυζει λίγο.Σιγουρα θελει ενα καλό καθαρισμα.Μετα απο τοσο καιρο θα την δωσω σαν αγνωστη λειτουργική κατάσταση. Πώματα ροης.Κανονικα ειναι για καποια συσκευη που αφαιρει τον αερα απο φιαλη κρασιου.(δεν υπαρχει η συσκευη).Μπορούν ομως να χρησιμοποιηθουν και μονα τους σαν απλά πώματα.(μπροστα εχουν μια τρυπίτσα ~1mm που παραμένη παντα ανοιχτη.Δηλ.αν το πλαγιασετε το μπουκαλι θα δακρυσει. Δεν κάνω αποστολές.Παραλαβή απο Δαφνη πρωινα/μεσημέρια.Απογευμα αργα απο Κυψελη. Σε ευχαριστώ δημόσια για την καφετιέρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Στις 4/7/2021 στις 5:01 ΜΜ, paylidis είπε Χαρίζεται οθόνη lg l204wt-sf που με υπηρέτησε πίστα επί σειρα χρόνων και μέχρι προχθές (μου είχε χαριστεί από άλλο μέλος προ 6ετιας και τον υπερευχαριστω). ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ αναβοσβήνει το led κ δεν δείχνει-χρειάζεται αντικατάσταση 1 εως 4 πολύ φθηνών πυκνωτών (περ. 0.5€ ο ένας). Υπάρχουν βίντεο στο YouTube αλλά Δυστυχώς δε τη παλευω να κάτσω να την ανοίξω και να ψάχνω ανταλλακτικα όποτε θα πάω σε καινουργια. Είσοδοι vga k dvi- έως προχθές δούλευε αψογα 10+ ώρες την ημέρα! παραλαβη το συντομότερο δυνατόν. Αττική βόρεια κατόπιν συνεννόησης κυρίως απογευματινές ώρες (ακόμα και σήμερα εάν μπορείτε) Κατα προτίμηση σε μέλη που έχουν χαρίσει στο παρελθόν και όχι freeriders. διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα πάει. Πρωτα ποστ εδώ και έπειτα πμ Να ευχαριστήσω και δημοσίως το μέλος @paylidis για την οθόνη. Θα την επισκευάσω άμεσα και θα μπει σε λειτουργία. Στις 28/6/2021 στις 6:22 ΜΜ, GreeKar98K είπε Ενδιαφέρει κανέναν ένα τηλεκοντρόλ από LG Flatron? Τα είχε παίξει η τηλεόραση και έχει μείνει ξεχασμένο. Και τον @GreeKar98K για το χειριστήριο. Δουλεύει άψογα στην τηλεόρασή μου που την είχα πάρει χωρίς χειριστήριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreeKar98K Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, staman007 είπε Να ευχαριστήσω και δημοσίως το μέλος @paylidis για την οθόνη. Θα την επισκευάσω άμεσα και θα μπει σε λειτουργία. Και τον @GreeKar98K για το χειριστήριο. Δουλεύει άψογα στην τηλεόρασή μου που την είχα πάρει χωρίς χειριστήριο. Έξοχα, άμα χρειαστείς έχω και το πάνελ από τη Flatron. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, jon_pallis είπε Χαρίζεται κουκέτα σαν του link. Ειναι απο ΙΚΕΑ σε αριστη κατασταση. Συνοδεύεται κανονικά απο στρωμα και επιφάνεια γραφείου. Πετρούπολη. https://3dwarehouse.sketchup.com/model/3735e8c4-e4d2-4518-968d-dc04a00d4c96/IKEA-Svärta-Loft-Bed-Frame-with-Desk Αν δεν κάτσει με τον @DrLo και ΔΕΝ ενδιαφερθεί άλλος, το θέλω. Στέλνω pm. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2021 από staman007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση