Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, FallenGod είπε

6. Ηχεία logitech z2300 με πρόβλημα. α) η μία έξοδος του woofer σταμάτησε να λειτουργεί , β) και τα 2 ηχεία έχουν κομμένο το καουτσούκ (?) 

Παραλαβή από Πετρούπολη ή σταθμό Ανθούπολης κατόπιν συννενόησης.

Διατηρώ το δικαίωμα να διαλέξω που θα τα δώσω. Πρώτα Post εδώ και μετά Pm

Αν ειναι διαθέσιμα θα τα ήθελα γιατι εχω κατι logitech z ούτε που θυμάμαι μοντέλο με διάφορα  θεματακια

μήπως καταφέρω και φτιάξω ένα set...

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, v-tidus είπε

Χαρίζεται nespresso inissia μαύρη με πρόβλημα. Κάνει κανονικα καφέ αλλά έχει διαρροή και τρέχει νερό από κάτω, επίσης είναι σπασμένο το καπάκι του δοχείου νερού.

Τη χρησιμοποιούσα περιπου ένα μηνα σε αυτή την κατάσταση και εκανα κανονικα καφέ απλά δε με βολεύει το σκούπισμα του νερού κάθε φορα :)

Παραλαβη από χολαργο. Pm me

Να ευχαριστήσω δημόσια τον συνφορουμιτη v-tidus για την καφετιέρα!!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, FallenGod είπε

6. Ηχεία logitech z2300 με πρόβλημα. α) η μία έξοδος του woofer σταμάτησε να λειτουργεί , β) και τα 2 ηχεία έχουν κομμένο το καουτσούκ (?) 

Παραλαβή από Πετρούπολη ή σταθμό Ανθούπολης κατόπιν συννενόησης.

Διατηρώ το δικαίωμα να διαλέξω που θα τα δώσω. Πρώτα Post εδώ και μετά Pm

Καλησπέρα οι τάπες είναι διαθέσιμες?

Δημοσ.

Χαρίζεται 

1. Sony ericsson xperia mini pro με σπασμένη οθόνη πάνω αριστερά και κάτω δεξιά. Πριν αποθηκευτεί λειτουργούσε κανονικά αλλά δίνεται ως άγνωστη λειτουργική κατάσταση.Δεν υπάρχει φορτιστής ή παρελκόμενα.

2. Βιβλίο εκμάθησης γερμανικών με τίτλο "Themen 1 aktuell"  ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ ΓΙΑ @KG95

3.Comic World of Warcraft τόμος #1 (περιλαμβάνει τα 3 πρώτα τεύχη).  ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ ΓΙΑ @KG95

4. Άλμπουμ για τα pokemon tazos πλήρης (151 + bonus)  συλλογή με τάπες. ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ @KG95

5. Κουτιά με τα cd τους κτλ από world of Warcraft vanilla, burning crusade, wrath of the lich king, cataclysm, battle for azeroth (οι κωδικοι είναι χρησιμοποιημένοι)  ΚΡΑΤΗΜΈΝΟ ΓΙΑ @KG95

6. Ηχεία logitech z2300 με πρόβλημα. α) η μία έξοδος του woofer σταμάτησε να λειτουργεί , β) και τα 2 ηχεία έχουν κομμένο το καουτσούκ (?)   ΚΡΑΤΗΜΈΝΑ ΓΙΑ @ferz

Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιον θα δοθούν. Παρακαλώ πολύ πρώτα εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και μετά με pm.

Παραλαβή από Πετρούπολη ή κατόπιν απογευματινού αυστηρού ραντεβού από Μετρό Ανθούπολης ή Συγγρού Φιξ.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται ασύρματο πληκτρολόγιο ΝΟD, δούλευε οκ μέχρι που άλλαξα σε ενσύρματο.Σε ένα πασπατεμα του συνειδητοποίησα ότι έχασα τον δέκτη του.Ισως με έναν universal να δουλεύει.Παντως κρίμα είναι να πεταχτεί και είπα να ρωτήσω εδώ.Για Θεσσαλονίκη.

IMG_20220527_232448.jpg

Επεξ/σία από ΛεναΛενα
  • Like 10
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ΛεναΛενα είπε

Χαρίζεται ασύρματο πληκτρολόγιο ΝΟD, δούλευε οκ μέχρι που άλλαξα σε ενσύρματο.Σε ένα πασπατεμα του συνειδητοποίησα ότι έχασα τον δέκτη του.Ισως με έναν universal να δουλεύει.Παντως κρίμα είναι να πεταχτεί και είπα να ρωτήσω εδώ.Για Θεσσαλονίκη.

IMG_20220527_232448.jpg

pm

Δημοσ.

Χαρίζεται το εικονιζόμενο σε ΕΝΤΕΛΩΣ άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Σίγουρα τώρα δε λειτουργεί γιατί δεν έχει μπαταρίες (στο αμάξωμα έχει κάποιες επαναφορτιζόμενες αλλά δεν έχω ιδέα πώς φορτίζουν). Στο χειριστήριο νομίζω παίρνει μια 9v..
Όμως ίσως θέλει ψάξιμο από 'χομπίστα' για περαιτέρω επισκευή...

Παράδοση στην περιοχή Ν.Σμύρνης - πολύ κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου (λόγω  αδυναμίας μετακίνησης)

IMG_20220130_214451 (Small).jpg

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kwstas_pap είπε

Χαρίζεται το εικονιζόμενο σε ΕΝΤΕΛΩΣ άγνωστη λειτουργική κατάσταση. Σίγουρα τώρα δε λειτουργεί γιατί δεν έχει μπαταρίες (στο αμάξωμα έχει κάποιες επαναφορτιζόμενες αλλά δεν έχω ιδέα πώς φορτίζουν). Στο χειριστήριο νομίζω παίρνει μια 9v..

Παράδοση στην περιοχή Ν.Σμύρνης - πολύ κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου (λόγω  αδυναμίας μετακίνησης)

Με ενδιαφέρει, στέλνω πμ

• Like 1
Δημοσ.
Στις 25/5/2022 στις 12:20 ΜΜ, iliasbass είπε

χαριζω κουφαρι laptop lenovo g555 (μοντελο του '12) η οθονη δεν δουλευει

παραλαβη απο Αμφιαλη (Σαββατο) ή Π. Φαληρο (απο Δευτερα)  

Πάμε πάλι ειναι με m/b, καμένη κάρτα γραφικών και ram 2gb

• Like 6
Δημοσ.
Στις 26/5/2022 στις 4:07 ΜΜ, spiros.christof είπε

καλησπέρα

Χαρίζονται τα εξής:

- 1 Displayport to vga adapter

- 2 τεμάχια Displayport to DUAL LINK DVI της bizlink (τους είχα πάρει προ 5ετίας και βάλε για κινεζομόνιτορ QHD ανάλυση, που είχε μόνο dual link DVI input). To ένα από τα δύο δεν λειτουργεί, καθώς το είχα κάνει flash με λάθος firmware. Απαιτεί USB θύρα για τροφοδοσία, καθώς πρόκειται για active καλώδιο.

- Δέκτης vodafone tv στο κουτί του. Μου είχαν στείλει σαν troubleshooting δευτερο, αλλά τελικά δεν έφταιγε ο δέκτης

- Modem VDSL vodafone H 300s στο κουτί του. Ομοίως με τον δέκτη, πιθανά να είναι αυτό που χρησημοποιούσα πρώτα, όπως και να έχει, λειτουργεί κανονικότατα

Παραλαβή από Ζωγράφου, κατά προτίμηση πρωινές ώρες, αλλά το κανονίζουμε.

Στείλτε pm, δεν θα κάνω κλήρωση

Να ευχαριστώ τον @spiros.christof για το h300s

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kwstas_pap είπε

Δόθηκε

Δημοσ.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον @giortsim για το μηχάνημα που ξεβιδώνει τα ρολόγια. Όσο για τον @DeVilMaYcRyGR που ζήτησε το εργαλείο για να ξεβιδώσει το smartwatch μένω στο Περιστέρι ( Μπουρνάζι ) αν βολεύει στείλε μου πμ. 🤗🤗🤗

• Like 1
Δημοσ.

Χαριζεται πρόσκληση 2 ατόμων για το παρακάτω έργο αύριο Κυριακη, βραδυ. Πείτε μου το συντομότερο για πρέπει να τους  επιβεβαιωσω. Αθηνα

https://xn--mxahi4ajr.gr/latest-news/item/1470-αρθούρος-ρεμπώ-μια-εποχή-στην-κόλαση-στο-2510.html

• Like 4
Δημοσ.
Στις 25/5/2022 στις 11:46 ΠΜ, tigergreg είπε

Eπαναχαριζω   εφ  οσον  επισκευασα   το   μιξερ  izzy multi 600.

Στο  συγκεκριμενο  μοντελο  ξεβιδωνονται  4  μικρα  βιδακια  και  πεφτουν  στον

χωρο  των  γραναζιων   και  ζοριζουν   το  μοτερ  μεχρι  ν  αρχισει  να  "μυριζει".

Το  ελυσα, το  καθαρισα, εβαλα  σωστα  τα  4  βιδακια (που  πιθανοτατα  θα  φυγουν

παλι  οποτε  πρεπει  να  βιδωθουν  με  εποξικη)  και  τωρα   δουλευει  κανονικα   αλλα

μυριζει  πλεον  απο  το   λαδι/σπρευ  καθαρισμου  που  το  μπουκωσα  για  να  φυγει

η  καρβουνιλα.

Εχει  χρησιμοποιηθει  πολυ  λιγο  απο  απο  τον  πρωτο   χρηστη.

1878144882_izzymulti600.jpg.8bf0056dd2742204a5e643463ae690e1.jpg

Παραλαβη  το  συντομοτερο  δυνατον  ΜΟΝΟ  απο  την  εδρα  μου  πισω  απο  το  εφετειο

αθηνας.

Ποσταρετε  πρωτα   εδω  και  στειλτε  αμεσα  ΠΜ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ  ΠΟΛΥ  ΟΧΙ   ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ  τυπου  "σε  κανα  τερμινο  και  βλεπουμε"....

Διαθεσιμο....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...