TasSou Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 21 ώρες πριν, TasSou είπε Χαιρετώ. Μου δόθηκαν τα παρακάτω docking stations για laptops. Δυστυχώς δεν έχω συμβατά μηχανήματα για να τα δοκιμάσω οπότε δεν μπορώ να εγγυηθώ την λειτουργικότητάς τους. Θα δοθούν σκέτα από Δευτέρα και μετά. 1. Dell PR01X ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ @frantan 2. ThinkPad Mini Dock Series 3 Φιλικά, Dell ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ @@11h Lenovo ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ @kenix 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steevius Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Στις 30/5/2022 στις 6:42 ΜΜ, paylidis είπε Καλησπερα Χαρίζεται σε οποιον επιλέξω εγώ κ μου κάνει από πλευράς ωρας - ημέρας παραλαβής (διαθέσιμη ώρα ~16.30-17.30 καθημερινες). Παραλαβη από βόρεια προάστια. Φάτε καλά πριν έρθετε κ πιείτε κ ένα redbull γιατί εμένα η μέση μου δε την πολύπαλεύει για να βοηθησω ουσιαστικά. Χωράει σε αμάξι νορμαλ μεγέθους αλλά ισως χρειαστεί ένα κατσαβιδι να βγουν τα ράφια. Μόνο άτομα με παρουσία στο δωσε. ψησταρια υγραερίου 3 καυστήρων με τρύπα για σούβλα. Λειτουργεί μέτρια (ή τουλάχιστον ως τον Νοέμβριο λειτουργούσε αλλά εχει δει πολύ καλύτερες ημέρες). Έχει φάει πατέντα έξτρα λαμαρίνες στο πίσω μέρος λόγω διάβρωσης. Θέλει ένα ΠΟΛΥ καλό καθάρισμα, έναν ρυθμιστή πίεσης και λαστιχο (δεν είναι δικα της αυτά που φαίνονται στη φωτο) εφόσον είναι να λειτουργήσει ως υγραερίου (για μετατροπη σε κάρβουνο - που για εμένα είναι η βέλτιστη λύση απλά βγάζετε τους καυστήρες). Με τις σχάρες της κλπ κομπλέ. Την είχα κρατήσει με τη λογική ότι θα την κάνω κάρβουνου αλλά 6 μήνες δε με έχει πιάσει η προκοπή Έχει μπει κ άλλου (προς αποφυγή παρεξηγήσεων) Καλημέρα δηλώνω ενδιαφέρων!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Στις 3/6/2022 στις 8:48 ΠΜ, Locke_John είπε Χαρίζεται ανεμιστήρας επιτραπέζιος, Παρελαβα ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, tigergreg είπε Παρελαβα ευχαριστω. Παρακαλώ, ανταποδίδω ευχαριστίες για τα ηχεία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelikas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Φωτιστικό https://photos.app.goo.gl/zHuGM7dTcujk4EyW9 Παραλαβή απέναντι από τον Ευκλείδη/Θεαγένειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenGod Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το κάτωθι έπιπλο. Είναι από ΙΚΕΑ. ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ ΓΙΑ @Locke_John Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δοθεί. Παρακαλώ πολύ πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά με pm. Παραλαβή από Πετρούπολη. Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από FallenGod 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ποντικια ενσυρματα USB σε λειτουργικη κατασταση αλλα θελουν εσωτερικο καθαρισμα καθοτι αποθηκευμενα πολλα χρονια. 1.logitech b100 2.microsoft basic optical mouse 1.0a Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΠΑΚΕΤΟ και τα δυο και τα κρατατε,χαριζεται κλπ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΥΓ.ΦΩΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από tigergreg 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 46 λεπτά πριν, tigergreg είπε 2 ποντικια ενσυρματα USB σε λειτουργικη κατασταση αλλα θελουν εσωτερικο καθαρισμα καθοτι αποθηκευμενα πολλα χρονια. 1.logitech b100 2.microsoft basic optical mouse 1.0a Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΠΑΚΕΤΟ και τα δυο και τα κρατατε,χαριζεται κλπ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΥΓ.ΦΩΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Καλησπέρα Γρηγόρη. ᾿Εκδηλώνω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά ποντίκια, ἐάν καί ἐφόσον δέν ζητηθοῦν ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Εὐχαριστῶ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelikas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Ένα δερμάτινο bagster tankbag που θέλει επισκευή το φερμουάρ κι ένα συνθετικό χωρίς πρόβλημα. Και τα 2 έχουν την κλασική διαφάνεια μπροστά και είναι επεκτάσιμα. Το υφασμάτινο έχει και μαγνήτες Παραλαβή απέναντι από τον Ευκλείδη/Θεαγένειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκη 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dklovedoctor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Να ευχαριστήσω το @witty για το κρεβάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, tigergreg είπε 2 ποντικια ενσυρματα USB σε λειτουργικη κατασταση αλλα θελουν εσωτερικο καθαρισμα καθοτι αποθηκευμενα πολλα χρονια. 1.logitech b100 2.microsoft basic optical mouse 1.0a Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΠΑΚΕΤΟ και τα δυο και τα κρατατε,χαριζεται κλπ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΥΓ.ΦΩΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Mε ενδιαφερουν Γρηγορη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, tigergreg είπε 2 ποντικια ενσυρματα USB σε λειτουργικη κατασταση αλλα θελουν εσωτερικο καθαρισμα καθοτι αποθηκευμενα πολλα χρονια. 1.logitech b100 2.microsoft basic optical mouse 1.0a Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΠΑΚΕΤΟ και τα δυο και τα κρατατε,χαριζεται κλπ. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΥΓ.ΦΩΤΟ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Ενδιαφερόμενος επίσης για ένα από τα 2, μπορώ να πάω το άλλο στον Κώστα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Locke_John είπε Ενδιαφερόμενος επίσης για ένα από τα 2, μπορώ να πάω το άλλο στον Κώστα το πρωτο δικο μου το δευτερο δικο σου! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε το πρωτο δικο μου το δευτερο δικο σου! Fair enough που λένε και στο χωριό μου...Δίκαιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Χαρίζονται τα παρακάτω δύο παλιά (αλλά λειτουργικά) φωτιστικά οροφής. Παραλαβή από περιοχή μου (Αγία Σοφία, στον Πειραιά). 1. https://i.ibb.co/gtsrP5t/1.jpg 2. https://i.ibb.co/d7fjGW7/20220604-213935.jpg - Δεν είχα φωτό πριν το κατεβάσω, αλλά είναι σχεδόν ίδιο με αυτό, με διαφορετικό σχέδιο, και επίσης φαινεται να παίρνει μονο 1 λάμπα αντί για 2. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση